TUOTETIEDOT

Täydellinen yhdistelmä kuvia ja videoita varten

Oli kuvaustarve millainen tahansa, EOS R3 sopii täydellisesti visuaaliseen tarinankerrontaan. Kameralla voit kuvata vakaata 6K RAW -videota eri muodoissa, ja se sopii niin dokumenttien kuvaamiseen, nopeatahtisiin kuvauksiin kuin toimintakuvien ottamiseen.
EOS R3

Tallenna laadukasta 6K RAW -videota sisäisesti CFexpress-muistikortille jopa 60p-kuvataajuudella. Upea ja yksityiskohtainen materiaali näyttää hyvältä suurissa näytöissä ja sitä voi rajata laatua heikentämättä 4K-tiedoston editointityönkulun aikana.

Haluatko kuvata 4K-tarkkuudella? Voit käyttää 4K DCI- ja 4K UHD -vaihtoehtoja. Kumpikin tuotetaan ylinäytteistämällä kennon aito 6K-kuvamateriaali. Tulokset ovat upeita.

Tarkkuus on vain osa tarinaa: huikea 13,3 askeleen dynaaminen alue ja laaja 12-bittinen Canon Cinema -väriasteikko tekevät EOS R3 -kameran kuvamateriaalista herkullisen upeaa. Dual Pixel CMOS AF -järjestelmämme pitää kuvan terävänä ja tehokas kuvanvakain tasoittaa kameran liikkeitä käsivaralta kuvattaessa.

EOS R3

Oikea muoto juuri sinulle

Yhdistämällä eri tarkkuudet, kuvataajuudet, pakkausmuodot ja pakkausmenetelmät EOS R3 tarjoaa kuvaamiseen suuren määrän eri muotoja. 12-bittisen 6K RAW -muodon lisäksi saatavilla ovat sekä 8-bittinen H.264- että 10-bittinen H.265-pakkausmuoto sekä ALL-I-, 6K RAW Light IPB- ja IPB Light -pakkaus. Kuvataajuudet 24–120p ovat käytettävissä 4K-tarkkuudella kuvattaessa, ja käytettävissä on myös 4K-rajausasetus, jossa kennon koko vastaa Super 35mm -kameraa.

Käytetystä muodosta riippuen materiaalin voi tallentaa sekä kameran CFexpress-kortille että sen SD-kortille. Tästä on hyötyä, jos asiakas vaatii työkopioita editointivaiheessa. Kun tallennat RAW-muodossa CFexpress-kortille, voit tallentaa ylinäytteistetyn 4K IPB -version SD-kortille väliaikaiseksi tiedostoksi.

Suuren kuvataajuuden videoita (ilman ääntä), joissa on parannettu kuvanlaatu, voi kuvata 120p/100p-taajuudella 4K- ja HD-tarkkuuksilla, jotta saat upeita toimintajaksoja ja hidastustehosteita.

EOS R3 -kamerassa on myös Canon Log 3, jossa on huikea 13,3 askeleen dynaaminen alue ja helppo värimäärittely, joten se sopii erinomaisesti editointityönkulkuun. Niille, jotka kaipaavat vieläkin enemmän kirkkaita ja tummia yksityiskohtia ilman erillistä värimäärittelyä, on saatavilla 10-bittinen HDR PQ.

Canon Log 3 -muodossa kuvattaessa voi käyttää Canon Cinema Gamut -väriavaruutta. Se tarjoaa EOS R3 -kameran laajimman värivalikoiman ja helpottaa muuntamista alan standardien mukaisiin väriavaruuksiin, joita ovat BT2020 ja ACES (Academy Color Encoding System).

EOS R3

Dual Pixel CMOS II -automaattitarkennus

Dual Pixel CMOS AF II -järjestelmämme tarjoaa tasaisen ja tarkan jatkuvan tarkennuksen videoita kuvattaessa. Siinä on kasvojen, silmien, pään ja kehon tunnistus (tässä tärkeysjärjestyksessä),
joka sopii erinomaisesti nopeatahtiseen dokumenttikuvaukseen. Se pystyy tunnistamaan myös kissat, koirat, linnut ja jopa moottoriurheilussa käytettävät autot ja moottoripyörät, ja pitämään ne tarkkoina kuva-alalla – aivan kuten valokuvauksessa.

