Trinity RF Lenses Range

RF-objektiivit – kolme mallia

Kolme huipputehokasta suuren valovoiman L-sarjan RF-objektiivia, joissa on kuvanvakain

Ammattitasoiseen valokuvaukseen

Kolme RF-objektiivia – vakio-, ultralaajakulma- ja telezoom-objektiivi – sopivat erinomaisesti maisema-, muotokuva- ja urheilukuvauksen lisäksi sisätila-, muoti- ja kaupunkikuvaukseen.

The RF trinity on assignment

RF-kolmikko toiminnassa

Katso, miten ammattivalokuvaaja Matthew Joseph dokumentoi paikallisen soutujoukkueen toimintaa RF-kolmikon avulla tunnetulla elokuvamaisella tyylillään. Videolla voit tutustua tarkemmin valokuvaajan, objektiivien ja soutajien päivään.

Katso video

PARAS VALO KAIKISTA KULMISTA

Canon F2.8 RF Trinity -objektiivit. Ikuista tarinat viiden askelen kuvanvakaimen avulla ja varmista tasainen Nano USM -tarkennus laajalla tarkennusalueella.

Näytä pienetkin yksityiskohdat RF15-35mm F2.8L IS USM -objektiivilla ja tutustu uusiin kuvakulmiin, joilla voit kertoa tarinoita. Ammattitason ultralaajakulmaisen zoom-objektiivin viiden askelen kuvanvakain näyttää veitsenterävät yksityiskohdat myös käsivaralla sekä still- että videokuvauksessa.

RF 24-70mm F2.8L IS USM on uusi ammattitason standardi. Se mahdollistaa entistä monipuolisemman ammattitason zoom-objektiivin käytön kuvanvakaimen, tasaisen NANO USM -videotarkennuksen ja laadukkaan optiikan sekä huippuluokan pinnoitteiden ansiosta.
RF70-200mm F2.8L IS USM täydentää ammattilaisten keskeisen objektiivikolmikon. Tinkimätön, markkinoiden pienin ammattilaistason 70-200mm f/2.8 -zoom-objektiivi on helppo ottaa mukaan kaikkiin kuvaustilanteisiin kaikkialla.

RF-kiinnityksen tiedonsiirtonopeus on suurempi kuin tavallisen järjestelmäkameran, joten kameraan voidaan siirtää enemmän tietoa. Objektiivi optimoi kuvan terävyyden reaaliaikaisesti ja takaa nopean tarkennuksen sekä äänettömän toiminnan Nano USM -moottoreilla. Tämä on todellinen etu videokuvaajalle.

Image

Nopea F2.8-aukko

Ikuista yksityiskohdat tarkasti heikossakin valaistuksessa suuren valovoiman F2.8-aukon ansiosta tai hyödynnä terävyysaluetta luovaan kuvaukseen. Poikkeuksellinen optinen rakenne ja edistykselliset pinnoitteet takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja terävyyden kaikilla aukkoarvoilla.

Image

Viiden askeleen kuvanvakain

Edistyksellisen kuvanvakaimen ja RF-kiinnityksen nopean tiedonsiirron ansiosta tämä objektiivi ylittää EF-sarjan parhaan teknologian. Käytettävissä on viiden askeleen kuvanvakain, kun kuvataan heikossa valaistuksessa tai kun kameraa on vaikea pitää vakaana.

Image

Nano USM -tarkennusmoottori

RF 15-35MM F2.8L IS USM ja RF 24-70MM F2.8L IS USM ovat ensimmäiset suuren valovoiman zoom-objektiivit, joissa hyödynnetään Canonin Nano USM -tekniikkaa. Tämä tekniikka hyödyntää erittäin pienikokoista ultraäänimoottoria, joka ohjaa tarkennusjärjestelmää lineaarisesti ja tuottaa erittäin nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Siksi se sopii erinomaisesti video- ja stillkuvaukseen.

Uuden ajan objektiivit

RF-objektiivit ovat erittäin laadukkaita ja nopeita, ja ne on suunniteltu käytettäväksi EOS R -kamerassa. Suuren valovoiman objektiiveissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän intuitiivisia säätömahdollisuuksia.

TUTUSTU NYT

Image

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Takaisin valikoimaan

Aiheeseen liittyvät tuotteet