Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS-kameran rakenne ja ominaisuudet ilman kompromisseja

Canon EOS RP -kamera tuntuu heti tutulta EOS-kameroihin tottuneesta, ja sen ergonomisesti muotoillusta kädensijasta saa tukevan ja miellyttävän otteen. Voit tehostaa kameran käyttöä entisestään hankkimalla lisäkahvan. Pienikokoinen ja huippulaatuinen magnesiumseosrunko painaa vain 485 grammaa (akun ja muistikortin kanssa), joten kamera kulkee kätevästi mukanasi. USB-latauksen ansiosta voit ladata kameran melkein missä tahansa.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Kurkista tulevaisuuteen

Canon EOS RP -kamerassa on kolmen tuuman (7,5 cm) ja 1 040 000 pisteen kääntyvä kosketusnäyttö sekä 2,36 miljoonan pisteen sähköinen 0,39 tuuman (1 cm) OLED -etsin ja mukautettava tietonäyttö, jotka auttavat kuvan sommittelussa. UHS-II-korttipaikkaan voidaan asettaa SD-muistikortteja, ja UHS-II-standardin ansiosta saat käyttöösi huippuluokan tallennusnopeuden ja voit tallentaa 4K-videokuvaa. Voit mukauttaa painikkeita ja pikavalintoja kuvaustottumuksiesi mukaan.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Opi kuvaamaan entistäkin luovemmin

Canon EOS RP -kameran helppokäyttöisten painikkeiden ja valikoiden ansiosta voit keskittyä täysin sommitteluun ja kuvaamiseen. Käyttöliittymän opasteet, luovat kuvaustilat, joustava esivalinta (FV) ja käsisäätötilat antavat varmuutta kameran käyttöön.

Gergo holding Canon EOS RP

Saatat pitää myös seuraavista
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Täyden kennokoon uusi laatustandardi

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Monipuoliset kuvaus- ja yhteysominaisuudet

Muuta kiinnostavaa