Canon imageFORMULA P-215

imageFORMULA P-215

Tyylikäs P-215 takaa helpon ja nopean skannauksen niin toimistossa, kotona, kuin tien päälläkin. Se on markkinoiden nopein kannettava skanneri, jonka kaksipuolinen skannausnopeus on jopa 30 kuvaa/min.

Edut

  • Nopea skannaus 30 kuvaa/min ja USB-virtalähde
  • Eräskannaus 20 arkin ADF:llä
  • Ultrakompakti, tilaa säästävä ja kannettava
  • Tukee henkilökorttien ja kohokuvioitujen korttien skannausta
  • Skannaus Google Docsiin ja Evernoteen
  • Erinomainen kuvanlaatu
  • Monipuolinen ohjelma tukee Mac- ja PC-tietokoneita
  • Skannaus Wi-Fi-yhteydellä WU10-lisävarusteen avulla

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA P-215

Tuottavin USB-virralla toimiva skannaus


imageFORMULA P-215 on luokkansa tuottavin skanneri. Nopean kaksipuolisen skannauksen – jopa 30 kuvaa minuutissa – sekä alan johtavan 20 arkin asiakirjansyöttölaitteen avulla käyttäjät voivat skannata tehokkaasti niin toimistossa, kotona, kuin tien päälläkin. Nopean skannerin käyttämiseen tarvitaan vain yksi USB 3.0 -version USB-liitäntäkaapeli.

Ultrakompakti, tilaa säästävä ja kannettava


Modernisti muotoiltu hopean ja mustan värinen P-215 on erittäin kevyt ja kompakti ja sopii täydellisesti toimistokäyttöön. Pienikokoinen skanneri mahtuu helposti työpöydälle. Voit skannata välittömästi kytkettyäsi skannerin PC- tai Mac-tietokoneeseen. Canonin ainutlaatuinen sisäinen CaptureOnTouch Lite -ohjelmisto on heti valmis käytettäväksi, eikä erillisiä ajureita tai sovelluksia tarvita.

Sisäänrakennettu henkilökorttiskanneri


Korttiskannauksesta on tulossa entistä tärkeämpää käyttäjän todentamisessa, joten P-215:ssä on oma erityinen korttiskannaustaso. Kehittynyt edestakainen syöttömekanismi takaa nopean henkilökorttien ja kohokuvioitujen korttien skannauksen.

Parannettu kuvankäsittely


Edistyksellinen tekniikka mahdollistaa huipputarkan 600 dpi:n skannauksen. Monipuoliset kuvankäsittelytoiminnot, kuten automaattinen värintunnistus ja tekstin suunnan tunnistus takaavat laadukkaan skannausjäljen, joka mahdollistaa hakukelpoisten PDF-tiedostojen luonnin.

Skannaus suoraan pilveen


Käyttäjät voivat skannata suoraan pilvipalveluihin, kuten Evernoteen, GoogleDocsiin™ ja SharePointiin. Tämän ansiosta tietoja voi ladata nopeasti pilveen ja käyttää kätevästi missä vain.

Tehokkaat ohjelmistot


P-215 käyttää ISIS- ja TWAIN-ajureita, jotka mahdollistavat integroinnin muihin kuvantamisen sovelluksiin. P-215:n sisältämän ohjelmistopaketin ansiosta käyttäjät voivat työskennellä entistä tehokkaammin Canonin CaptureOnTouch-ohjelmiston selkeä käyttöliittymä tekee skannauksesta helppoa. Siinä on Full-Auto Mode -toiminto, joka säätää skannaustyön asetukset automaattisesti kohdalleen. PageManager (Mac) ja PaperPort (Windows) tarjoavat tehokkaan tiedostojenhallinnan ja muuntotyökalut. Käyntikorttien skannaus ei voisi olla helpompaa BizCard-sovelluksen ansiosta

Software Developer Kit -työkalupaketit


Paketit ovat saatavilla CaptureOnTouch- ja CaptureOnTouch Lite -ohjelmistoihin (sisältyy skanneriin), ja niiden ansiosta kehittäjät voivat saumattomasti integroida P-215:n mukautettuihin ohjelmistoihin ja luoda yhteyden muihin sovelluksiin.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA P-215 ominaisuuksista ja toiminnoista.