SOVELLUS

Canon
MOBILE FILE TRANSFER -sovellus

Canonin uuden mobiilisovelluksen ja 5G-verkon ansiosta voit hyödyntää langattomia yhteyksiä entistä tehokkaammin. Voit lähettää kuvia suoraan kuvauspaikalta ja liittää niihin metatietoja tallennuksen ja arkistoinnin helpottamiseksi.

TEHOSTA TYÖNKULKUJA

Tehosta kuvatiedostojen tallennusta ja arkistointia Canonin uudelle mobiilisovelluksella. Voit lisätä metatietoja kuvatiedostoihin, määrittää FTP-protokollia ja käyttää monia muita edistyksellisiä ominaisuuksia 5G-yhteensopivassa älypuhelimessasi. Sovelluksen ansiosta voit siirtää kuvatiedostoja automaattisesti jo kuvauksen aikana.

 • TYÖSKENTELE ÄLYKKÄÄMMIN

  Lähetä kuvatiedot suoraan kameraan

  Lisää IPTC-metatiedot ennen kuvausta tai sen jälkeen. Voit säästää aikaa tallentamalla jo ennen kuvausta kameraan kuvaustiedot, kuten sijainti, kuvauskohde, tapahtuma tai kameran tiedot.

 • OPTIMOITUA TEHOKKUUTTA

  Tuo esivalmistellut tiedot

  Sovelluksen ansiosta voit lisätä kuviisi jo kuvauksen aikana tietoja ja äänimuistioita. Se säästää aikaa jälkikäsittelyvaiheessa.

 • YHDISTÄ KOSKA VAIN

  Luo FTP-palvelimen asetukset puhelimeen

  Voit tallentaa sovellukseen valmiiksi jopa 20 FTP-osoitetta, joita voi käyttää Wi-Fi- tai 5G-yhteensopivalla älypuhelimella. Ihanteellinen ratkaisu paljon liikkuvalle ammattikuvaajalle.

 • KUVAA JA LATAA

  Siirrä automaattisesti USB- tai Wi-Fi-yhteydellä1

  Voit kytkeä mobiililaitteen langattomalla tai kiinteällä yhteydellä kameraan, jolloin voit siirtää kuvia nopeasti ja luotettavasti kamerasta jo kuvauksen aikana vaikka suoraan asiakkaallesi mobiili- tai Wi-Fi-yhteydellä.

 • VÄLITÖN SIIRTO

  Valitse ja lähetä kuvat

  Katsele ottamiasi kuvia sovelluksessa ja lähetä niitä yksitellen tai siirrä ne yhtenä eränä. Lähetyksen jälkeen pikkukuviin tulee merkintä onnistuneesta latauksesta.

 • RAJAA, ARVOSTELE JA PALJON MUUTA

  Rajaa2, lisää äänimuistio ja aseta tähtiluokitus

  Rajaa valitsemasi kuvat ja lisää niihin tähtiluokitus ennen lähettämistä. Kuviin voi myös liittää äänimuistioita, jos haluat lisätä niihin lisätietoja tai ohjeita.

 • Tärkeimmät ominaisuudet

 • TYÖSKENTELE ÄLYKKÄÄMMIN

  Ammattilaistason metatiedot

  Kun työskentelet uutisorganisaatioiden kanssa, on tärkeä varmistaa, että tekijänoikeustiedot ja kuvatekstien tiedot ovat virallisten protokollien mukaisia. Tiedot, kuten nimi, tekijänoikeustiedot ja kuvateksti voidaan lisätä helposti MFT-sovelluksessa. Kuvien IIM-standardin metatietoihin viitataan usein IPTC-tietoina, ja ne voidaan helposti koodata ja purkaa useimmilla kuvanmuokkausohjelmilla. Lisää metatiedot sovelluksella ennen kuvausta tai sen jälkeen. Voit säästää aikaa tallentamalla jo ennen kuvausta kameraan kuvaustiedot, kuten sijainti, kuvauskohde, tapahtuma tai kameran tiedot.

 • OPTIMOITUA TEHOKKUUTTA

  Työskentele etänä älykkäämmin ja valmistele nopeammin

  5G-verkkojen alati jatkuvan käyttöönoton ansiosta sovellus voi toimia puhelimen mobiilisignaalin kautta, jolloin voit työskennellä etäyhteydellä ilman Wi-Fi-yhteyttä ja lähettää tietoja mistä tahansa. Sovellukseen voi lisätä etukäteen kuvaustietoja, kuten geokoodeja puhelimen GPS-toiminnolla ja äänitietoja, heti kun kuva on otettu. Sovelluksen voi lukita kun tiedot on syötetty, jotta ne eivät vahingossa katoa.

 • YHDISTÄ KOSKA VAIN

  Valitse tai muuta FTP-palvelimen asetuksia

  MFT-sovellus mahdollistaa FTP-palvelimen valitsemisen tai vaihtamisen juuri ennen lähettämistä, mikä puolestaan mahdollistaa kuvien lähettämisen eri kohteisiin nopeammin ja helpommin. Voit tallentaa sovellukseen valmiiksi jopa 20 FTP-osoitetta, joita voi käyttää Wi-Fi- tai 5G-yhteensopivalla älypuhelimella. Ihanteellinen ratkaisu paljon liikkuvalle ammattikuvaajalle.

