Canon see capture more hero

EOS R

Näe ja kuvaa enemmän tarkkuuden ehdoilla suunnitellulla kennolla

Cronuksen pienikokoiseen ja tyylikkääseen runkoon on mahdutettu teknisiä innovaatioita, joiden ansiosta saat aikaiseksi poikkeuksellisen laadukkaita stillkuvia ja videokuvaa. Voit toteuttaa kaikki luovat visiosi kamerassa valmiina olevilla Canonin huippuluokan ominaisuuksilla, kuten Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, DP RAW, DIGIC 8 -suoritin ja Canon Log.

Verratonta laatua

Cronuksessa on Canonin suunnittelema 30,3 megapikselin CMOS-kenno. Se tarjoaa suuren ISO-herkkyyden, korkean resoluution ja laajan dynaamisen alueen. Tuloksena on äärimmäisen laadukkaita korkean resoluution ja suuren terävyysalueen kuvia. Erittäin yksityiskohtaisia ja vähäisen kohinan kuvia voi taltioida hämmästyttävään ISO 40000 -arvoon asti.

Cronuksessa on myös Dual Pixel RAW -toiminto, joka ensimmäisenä nähtiin EOS 5D Mark IV:ssä. Yhdessä Canon Digital Photo Professional -ohjelmiston kanssa se mahdollistaa terävyyden hienosäädön, kuvakulman vaihtamisen tai etualan bokeh-tehosteen, jolloin jälkituotannossa voidaan saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Canon unrivalled quality sensor

Saatat pitää myös seuraavista
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Hyödynnä EOS-maailman lukuisat lisävarusteet

Canon related article perfect blend

EOS R

Helposti käsiteltävä kamera, upeita ominaisuuksia

Related connect upload

EOS R

Yhdistä, lataa ja jaa missä tahansa

Canon unrivalled quality sensor

Nopea jatkuva kuvaus

Cronuksen häikäisevä kahdeksan kuvan sekuntinopeus jatkuvalla kuvauksella on tervetullut uutinen kuvajournalisteille sekä matka- ja hääkuvaajille, jotka haluavat taltioida spontaaneja hetkiä tai nopeaa toimintaa. Kamerassa hyödynnetään Canonin kokemusta suuren nopeuden lukutekniikoista sekä DIGIC 8 -suoritinta, joiden ansiosta voidaan saavuttaa hyvä tasapaino suuren pikselimäärän ja kuvaamisen ketteryyden välille. EOS R tallentaa materiaalin USH-II SD -muistikortille käyttämällä suurta puskuria ja kirjoitusnopeutta. Niinpä et joudu koskaan odottelemaan, että kamera ehtii tilanteen tasalle.

Fast continuous shooting

Eeppisiä elokuvahetkiä

Näyttävään ilmaisuun tähtäävät elokuvantekijät pääsevät nauttimaan Canonin kehittyneimmästä videokuvauksesta Cinema EOS -malliston ulkopuolella. Cronuksella voi kuvata 4K-videokuvaa 10-bittisen HDMI-lähdön kautta, jolloin tuloksena on erittäin yksityiskohtaista ja pakkaamatonta kuvamateriaalia. Voit myös käyttää Canon Log -asetusta dynaamisen alueen laajentamiseen, jolloin jälkituotannon valon- ja värinmäärittelyyn saadaan mahdollisimman paljon joustavuutta.

Muuta kiinnostavaa