ARTIKKELI

Pysy muita edellä salamannopeilla yhteyksillä

Kun jokainen sekunti on tärkeä, EOS R3 pitää sinut tilanteen tasalla. Wi-Fi, Ethernet tai matkapuhelin – monipuolisten liitäntöjen ansiosta voit siirtää kuvat asiakkaalle nopeasti. Pysyt aikataulussa, tai jopa alitat sen.
EOS R3

Siirrä kuvia samalla kun kuvaat

Voit siirtää kuvat Wi-Fi- tai Ethernet-yhteydellä toimistolle tai asiakkaalle reaaliaikaisesti FTP-tuen ansiosta. Suojattuja SFTP1- ja FTPS-protokollia tuetaan, joten kuvasi ovat aina turvassa. EOS R3 tukee Wi-Fi-standardia 802.11ac ja käyttää sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n2 yhteyttä, jotta kattavuus paranee ja häiriöitä on vähemmän. Myös Wi-Fi-yhteyksien WPA3-suojausstandardi on käytössä.

Kun kuvataan Ethernet-yhteydellä varustetuissa paikoissa, kameran RJ-45-liitännällä saadaan nopein ja vakain yhteys (enintään 1000BASE-T), jotta kuvat ja videot voidaan toimittaa perille mahdollisimman nopeasti.

EOS R3 käyttää monia samoja verkko-ominaisuuksia kuin palkittu EOS-1D X Mark III. Näiden kahden kameran verkkoasetuksia voi vaihtaa keskenään muistikortin avulla, joten toimistot voivat toimittaa määritykset ennen tapahtumaa.

Paikoissa, joissa olet työskennellyt aiemmin, määritystä nopeuttaa se, että kameraan voi tallentaa enintään 20 verkkoasetusten ryhmää, jotka voi hakea nopeasti ja joissa voi olla FTP-palvelimia, paikallisia tietokoneita tai älypuhelimia.

Kun EOS R3 -kameralla lähetetään kuva- tai videotiedostoja, samalla lähetetään myös äänitunnisteet, tähtiluokitukset ja kamerassa tehdyt rajausasetukset. Tämä säästää työsi verkkoon julkaisevien kuvatoimittajien aikaa.

Kumppanina älypuhelin


Aina käytössä oleva Bluetooth Low Energy 5 -yhteys älylaitteeseesi mahdollistaa kuvien siirtämisen automaattisesti puhelimeen tai tablettiin kuvaamisen aikana. Siirrä ne nopeasti asiakkaille tai jaa ne verkossa seuraajillesi.

Mobile File Transfer -sovelluksemme avulla voit siirtää kuvia FTP-palvelimiin, kun Wi-Fi-verkkoja ei ole käytettävissä. Kuvaatpa Android- tai iOS-laitteilla, käynnistä lataus luomalla Wi-Fi-yhteys tai käyttämällä USB-kaapelia. Kuviin voi lisätä tunnisteita ja metatietomalleja – tämäkin on yksi tapa, jolla EOS R3 auttaa sinua pysymään kilpailijoiden edellä.

Camera Connect -sovelluksessa on nyt lisäominaisuus, jolla voit päivittää kamerasi laiteohjelmiston sovelluksesta, jotta kameran pitäminen ajan tasalla on entistä helpompaa.

EOS R3

MFT-sovelluksen aloitusnäyttö

Tarkista tai siirrä tiedostoja tai lisää niihin tunnisteita. Lisää kuviin metatietomalli.
EOS R3

Yhdistä älypuhelin EOS R3 -kameraan ja integroi sovellukset, kuten tehokas MFT-tiedonsiirtosovellus.

Monipuolinen GNSS-tuki

EOS R3 -kameran sisäinen GPS merkitsee sijainnin jokaiseen kuvaan ja pitää sisäisen kellon ajassa. Se tukee useita satelliittijärjestelmiä, esimerkiksi GPS-, GLONASS- ja MICHIBIKI Quasi-Zenith -satelliitteja, joista saadaan monipuoliset sijaintitiedot.

