Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Täyden kennokoon uusi laatustandardi

Canon EOS RP -kameran ytimessä on upea täyden kennokoon 26,2 megapikselin Dual Pixel CMOS AF -kenno. Kamera tuottaa terävän yksityiskohtaiset kuvat ja toimii saumattoman luotettavasti heikossakin valaistuksessa. Jokaista kuvapistettä käytetään sekä kuvaukseen että automaattitarkennukseen, joten kuvat ovat kauttaaltaan teräviä ja selkeitä. Yhdessä EOS R -järjestelmään erityisesti suunniteltujen Canon RF -objektiivien kanssa kamera vie kuvauksen uudelle tasolle ja avaa luovuuden uuden ulottuvuuden.

Dual Pixel CMOS AF

Erinomaisen ISO-herkkyyden ansiosta voit kuvata missä ja milloin vain

Täyden kennokoon kennon ansiosta hallitset syvätarkkuutta entistä paremmin ja kuvaat upeita kuvia myös heikossa valaistuksessa. Suurin ISO-herkkyys on 40 000, joten voit kuvata ilman salamaa ja säilyttää silti kuvan yksityiskohdat ja värit. Canon EOS RP -kameran ISO-herkkyyttä on helppo muuttaa objektiivin säätörenkaalla tai mukautettavilla valintakiekoilla, joten voit reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Entistä nopeampi kuvankäsittely DIGIC 8 -prosessorin ansiosta

DIGIC 8 on Canonin uusin kuvaprosessori, joka käsittelee kuvat huippunopeasti ja tekee kameran käytöstä entistä helpompaa ja monipuolisempaa. Jälkikäsittelyyn kuluu entistä vähemmän aikaa, ja saat laadukkaat kuvat suoraan kamerasta.

Canon EOS R high speed communication

Digitaalinen objektiivin optimointitoiminto käytössä jo kuvaushetkellä

Digitaalinen objektiivin optimointitoiminto korjaa niin optiset vääristymät kuin kameran alipäästösuotimen aiheuttaman epätarkkuuden. Toiminto käyttää jokaiseen otokseen käänteistoimintoa, joka tuo kuvan lähemmäs kuvattavan kohteen luonnollista ulkoasua. Näin saat vaikuttavan laadukkaat ja yksityiskohtaiset kuvat kätevässä tiedostokoossa ja kuvaat entistä monipuolisemmin. Canon EOS RP -kamera saa objektiivin profiilitiedot suoraan RF-objektiiveista ja optimoi kuvat reaaliaikaisesti heti niiden kuvaamisen jälkeen.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Koko näkymä

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

Täydelliset yksityiskohdat

Kuvanvakautuksen uudet tasot

Viisisuuntainen kuvanvakautus ja Dual Sensing IS -tekniikka tuottavat vaikuttavan vakaat kuvat ja vähentävät kameran tärähtelyn aiheuttamaa epätarkkuutta. Voit kuvata luovasti laadusta tinkimättä. Kamera ja objektiivi toimivat yhdessä reaaliaikaisesti objektiivin kiinnityksen yhteysjärjestelmän kautta ja tuottavat siten saumattoman vakaat kuvat.

Canon EOS RP shooting night cityscape

Kuvaa entistä monipuolisemmin RAW-kuvina

Canon EOS RP -kameran 14-bittinen tekniikka tuottaa RAW-kuviin täyteläiset väriliukumat ja takaa optimaalisen kuvanlaadun. Kuvat voi käsitellä kamerassa tai Canonin maksuttomilla kuvankäsittelyohjelmistoilla, kuten PC-ja Mac-tietokoneisiin tarkoitetulla Digital Photo Professional -ohjelmistolla tai mobiili- ja älylaitteisiin tarkoitetulla DPP Express -ohjelmistolla. Canon EOS RP -kamerassa on käytettävissä myös tiivis RAW-tiedostomuoto (C-RAW), joka säästää tilaa kuvanlaadusta tinkimättä.

Saatat pitää myös seuraavista
Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-kameran ominaisuudet ilman kompromisseja

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Monipuoliset kuvaus- ja yhteysominaisuudet

Canon EOS RP sample animals

Muuta kiinnostavaa