RATKAISUT

Sähköinen allekirjoitus

Canonin sähköisen allekirjoituksen eSignature -ratkaisua voi käyttää mistä tahansa. Sen käyttö parantaa asiakaskokemusta sekä tehostaa toimiston resurssien tuottavuutta. Sähköinen allekirjoitus myös säilyttää samalla vaatimustenmukaisuuden sekä tietoturvan koko allekirjoitusprosessin ajan.
Canon work professional using esignature

YLEISKATSAUS

Parempi tapa allekirjoittaa asiakirjoja hybridiympäristössä

Canonin sähköisen allekirjoittamisen eSignature -ratkaisu helpottaa asiakirjojen sähköistä allekirjoittamista ajasta ja paikasta riippumatta.

Monet organisaatiot toimivat nykyään hybridiympäristössä, mutta edelleen asiakirjojen allekirjoittaminen toimistolla vie aikaa ja saa aikaan viiveitä. Sähköisen allekirjoittamisen avulla asiakas voi allekirjoittaa nopeasti ja lähettää asiakirjoja mistä päin maailmaa tahansa.

EDUT

Canon sähköisen allekirjoittamisen eSignature -ratkaisu auttaa yritystä etenemään nopeammin

Joudutko valitsemaan yhteistyön ja tietoturvan väliltä? Voit saada molemmat. Allekirjoita asiakirjoja eri tavoin tarpeiden mukaan: yksinkertaisesta klikkaamalla tai pitkälle kehitetyn digitaalisen allekirjoituksen avulla, joka sinetöi asiakirjan turvallisesti ja varmistaa sen eheyden.
ENHANCE CUSTOMER EXPERIENCE

Asiakaskokemuksen parantaminen

Sähköisen allekirjoituksen eSignature -ratkaisun ansiosta asiakkaat pääsevät käsiksi ja allekirjoittamaan asiakirjoja mistä tahansa helposti ja nopeasti. Asiakkaat pystyvät allekirjoittamaan asiakirjoja millä tahansa laitteella, kodin kannettavasta älypuhelimeen tai jopa vähittäiskaupan tablettiin.

Tehosta yhteistyötä ja liikkuvaa työskentelyä

Verkkopohjaisen sähköisen allekirjoituksen ratkaisun ansiosta allekirjoittaminen on käytettävissä mistä tahansa päin maailmaa.

Boost Collaboration and Mobility
Work professionals driving productivity at Canon

Tuottavuuden parantaminen

Tärkeitä asiakirjoja ei enää tarvitse tulostaa ja lähettää postissa. Integroinnin avulla voit automatisoida myös allekirjoitusta edeltävät ja sitä seuraavat prosessit.

Vahvista tietoturvaa ja vaatimustenmukaisuutta

Pidä IT-suojaukset tiukkoina turvallisella sähköisen allekirjoittamisen eSignature-ratkaisulla, joka mahdollistaa koko allekirjoitusprosessin läpinäkyvyyden ja auttaa hallitsemaan viranomaisvaatimuksia.

Work professional strengthening security and compliance

ESITE

Katso miten eSignature voi hyödyttää liiketoimintaasi

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Lue lisää Canonin dokumentinhallinnan ja prosessiautomaation ratkaisuista.

Tutustu Canonin tiedonhallinnan palveluihin

Edistä digitalisaatiota – ja voit työskennellä missä tahansa.
TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIMME
An AI image representing digital transformation

TARVITSETKO APUA?

KATSO MITEN SÄHKÖISEN ALLEKIRJOITUKSEN eSIGNATURE -RATKAISU VOI AUTTAA YRITYSTÄSI