Kameran etähallinta

Voit myös käyttää älylaitettasi EOS R3 -kameran etähallintaan, jotta voit kuvata kiinnostavista ja hankalista kuvakulmista. Voit säätää asetuksia, nähdä, mitä kamera näkee ja tallentaa kuvia ja videoita puhelimesi tai tablettisi näytön avulla. EOS R3 on myös Apple MFI -sertifioitu, joten siitä voi luoda yhteyden suoraan iPhoneen USB–Lightning-kaapelilla. Android-laitteet voi liittää USB 3 -kaapelilla.

Kameraa voi etäohjata Mac- tai PC-tietokoneella myös maksuttoman EOS Utility -ohjelmistomme avulla käyttämällä USB 3.2 -kaapelia tai Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyttä. Kuvat voi tallentaa muistikortille, tietokoneeseen tai molempiin, mistä on hyötyä, kun työskennellään vaativissa olosuhteissa.

Tarvitsetko laajempaa kattavuutta? EOS R3 -kameran etäselaintoiminnolla (käytettävissä Ethernet-yhteydellä) kameraa voi hallita eri verkoissa. Kuvia voi tallentaa etätoiminnolla ja tiedostoja voi ladata. Asetuksia (myös FTP-tietoja) voi muokata myös silloin, kun kamera on käytössä.

Suojattu kuvien siirto

Uutis- ja urheilukuvaajat voivat halutessaan automaattisesti ”suojata” kuvat, jotka on lähetetty FTP-palvelimelle. Kuvien suojaaminen tarkoittaa, että ne on lukittu eikä niitä voi poistaa vahingossa. Suojaamisen avulla kuvien tietokoneelle siirtämisen yhteydessä on myös helppo tunnistaa, mitkä kuvat lähetettiin asiakkaalle.

EOS R3

Pilvituki

EOS R3 tukee myös pilvitallennusjärjestelmiä innovatiivisen image.canon-yhdyskäytävämme kautta. Kamera jopa lataa kuva- ja videotiedostot palveluun automaattisesti, jotta ne ovat valmiina kuvankäsittelyn työnkulkuja varten, kun palaat kuvausmatkalta.

Voit tallentaa rajoittamattoman määrän valokuvia (myös RAW-tiedostoja) verkkoon osoitteessa image.canon enintään 30 päiväksi ennen kuin päätät, mitkä niistä siirrät toiseen pilvipalveluun, kuten Google Driveen tai Adobe Cloudiin.

EOS R3

RAW-käsittely pilvessä

Jotta kuvanlaatu on paras mahdollinen, image.canon-pilvipalveluun ladatut RAW-tiedostot voidaan käsitellä pilvessä käyttäen syväoppivia värikuvan muodostuksen ja suuren ISO-herkkyyden kohinanpoiston algoritmeja. Tulokset ovat erinomaisia, koska häiriöitä ja kuvakohinaa on vähemmän.

 1. 5 GHz:n yhteyden saatavuus vaihtelee alueittain
 2. SFTP on käytettävissä vain Ethernet-yhteydellä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  Pysyykö Canon EOS R3 pienen ja salamannopean mustajalkatyllin vauhdissa?

  Italialainen luontokuvaaja Bruno D'Amicis testaa EOS R3 -kameraa kuvaamalla harvinaista ja uskomattoman nopealiikkeistä lintua Abruzzon rannoilla.

 • ARTIKKELI

  Rallia Canon EOS R3 -kameran kanssa

  ”Se päihittää kirkkaasti kaikki aikaisemmin käyttämäni ratkaisut.” Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys testaa Canon EOS R3 -kameraa kuvatessaan sähköautokilpailua ensimmäistä kertaa.

 • ARTIKKELI

  Vauhdin hurmaa Canonin superteleobjektiivien kanssa

  Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys tutustuu Canonin RF 400mm F2.8L IS USM- ja RF 600mm F4L IS USM -objektiiveihin nopeatahtisissa rallikuvauksissa Canon EOS R3 -kamera mukanaan.

 • ARTIKKELI

  Katseella ohjattavan automaattitarkennuksen ominaisuudet

  Tutustu Canonin uskomattoman katseella ohjattavan automaattitarkennuksen tarinaan. Se määrittää tarkennuspisteen tai vaihtaa sitä sen mukaan, mitä katsot.

 • Rekisteröidy nyt

  Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.