Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Kilpailu on päättynyt.

Redline Challenge -kilpailu on suunnattu valokuvauksen harrastajille, jotka haluavat haastaa itseään ja testata teknistä osaamistaan. Laura El-Tantawy kertoo, miten voit voittaa Canon-paketin sekä valmennustilaisuuden Lauran kanssa.

Canon
Redline Challenge 2022

Ja voittaja on…

Jiří Durdík Tšekin tasavallasta kuvallaan "Dirt bike race".

Jiří saa palkinnokseen EOS R5- kameran ja RF 24-70mm F2.8L IS USM -objektiivin sekä henkilökohtaiset mentorointisession Laura El-Tantawyn kanssa, joka on paitsi kansainvälisesti palkittu valokuvaaja myös Canon Ambassador.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

TUTUSTU VOITTAJAAN

Salaisuus voittoisan kuvan takana


Redline Challenge 2022 -voittaja Jiří Durdík keskustelee toimintakuvaaja ja Canon Ambassador Vladimir Rysin kanssa erilaisten valotusaikojen käytöstä, toimintakuvauksen sääolosuhteista ja niihin parhaiten sopivista varusteista.

TULE MUKAAN

Haluatko osallistua ensi vuoden kilpailuun?


Rekisteröidy, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon seuraavan vuoden kilpailusta. Saat myös Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja oppaita, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

VOITTAJAN VALINTA

Tuomariston päätös

Kilpailuun lähetettiin tänä vuonna yli 14 000 valokuvaa, joiden joukosta valittiin ensimmäisessä vaiheessa palkintoehdokkaat. Kai Wong vie sinut kulissien taakse salaiseen paikkaan Lontoossa. Katso miten kolme tuomaria valitsivat kilpailun voittajan.

EHDOKKAAT

Tutustu kilpailun satoon

Tutustu Redline Challenge -haasteen sekunnin murto-osa -teeman erilaisiin tulkintoihin, joita ovat lähettäneet valokuvaajat eri puolilta Eurooppaa sekä Lähi-idästä ja Afrikasta.

LYHYESTI

Kuvaa salamannopea tarina

Katso kuinka Kai Wong ja Canon Ambassador Laura El-Tantawy paljastavat tämän vuoden haasteen teeman: salamannopea tarina. Kuvaa maailma sellaisena kuin sen näet – aktiiviurheilusta villiin luontoon, näytä meille salamannopea tarina

Canon Camera

TUTUSTU TUOMAREIHIN

Laura El-Tantawy

Laura on maailmankuulu dokumenttivalokuvaaja, jonka kuvia on ollut esillä näyttelyissä ja julkaistu kansainvälisesti. Hän voitti vuonna 2020 arvostetun W. Eugene Smith Grant -palkinnon ja hänen pitkäaikaisten dokumenttiprojektiensa ansiosta Laura on erinomainen valinta Redline Challenge -kilpailun tuomariksi ja mentoriksi.

Ammattilaisten vinkit auttavat sinua vapauttamaan luovuutesi

Hio tekniikkaasi Redline Challenge -haasteessa.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  VINKKEJÄ JA NEUVOJA

  Pikaisten tarinanpätkien taltioiminen

  Tutustu Canonin lähettiläihin ja hyödynnä heidän pikakuvausvinkkejään, jotta voit oppia taltioimaan hetken kestäviä tapahtumia ammattitaitoisesti.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEKNIIKAT

  Tarinankerrontaa hetkessä

  Viisi ammattikuvaajaa kertovat kuvien luomisprosessistaan ja jakavat neuvoja tarinan rakentamiseen yhdellä vaikuttavalla kuvalla.

 • Ikuista salamannopeita tarinoita aivan uudella tavalla

  Canonin edistykselliset EOS R-System -sarjan kamerat tarjoavat ennennäkemättömän paljon luovia mahdollisuuksia. EOS R -järjestelmä hyödyntää uusinta tekniikkaa, laajaa RF-objektiivien valikoimaa ja räjähtävää, jatkuvaa kuvausnopeutta, joten se sopii erinomaisesti salamannopeiden tarinoiden kuvaamiseen.

 • Peilittömät kamerat

  EOS R3

  Tämä on nopea peilitön kamera, jollaista urheilu-, uutis- ja luontokuvaajat ovat odottaneet.
 • Peilittömät kamerat

  EOS R5

  Unohda kaikki mitä luulet tietäväsi peilittömistä kameroista. EOS R5 -kameran poikkeukselliset ominaisuudet mullistavat tapasi ottaa valokuvia ja tallentaa videoita.
 • Peilittömät kamerat

  EOS R6

  Mitä tahansa kuvaatkin, EOS R6 antaa vapauden olla luova täysin uudenlaisilla tavoilla.
 • Peilittömät kamerat

  EOS R7

  Tutki villiä luontoa kätevän kokoisella, nopealla APS-C-kameralla, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun.
 • Peilittömät kamerat

  EOS RP

  Pienikokoinen, kevytrakenteinen ja intuitiivinen täyden kennokoon peilitön kamera, joka kulkee kätevästi mukanasi.
 • Peilittömät kamerat

  EOS R

  Täyden kennokoon peilitön kamera avaa uusia mahdollisuuksia valokuvaajille ja elokuvantekijöille.
 • RF-objektiivit

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Anna täyden kennokoon peilittömällä kameralla kuvatuille kuville ammattimainen ilme 24–70 mm:n zoom-objektiivilla, jossa on nopea aukko ja viiden askeleen kuvanvakain.
 • Vakio-objektiivi

  RF 50mm F1.8 STM

  Pienikokoinen, hiljainen ja kevyt 50 mm:n kiinteäpolttovälinen RF-objektiivi, jossa on suuri f/1.8-aukko, sopii täydellisesti luovan visiosi toteuttamiseen.
 • Canon Professional Services

  Jäsenet saavat käyttöönsä CPS-tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – varalaitteita lainaan maksutta.

  EOS R6
  Autonvalot illassa kaartuvat sillan yli, sen tuet ja alusta ovat täysin paksun, pilvimäisen sumun peitossa.

  Piotr Skrzypiec

  Redline Challenge 2021 -voittaja

  Redline Challenge 2021 -kilpailun voittaja

  Piotr Skrzypiec Sloveniasta

  "Olen todella iloinen voitostani. Olen aina käyttänyt Canonin laitteita, joten tämä on minulle paras mahdollinen palkinto", kertoo onnellinen voittaja. Piotr Skrzypiec palkittiin uudella Canon EOS R5 -kameralla ja muilla Canonin tuotteille, joiden yhteisarvo on yli 14 000 euroa.

  Muuta kiinnostavaa

 • aps-c-kamerat

  Löydä täydellinen Canon-kamera

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Löydä täydellinen objektiivi Canon-kameraasi