hero

EOS R

EOS R asettaa luovuudelle uudet standardit

Innovatiivisen ja monipuolisen Canon EOS R -kameran 0,05 sekunnin automaattitarkennus on poikkeuksellisen nopea1. EOS R -kameran kehittyneellä tekniikalla voit laajentaa tarinankerronnallisia keinojasi ja luoda kuvia, jotka aiemmin olisivat olleet mahdottomia toteuttaa – esimerkiksi henkilö- tai maisemakuvauksessa, katu- tai matkakuvauksessa tai hääkuvauksessa. Sama pätee myös videokuvaukseen.

Huippunopeat yhteydet

Canonin insinöörit ovat suunnitelleet EF-objektiivikiinnityksen uudelleen erityisesti EOS R -järjestelmän ainutlaatuista 12 nastan liitäntää varten. Tämä innovaatio parantaa huomattavasti kameran objektiivin ja rungon välistä viestintää, minkä ansiosta se toimii EOS R -kamerassa nopeammin kuin koskaan.

RF-objektiivikiinnitys on erittäin leveä sekä ohutrakenteinen mitattuna kiinnityksestä kennoon. Rakenteen ansiosta objektiivit voivat sijaita lähempänä kennoa, mikä mahdollistaa entistä nopeamman, kirkkaamman, laadukkaamman ja suorituskyvyltään ylivertaisen optiikan.

High speed communication

Nopea ja huipputerävä tarkennus

EOS R -kamerassa on täysikokoinen 30,3 megapikselin Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuskenno, jonka vaiheentunnistusjärjestelmän ansiosta käyttäjä voi valita haluamansa 5 655 automaattitarkennuskohdasta2. Järjestelmä käyttää suurinta osaa kennon pikseleistä (80 prosenttia vaakapikseleistä ja 100 prosenttia pystypikseleistä), jolloin automaattitarkennus on stillkuvissa supernopea ja videokuvauksessa seuraa kohdetta sulavasti.

Fast pin sharp focusing

Aidosti äänetön kamera

Joskus jopa pelkkä kameran sulkimen ääni voi häiritä kohdetta tai pilata mahtavan mahdollisuuden. Tällaisia herkkiä tilanteita voi tulla eteen epämuodollisessa hääkuvauksessa tai villieläinten kuvaamisessa lähietäisyydeltä.

EOS R on Canonin ensimmäinen kamera, jossa on täysin äänetön kuvaustila. Voit ottaa kuvia häiritsemättä kohdetta lainkaan. Yhdessä kääntyvän näytön kanssa äänetön kuvaus mahdollistaa täysin huomaamattoman valokuvaamisen.

Upeita kuvia suoraan kamerasta

Monet EOS R -kameran huippuominaisuuksista eivät olisi mahdollisia ilman tehokasta DIGIC 8 -suoritinta. Sen keskeisiä etuja ovat entistä parempi kameran ja objektiivin välinen viestintä, joka tuottaa nopeamman automaattitarkennuksen ja kaikkien aikojen parhaat kuvat suoraan kamerasta.

Supernopean käsittelynopeuden ja tehon ansiosta EOS R -kameran parannettu digitaalisen objektiivin optimointi on jatkuvasti toiminnassa vaikuttamatta kameran suorituskykyyn. Se takaa mahdollisimman laadukkaat ja vääristymättömät kuvat.

Saatat pitää myös seuraavista
See capture more

EOS R

Näe ja kuvaa enemmän tarkkuuden ehdoilla suunnitellulla kennolla

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Hyödynnä EOS-maailman lukuisat lisävarusteet

Canon related article perfect blend

EOS R

Helposti käsiteltävä kamera, upeita ominaisuuksia

Direct from camera
Direct from camera

Ammattitason videokuvaukseen

EOS R sisältää samat korkeatasoiset 4K-videokuvauksen ominaisuudet kuin EOS 5D Mark IV. Siinä on myös eräitä parannuksia, kuten kohinanvaimennus suuren ISO-herkkyyden suorituskyvyn parantamiseksi.

EOS R -kameran CMOS-kennon ja DIGIC 8 -suorittimen yhdistelmä tuottaa väreiltään täyteläistä ja erittäin yksityiskohtaista 4K-videokuvaa 10-bittisen HDMI-lähdön kautta. Ammattitason videolähtö takaa optimaaliset editointimahdollisuudet, minkä lisäksi voit kuvata 4K-intervallivideoita ja ottaa videoista 4K-kuvakaappauksia. EOS R -kamerassa on kuulokeliitäntä ja miniliitäntä mikrofonille.

1 13.2.2019 vaihdettavilla objektiiveilla varustetuissa peilittömissä digikameroissa joissa on 35 mm:n täysikokoinen kuvakenno, kontrastin tunnistus ja vaiheentunnistus. CIPA-suosituksien mukaan mitatun automaattitarkennuksen nopeuden perusteella (voivat vaihdella kuvausolosuhteiden ja käytettävän objektiivin mukaan). Mitattu sisäisillä mittausmenetelmillä. Mittausolosuhteet: EV12 (ympäristön lämpötila/ISO 100), käsisäätötila, RF 24-105mm F4L IS USM -objektiivi (polttoväli 24 mm), sulkimen laukaisu laukaisimella, yhden pisteen automaattitarkennus, kertatarkennus

2 Pienen alueen ja yhden pisteen automaattitarkennustilassa

Muuta kiinnostavaa