Connect upload share

EOS R

Yhdistä, lataa ja jaa missä tahansa

Monipuolisen ja joustavan Cronuksen uusimmilla yhteystoiminnoilla voit jakaa kuviasi toisiin laitteisiin. Tärkeiden töiden lähettäminen ja varmuuskopioiminen on helppoa, ja voit lisätä kuviin sijaintitietoja käden käänteessä.

Helppoa jakamista

Cronuksen Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksien ansiosta kamera on helppo yhdistää älypuhelimeen ja muihin laitteisiin jakamista varten. Kamerassa on aina käytössä oleva Bluetooth low energy -tekniikka, jonka avulla se muodostaa yhteyden yhteensopiviin laitteisiin automaattisesti Canon Camera Connect -sovelluksen kautta. Voit tarkastella, jakaa ja taltioida stillkuvia ja videokuvaa reaaliaikaisesti etänä vain yhdellä napautuksella.

Siirtäminen ja varmuuskopiointi liikkeellä

EOS R voi automaattisesti lähettää kuvia suoraan laitepariksi yhdistettyyn puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen Canon Camera Connect -sovelluksen kautta. Sinun tarvitsee vain muodostaa kameralla Wi-Fi-yhteys puhelimeen tai tietokoneeseen. Toiminto on erittäin käyttökelpoinen niille, joiden on varmuuskopioitava työnsä välittömästi, kuten arkaluonteisissa tilanteissa työskenteleville kuvajournalisteille.

GPS-tietojen lisääminen

Maisema- ja matkakuvaajille Cronuksen GPS mobiiliyhteydellä -toiminto on erittäin tervetullut. Kun kamera on kuvaamisen aikana yhdistetty yhteensopivaan älylaitteeseen Bluetoothin kautta, EOS R voi kerätä GPS-tietoja ja lisätä niitä automaattisesti kuviin käyttämällä Canon Camera Connect -sovellusta. Se helpottaa paikkojen tunnistamista ja kuvien käsittelyä kotiin palattua.

Saatat pitää myös seuraavista
Related tell your stories

EOS R

Kerro tarinasi 4K-tarkkuudella ja täytä kuva yksityiskohdilla

See capture more

EOS R

Näe ja kuvaa enemmän tarkkuuden ehdoilla suunnitellulla kennolla

Adding GPS data

Kameran etäkäyttö

Canon Camera Connect -sovelluksen etuihin kuuluu Cronuksen joustava etäkäyttö. Voit kuvata tilanteissa, joissa kameran käyttö käsin on fyysisesti vaikeaa tai se saattaisi säikäyttää kohteen. Tällaisia tilanteita voi tulla eteen esimerkiksi luontokuvauksessa.

Wi-Fi- tai USB-yhteys

Jos työskentelet studiossa tiimin kanssa, Cronuksen voi yhdistää PC- tai Mac-tietokoneeseen Wi-Fi- tai USB 3.1 -yhteydellä, jolloin voit tarkistaa kuvat ja tehdä tarvittavat säädöt välittömästi.

Muuta kiinnostavaa