 • KUVAA JA LATAA

  Siirrä automaattisesti USB- tai Wi-Fi-yhteydellä1

  Sovelluksen lähetysnäytöstä näet kuvalähetysten reaaliaikaisen tilan. Sovelluksella voi lähettää kuvia vakaasti kameran ja sovelluksen välillä sekä langallisella että langattomalla yhteydellä. Käytä puhelimen mobiili- tai Wi-Fi-yhteyttä kuvien lähettämiseen asiakkaille heti kuvaamiseen jälkeen. Kuvat eivät siirry puhelimeesi, vaan ne välitetään suoraan kamerasta sovelluksen kautta. Puhelimen muistin yllättävästä täyttymisestä ei siis tarvitse huolehtia. Lisäksi automaattista siirtoa voidaan käyttää varmuuskopioiden luomiseen toiseen kohteeseen, kun kuvausolosuhteet ovat riskialttiit.

 • VÄLITÖN SIIRTO

  Valitse ja lähetä kuvat

  Sovelluksessa on kaksi tapaa lähettää kuvia: yksittäisinä tiedostoina tai usean kuvan lähetyksinä. Yksittäisen tiedoston siirtäminen on helpoin tapa lähettää yksi tietty kuva. Etsi kuva, jonka haluat lähettää ja napsauta Siirrä-kuvaketta. Kuva lähetetään kamerasta FTP-palvelimelle. Tämä vaihtoehto on erinomainen, jos pitää lisätä äänimuistio puhelimella. Jos haluat lähettää useita kuvia, paina näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Valitse-painiketta ja valitse kuvat tai valitse kuvarykelmä pitämällä yhtä kuvaa painettuna ja valitsemalla siten viimeinen viimeinen kuva, jonka haluat lähettää. Lähetyksen jälkeen pikkukuviin tulee merkintä onnistuneesta latauksesta. Langallisella USB-yhteydellä voit lähettää nopeammin.

 • RAJAA, ARVOSTELE JA PALJON MUUTA

  Rajaa2, lisää äänimuistio ja aseta tähtiluokitus

  MFT-sovelluksessa on perussuoristus- ja rajaustoiminto, jonka avulla kuvia voidaan parantaa ennen kuin ne lähetetään FTP:n kautta. Sovelluksessa voi myös lajitella kuvia arvosteluiden perusteella. Sovellus ja kamera voivat molemmat käyttää näitä arvosteluja, joten voit tehdä muutoksia suureen kuvaryhmään ja valita, mitkä kuvat lopuksi lähetetään. Vaihtoehtoisesti arvosteluja voi käyttää aihepiirien tunnistamiseen, kun kuvia muokataan ja lajitellaan kuvaamisen jälkeen. Arvostelumenetelmä (tähdillä) on yleisesti tuettu järjestelmä. Kuvan arvostelu näkyy, kun kuva avataan useimmissa kuvanmuokkausohjelmissa, kuten Lightroomissa tai Photoshopissa. Arvostelun voi siis sisällyttää osaksi työnkulkua.

 • Lataa Canon MOBILE FILE TRANSFER -sovellus

  Voit ladata MOBILE FILE TRANSFER -sovelluksen ilmaiseksi laitteeseesi. Siirry App Storeen tai Google Play -kauppaan ja etsi Mobile File Transfer.

  Katso yhteensopivuustiedot sovelluksen sivulta.

  Yhteensopivuustiedot

  Canon MOBILE FILE TRANSFER -sovellus on saatavissa sekä iOS- että Android-laitteille.

  Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • URHEILUKUVAUS

  Kuvaa vauhdikkaita urheilukuvia ja jätä kilpailijat taaksesi

  Pidätkö urheilusta, mutta et ole varma, miten sitä kannattaa kuvata? Viisi ammattivalokuvaajaa paljastaa suosikkikuviensa kuvaamiseen käytetyt tekniikat.

 • MAKROKUVAUS

  Abstrakti makrokuvaus: saippuakuplien kuvaaminen

  Katso miten voit kuvata upeita, värikkäitä abstrakteja makrokuvia saippuakuplista helpon ja yksityiskohtaisen oppaan avulla.

 • LUONTOKUVAUS

  Villi sydämeltään

  Pienikokoinen PowerShot SX740 HS -kamera sopii saumattomasti luontokuvaukseen – viisi syytä.

 • ARTIKKELI

  EOS R6, EOS R5 ja EOS-1D X Mark III päivitetty

  Laiteohjelmistopäivitys tuo uusia ominaisuuksia Canonin huippukameroihin. Richard Walch, Martin Bissig ja Eddie Keogh testaavat niitä.

 • Muuta kiinnostavaa

 • Canon Camera Connect -sovellus

  Yhdistä kamera Apple- tai Android-laitteeseen laiteohjelmistopäivitystä, etäkuvausta tai kuvien helppoa lataamista varten.

 • Digital Photo Professional Express

  Käsittele RAW-tiedostot nopeasti mobiililaitteilla missä tahansa.

  1. Lisätietoja yhteensopivuudesta on Apple App Storessa ja Google Play Kaupassa.
  2. Vain Android