Voit luoda helposti tarkennustehosteita, jotka vievät yleisön huomion paikasta toiseen. Napautat vain kameran kosketusnäyttöä, ja EOS R3 tarkentaa uudelleen paikasta toiseen määrittämälläsi nopeudella.

Haluatko tarkentaa käsin? EOS R3 tarjoaa avuksesi useita toimintoja. Tarkennuksen korostus lisää haluamasi värikorostuksen tarkennettavien kohteiden reunoille. Dual Pixel -tarkennusopas käyttää graafista ilmaisinta, joka näyttää, onko kohteen tarkennus edessä vai takana, ja muuttuu vihreäksi, kun oikea tarkennus saavutetaan.

EOS R3

Erittäin vakaata kuvamateriaalia käsivaralla

EOS R3 -kameran kuvanvakain pääsee oikeuksiinsa, kun kuvataan videota käsivaralta. Kun se yhdistetään objektiivin omaan kuvanvakaimeen ja kameran videoiden digitaaliseen kuvanvakaimeen, kameran tahattomat liikkeet saadaan tasoitettua lähes olemattomiin. Tästä on hyötyä, kun kuvataan kävellessä tai kuvataan dokumentti- tai lisämateriaalia käsivaralta. Tulokset ovat upeita ja näyttävät siltä, että ne on kuvattu käyttämällä gimbaalia tai kameravaunua.

EOS R3

Intuitiivisia video-ominaisuuksia

Halusimme EOS R3 -kameran tuntuvan videokuvauksessa yhtä intuitiiviselta kuin valokuvauksessa. Tarkkaa 4,1 miljoonan pisteen kääntyvää kosketusnäyttöä voi kääntää poispäin kameran rungosta ja kiertää 270 astetta, jotta voit kuvata mukavasti hankalista kulmista. Ylivalotus korostetaan raitakuviolla ja alan standardin mukainen TT:MM:SS:KK-aikakoodi upotetaan kuvamateriaaliin, jotta monikameraeditointi helpottuu. HDMI-lähtö syöttää ylinäytteistettyä 4K 60p -videota haluamaasi tuloon, joka voi olla näyttö tai ulkoinen tallennin.

EOS R3

Pidempi kuvausaika

Videokuvauksen aikana ilmenevä lämpeneminen voi rajoittaa tallennusaikaa, ja muistikortti ja kameran runko saattavat tuntua kuumilta. EOS R3 -kamerassa on parannetut lämmönpoisto-ominaisuudet tallennuksen tehostamiseksi. Kamerassa on turvarajat, joiden perusteella kamera sammuu, jos sen sisäinen lämpötila nousee liian korkeaksi. Nämä voidaan kuitenkin poistaa käytöstä pidempiä kuvausaikoja varten, kun kameralla ei kuvata käsivaralta.

Alla eritellään arvioidut tallennusajat saatavilla olevilla tarkkuuksilla ja kuvataajuuksilla, kun ympäristön lämpötila on 23 °C ja kameralla aletaan kuvata kylmäkäynnistyksestä 1.
6K 60P RAW
- Automaattisen virrankatkaisun lämpötila – vakio: 25 minuuttia
- Automaattisen virrankatkaisun lämpötila – korkea2, 3: vähintään 60 minuuttia

4K 120P
- Automaattisen virrankatkaisun lämpötila – vakio/korkea2, 3: 12 minuuttia

4K 60P (6K-videon ylinäytteistys) All-I
- Automaattisen virrankatkaisun lämpötila – vakio: 25 minuuttia
- Automaattisen virrankatkaisun lämpötila – korkea2, 3: vähintään 60 minuuttia

4K 30P (6K-videon ylinäytteistys) All-I
– ei kuumenemisesta aiheutuvaa aikarajaa

Jos kamera saavuttaa lämpötilarajoituksen, on suositeltavaa sammuttaa se ja antaa lämmön haihtua.

