Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Monipuoliset kuvaus- ja yhteysominaisuudet

Canon EOS RP -kameralla voidaan ottaa nopeasti korkealaatuisia valokuvia – ja hiljaisen kuvaustilan ansiosta se onnistuu lähes äänettömästi. Hiljainen suljin on erityisen kätevä katukuvauksessa ja otettaessa muotokuvia arkaluonteisessa ympäristössä.

Canon EOS RP -kameran välkkymisen tunnistuksen ansiosta kuvanlaatu säilyy korkeatasoisena myös kuvattaessa loisteputkivalossa. Kamera tunnistaa välkyntätaajuuden ja ottaa kuvan valaistuksen ollessa lähes kirkkaimmillaan, jolloin välkynnän vaikutus kuviin vähenee. Jos kamera havaitsee välkyntää, se ottaa välkynnänpoistotoiminnon käyttöön automaattisesti.

Kokeile etäkuvausta

Canon EOS RP -kamera voidaan yhdistää älylaitteeseen Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydellä. Voit ottaa kuvia ja lähettää ne suoraan älypuhelimeen tai käyttää automaattista synkronointia huippunopeaan kuvien siirtämiseen. Kameraa voidaan myös etäohjata Canon Camera Connect -sovelluksella, ja valokuvia voidaan jakaa helposti Wi-Fi-yhteydellä, esimerkiksi kun olet matkoilla ja haluat lähettää kuvasi heti vastaanottajille.

wireless image review Canon EOS RP

Saatat pitää myös seuraavista
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Täyden kennokoon uusi laatustandardi

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-kameran ominaisuudet ilman kompromisseja

Muuta kiinnostavaa