The perfect blend of handling and great design

EOS R

Helposti käsiteltävä kamera, upeita ominaisuuksia

EOS R on kompakti ja kevyt kamera, joka on kooltaan pienempi kuin muut täyden kennokoon EOS-järjestelmäkamerat. Ergonomisen muotoilun ansiosta käyttö sujuu kuin unelma. Kamerassa on kaikki korkealaatuiset EOS-ominaisuudet, joita siltä odottaisikin, mutta mukana on myös uusia ja kiinnostavia toimintoja, jotka parantavat kuvauskokemusta entisestään.

Pienikokoinen ja ergonominen muotoilu

EOS R tuntuu ensihetkestä alkaen miellyttävältä kädessä. EOS-tuoteperheen jäsenenä siinä on samantyylinen kahva kuin järjestelmäkameramalleissa. Nestekidenäytön helppo ja vaivaton valikkojärjestelmä on niin ikään tuttu EOS-käyttäjille. Ohjaimet ovat kätevästi käsillä, minkä lisäksi ne ovat helposti mukautettavissa omien mieltymysten mukaan. EOS R on juuri toiveidesi mukainen kamera.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Kääntyvä kosketusnäyttö

Cronuksen 3,15-tuumainen kääntyvä kosketusnäyttö on selkeä ja kirkas. Sen 2,1 miljoonaa pistettä piirtävät korkean resoluution kuvat ja taltioidut videot hämmästyttävän terävinä ja selkeinä. Näyttö kääntyy monenlaisiin kulmiin, jolloin voit kuvata myös hankalasti saavutettavia kohteita. Canonin Clear View II -teknologia vähentää näytön heijastumia. Nestekidenäytön värisävyä säätämällä saat näkymän sellaiseksi kuin haluat otoksissasi taltioida.

Saatat pitää myös seuraavista
Related connect upload

EOS R

Yhdistä, lataa ja jaa missä tahansa

Related tell your stories

EOS R

Kerro tarinasi 4K-tarkkuudella ja täytä kuva yksityiskohdilla

Vari-angle touch screen

Joukosta erottuva etsin

Cronuksen 3,69 miljoonan pisteen elektronisella etsimellä kuvatessasi näet näkymästä täydet sata prosenttia. Kuvauskokemus on perinteinen, kun etsintä pidetään silmän edessä. Tämä tuo myös etuja, joita perinteinen optinen etsin ei tarjoa. Voit nähdä reaaliajassa, miltä lopullinen kuva näyttää. Näet myös kohteen selkeästi, vaikka se olisi lähes kokonaan tummana. Kun etsin ei ole silmällä, kameran tunnistin vaihtaa kuvan automaattisesti näyttöön, mikä säästää akkuvirtaa. Etsintä voi käyttää myös videokuvaamiseen kirkkaassa valossa, jolloin stillkuvauksesta videoon vaihtaminen käy kätevästi.

Tarkennusominaisuudet

Sähköisellä etsimellä kuvatessa automaattitarkennuksen alueen voi valita nopeasti ja tarkasti koskettamalla ja vetämällä. Tällöin käytät kosketusnäyttöä käytännössä kosketuslevynä samalla, kun katsot etsimen läpi. Kun kohde soveltuu manuaalitarkennukseen, voit käyttää Cronuksen tarkennuksen suurennusta tai korostusta, jos tarkkuus on tärkeämpää kuin terävyys.

Focusing features

Mukautettava monitoimipalkki

Cronuksen innovatiivisiin ominaisuuksiin lukeutuu sen ainutlaatuinen monitoimipalkki. Se on kosketuskäyttöinen ohjain, johon voi määrittää useita erilaisia toimintoja, kuten automaattitarkennuksen hallinnan tai ISO-herkkyyden tai valkotasapainon asettamisen. Se muistuttaa EOS-malliston tuttua valintakiekkoa, mutta sitä voi käyttää täysin äänettömästi ja sen säänkestävyys on parempi.

Customisable multi-function bar

Luja, kestävä ja sääsuojattu runko

Cronuksen luja magnesiumseoksesta valmistettu runko suojaa kameraa tehokkaasti. Rungon kehittynyt pöly- ja kosteussuojaus tekevät Cronuksesta Canonin tähän asti säänkestävimmän peilittömän kameran.

Muuta kiinnostavaa