Jäljempänä eritellään arvioidut palautumisajat 23 °C:n lämpötilassa, mutta niihin vaikuttavat useat tekijät, kuten ympäristön lämpötila, kameran käyttäminen ja valittu kuvaustarkkuus. Aika siihen, että täysi tallennusaika on jälleen käytettävissä vaihtelee ympäristön lämpötilan mukaan.

6K 60P RAW
- 5 minuutin jäähdytyksellä saa noin 9 minuuttia tallennusaikaa

4K 120P
- 5 minuutin jäähdytyksellä saa noin 5 minuuttia tallennusaikaa

Tämä on ensimmäinen EOS-kamera4, josta on poistettu kuvausajan rajoitukset, joten sillä voi kuvata enintään kuusi tuntia normaalia videota tai 90 minuuttia suuren kuvataajuuden Full HD -videota.5

EOS R3

Ammattimainen nopeutetun videon kuvaaminen

Nopeutettujen videoiden kuvaustila on erinomainen vaihtoehto hitaasti kehittyville tilanteille. EOS R3 voidaan määrittää kuvaamaan tietyin aikavälein 2 sekunnista aina 99 tuntiin, 59 minuuttiin ja 59 sekuntiin enintään 3 600 kuvan ajan. Lopuksi kuvat yhdistetään, jotta saadaan Full HD -video ilman erillistä ohjelmistoa. Voit olla luottavaisin mielin: virtakatkoksen tai akun tyhjenemisen yhteydessä voit jatkaa tallennusta virran palattua siitä, mihin kamera jäi.

Lisävarusteet

EOS R3 -kameralle on myös saatavilla uusia lisävarusteita, joiden avulla saat enemmän irti videotuotannosta. Uusi langattomasti yhdistettävä suuntaava stereomikrofoni DM-ED1 tuottaa entistä selkeämmän ja tarkemman äänen, ja XLR-sovitin tarjoaa ammattilaistason yhteydet.

 1. Kuvaamisen enimmäiskesto saattaa olla lyhyempi joissakin olosuhteissa, vaikka tallennus alkaisi kylmäkäynnistyksestä, koska kameran sisäinen lämpötila on noussut, kun kameraan on määritetty asetuksia ennen kuvaamista tai Kuvaus näytöllä -tilaa on käytetty pitkään. Kun kortti on täynnä, videotallennus pysähtyy automaattisesti. Tässä tapauksessa kesto, kun tiedot poistetaan ja kuvaaminen käynnistetään uudelleen.
 2. Kun automaattisen virrankatkaisun lämpötila-asetuksena on Korkea, kortti voi olla erittäin kuuma. Varo, ettet polta itseäsi, kun poistat kortin korttipaikasta.
 3. Kuvaamisen kesto ei välttämättä muutu [Standard] (Vakio)- ja [High] (Korkea) -asetusten välillä korttityypeistä riippuen.
 4. ei EOS-elokuvakamera
 5. riippuu muistikortin kapasiteetista, virransyötöstä ja lämpötiloista

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  Pysyykö Canon EOS R3 pienen ja salamannopean mustajalkatyllin vauhdissa?

  Italialainen luontokuvaaja Bruno D'Amicis testaa EOS R3 -kameraa kuvaamalla harvinaista ja uskomattoman nopealiikkeistä lintua Abruzzon rannoilla.

 • ARTIKKELI

  Rallia Canon EOS R3 -kameran kanssa

  ”Se päihittää kirkkaasti kaikki aikaisemmin käyttämäni ratkaisut.” Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys testaa Canon EOS R3 -kameraa kuvatessaan sähköautokilpailua ensimmäistä kertaa.

 • ARTIKKELI

  Vauhdin hurmaa Canonin superteleobjektiivien kanssa

  Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys tutustuu Canonin RF 400mm F2.8L IS USM- ja RF 600mm F4L IS USM -objektiiveihin nopeatahtisissa rallikuvauksissa Canon EOS R3 -kamera mukanaan.

 • ARTIKKELI

  Katseella ohjattavan automaattitarkennuksen ominaisuudet

  Tutustu Canonin uskomattoman katseella ohjattavan automaattitarkennuksen tarinaan. Se määrittää tarkennuspisteen tai vaihtaa sitä sen mukaan, mitä katsot.

 • Rekisteröidy nyt

  Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.