Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Tarkennus onnistuu hetkessä

Innovatiivisen ja monipuolisen Canon EOS RP -kameran 0,05 sekunnin automaattitarkennus on poikkeuksellisen nopea1. EOS RP -kamera vapauttaa luovuutesi. Kameran laajan automaattitarkennusalueen, nopeuden, seurantatoiminnon sekä laadukkaan hämäräkuvauksen ansiosta kuvaat helposti ja monipuolisesti matka-, maisema- ja muotokuvat sekä videot.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Punainen viiva on n. 88 % (vaaka) x noin 100 % (pysty) kokonaiskuva-alan alueesta.

Tuetut objektiivit: RF-objektiivit ja EF-objektiivit (useimmat olemassa olevat objektiivit muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta).

Sininen viiva tarkoittaa enintään 4 779 automaattitarkennuspistettä

Saatat pitää myös seuraavista
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Täyden kennokoon uusi laatustandardi

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-kameran ominaisuudet ilman kompromisseja

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Monipuoliset kuvaus- ja yhteysominaisuudet

Canon EOS RP capturing a bee

Katseenvangitsevia muotokuvia

Canon EOS RP -kameran sisäinen automaattitarkennus silmiin saa muotokuvat erottumaan edukseen. Tämä Dual Pixel CMOS AF -tekniikka pitää kohteen silmien tarkennuksen terävänä kasvojentunnistustilassa ja takaa terävät ja selkeät muotokuvat. Automaattitarkennus silmiin toimii Canon EOS RP -kameran kertatarkennustilassa, jatkuvassa tarkennustilassa sekä videoiden jatkuvassa tarkennustilassa ja tarkentaa niin paikallaan pysyvien kuin liikkuvienkin kohteiden silmiin terävästi ja selkeästi. Kosketa ja vedä -tarkennuksella voit muuttaa tarkennuskohtaa helposti.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Upea syvätarkkuus

Tarkennuksen haarukointi takaa koko alueen kattavan terävyyden ja selkeyden makrokuvissa ja muissa syvätarkkuutta edellyttävissä kuvissa. Yhdellä laukaisimen painalluksella Canon EOS RP kuvaa jatkuvalla kuvauksella, ja polttoväli säätyy samalla automaattisesti alkuasennosta taustaan asti. Sen jälkeen Canonin Digital Photo Professional -ohjelmistossa voi luoda yhdistelmäkuvan, josta saadaan yksi kauttaaltaan tarkentunut kuva.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1) 13.2.2019 vaihdettavilla objektiiveilla varustetuissa peilittömissä digikameroissa joissa on 35 mm:n täysikokoinen kuvakenno, kontrastin tunnistus ja vaiheentunnistus. CIPA-suosituksien mukaan mitatun automaattitarkennuksen nopeuden perusteella (voivat vaihdella kuvausolosuhteiden ja käytettävän objektiivin mukaan). Mitattu sisäisillä mittausmenetelmillä. Mittausolosuhteet: EV12 (ympäristön lämpötila/ISO 100), käsisäätötila, RF 24-105mm F4L IS USM -objektiivi (polttoväli 24 mm), sulkimen laukaisu laukaisimella, yhden pisteen automaattitarkennus, kertatarkennus

Muuta kiinnostavaa