Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Kerro tarinasi 4K-tarkkuudella ja täytä kuva yksityiskohdilla

EOS R-järjestelmän innovatiivisen teknologian ansiosta EOS R nostaa elokuvantekotaitosi aivan uudelle tasolle. Voit vain yhdellä painikkeella luoda vaikuttavia 10-bittisiä 4K-videoita, jotka ovat täynnä upean tarkkoja yksityiskohtia.

Canon Logilla taltioit enemmän

EOS R sisältää Canon Log -kuvausasetuksen, joka tuottaa 800 prosenttia suuremman dynaamisen alueen. Sen ansiosta yksityiskohtien hävikki minimoituu kuvan tummimmilla ja kirkkaimmilla alueilla. Kun Cronuksessa käytetään Canon Log -asetusta, ISO-asetus 400 tuottaa erittäin laajan 12 asteen dynaamisen alueen. Sen neutraali kontrasti sopii täydellisesti kuvaamiseen hankalassa valaistuksessa, kun näkymän jokainen elementti on pystyttävä taltioimaan. Valitse Canon Log, kun tiedät, että jälkituotannon valon- ja värinmäärittelyssä halutaan esiin täyteläisiä värejä ja upeita yksityiskohtia.

Canon EOS R record canon log

Elokuvantekijän työkalut

Kun haluat käyttää ammattimaista tarkennuksen siirtoa huomion siirtämiseksi kuvan osasta toiseen, Cronuksen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus mahdollistaa tarkennuspisteen liikuttamisen sulavasti ja tarkasti. Sinun tarvitsee vain koskettaa nestekidenäytössä siirrettävän tarkennuksen lähintä ja kauimmaista pistettä, niin EOS R toteuttaa siirtymän kauniin pehmeästi. Jos kuvaat ilman jalustaa, Dual Sensing IS -tekniikan kehittynyt viisiakselinen kuvanvakain tuottaa sulavaa ja tärinätöntä materiaalia myös valon himmetessä.

Kuvaa, katso ja tallenna

Cronuksella voit taltioida puhdasta ja pakkaamatonta 4K-digitaalivideota upotetulla aikakoodilla 10-bittisen HDMI-lähdön kautta. Se on ihanteellinen ratkaisu suurten tuotantojen täydentäville kuvauksille, sillä pienen kokonsa ja joustavuutensa ansiosta kyseessä on täydellisen ketterä työkalu.

Saatat pitää myös seuraavista
See capture more

EOS R

Näe ja kuvaa enemmän tarkkuuden ehdoilla suunnitellulla kennolla

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Hyödynnä EOS-maailman lukuisat lisävarusteet

Muuta kiinnostavaa