TUOTETIEDOT

Ikuista liike 30 kuvan sekuntinopeudella

EOS R3 -kamerassa on taustavalaistu pinottu kenno, joka on Canonin suunnittelema. Se on nopeampi ja herkempi kuin missään aiemmassa Canonin kamerassa, mikä tarkoittaa parempaa suorituskykyä, kun kuvaat tiukoissa tilanteissa.
EOS R3

Uudessa kennossa virtapiirit ovat takana eivätkä edessä, joten se pystyy keräämään enemmän valoa, mikä vähentää kohinaa. Kaksi kerrosta virtapiirejä on ”pinottu” päällekkäin, ja tämä on muuttanut nopeutta, jolla kenno voi lähettää kuvatietoja DIGIC X -prosessoriin. Tämä nopeus mahdollistaa jatkuvan kuvauksen 30 kuvan sekuntinopeudella (jatkuvalla automaattitarkennuksella ja -valotuksella) sekä sen, että kamera voi tarkistaa tarkennuksen 60 kertaa sekunnissa. Pimentymätön elektroninen etsin päivittyy 120 kuvan sekuntinopeudella, jotta kokemus on hämmästyttävän luonnollinen, vaikka kuvattaisiin nopeasti liikkuvia kohteita.

Kennon rakenne on optimoitu niin, että saadaan täydellinen tasapaino tarkkuuden, hämärässä kuvaamisen ja lähetettävän tiedostokoon välille uutis- ja urheilukuvaajien vaatimusten mukaisesti. Digitaalinen objektiivin optimointi maksimoi objektiivin ja kennon yhdistelmällä saatavat yksityiskohdat, jotta kuvanlaatu ylittää odotukset.

EOS R3

Kuvattu 1/64 000 sekunnin valotusajalla, jotta kuvaan saatiin ilmapallon puhkeaminen.

EOS R3
EOS R3

Pimentymätön elektroninen etsin päivittyy 120 kuvan sekuntinopeudella, jotta kokemus on hämmästyttävän luonnollinen, vaikka kuvattaisiin nopeasti liikkuvia kohteita.

EOS R3

Huippulaadukas elektroninen suljin

EOS R3 -kameran kennon hämmästyttävä nopeus muuttaa käsityksesi elektronisista sulkimista. Aiemmin rolling shutter -ilmiö aiheutti vääristymiä nopeasti liikkuvia kohteita kuvattaessa, ja valokuvaajien oli pakko vaihtaa mekaaniseen sulkimeen. EOS R3 -kameran kanssa asiat ovat toisin.

 • Rolling shutter -vääristymä

  Rolling shutter -ilmiö vääristää golfmailan vartta: se näyttää hiukan kaarevalta.

 • Vähemmän vääristymiä

  EOS R3 -kameran suljin vähentää vääristymää huomattavasti.

 • Koska kenno pystyy poistamaan kuvatiedot nopeasti, rolling shutter -ilmiö on poistunut lähes kokonaan. Nyt valokuvaajat voivat käyttää elektronista suljinta liikkeen pysäyttämiseen huippunopeasti peräti 1/64 000 sekunnissa, ja täysin äänettömästi. Sen lisäksi elektronisen sulkimen kanssa voidaan käyttää salamatäsmäystä jopa 1/180 sekunnin nopeudella joko Canon Speedlite -salamalaitteiden tai kolmannen osapuolen salamalaitteiden kanssa.

  EOS R3 -kameran elektroninen suljin on äänetön, mutta tällä kertaa sillä voi kuvata uskomattomat 30 kuvaa sekunnissa automaattivalotuksen ja -tarkennuksen seurannalla ja millä tahansa RF-objektiivilla. Saatavana on myös mukautettava nopea jatkuva sarjakuvaustila, jonka avulla kuvataajuuden voi muuttaa jopa 195 kuvan sekuntinopeudeksi enintään 50 kuvan sarjoissa1. Saat näkyviin nopeasti liikkuvien kohteiden liikkeiden kaikki yksityiskohdat, mikä ei olisi mahdollista normaalilla aika-asteikolla.

  Välitön reagointi on uutiskuvaajille perusedellytys, ja kamerassa on lyhyempi käynnistymisaika tai valikkoasetuksella 0,02 sekuntiin lyhennetty sulkimen viive. Kuten Canonilta voi odottaa, voit kuvata 30 kuvan sekuntinopeudella kaikissa kuvaustiloissa, myös 14-bittisessä RAW-tilassa.

  EOS R3

  Heikko valaistus? Ei hätää!

  Koska EOS R3 -kameran ISO-herkkyysalue on ISO 100–102 400 (laajennettavissa välille ISO 50–204 800), se toimii kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa. Kennon uusi taustavalaistu rakenne tuo dynaamiselle alueelle uusia tasoja ja vähentää kohinaa. Kun tämä yhdistetään EOS R3 -kameran kykyyn tarkentaa vähäisessä valossa, tuloksena on hämäräkuvauksen mestari.

  Elektronisen sulkimen välkkymisen tunnistus

  Canonin kennotekniikan edistysaskeleiden myötä EOS R3 on ensimmäinen peilitön EOS-kamera, jossa on välkkymisen tunnistus elektronista suljinta käytettäessä. Tehokas välkkymisen tunnistus voi poistaa juovat, kun kuvataan LED-valaistuksessa, jotta saadaan enemmän käyttökelpoisia kuvia hankalissa olosuhteissa.

  Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  Pysyykö Canon EOS R3 pienen ja salamannopean mustajalkatyllin vauhdissa?

  Italialainen luontokuvaaja Bruno D'Amicis testaa EOS R3 -kameraa kuvaamalla harvinaista ja uskomattoman nopealiikkeistä lintua Abruzzon rannoilla.

 • ARTIKKELI

  Rallia Canon EOS R3 -kameran kanssa

  ”Se päihittää kirkkaasti kaikki aikaisemmin käyttämäni ratkaisut.” Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys testaa Canon EOS R3 -kameraa kuvatessaan sähköautokilpailua ensimmäistä kertaa.

 • ARTIKKELI

  Vauhdin hurmaa Canonin superteleobjektiivien kanssa

  Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys tutustuu Canonin RF 400mm F2.8L IS USM- ja RF 600mm F4L IS USM -objektiiveihin nopeatahtisissa rallikuvauksissa Canon EOS R3 -kamera mukanaan.

 • ARTIKKELI

  Katseella ohjattavan automaattitarkennuksen ominaisuudet

  Tutustu Canonin uskomattoman katseella ohjattavan automaattitarkennuksen tarinaan. Se määrittää tarkennuspisteen tai vaihtaa sitä sen mukaan, mitä katsot.

 • Rekisteröidy nyt

  Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.
  1. Automaattivalotus ja automaattitarkennuksen seuranta eivät ole käytettävissä nopean sarjakuvauksen tilassa. Tallennettavien kuvien enimmäismäärä on 50