Trinity RF Lenses Range

RF-objektiivit – kolme mallia

Kolme huipputehokasta suuren valovoiman L-sarjan RF-objektiivia, joissa on kuvanvakain

Ammattitasoiseen valokuvaukseen

Kolme RF-objektiivia – vakio-, ultralaajakulma- ja telezoom-objektiivi – sopivat erinomaisesti maisema-, muotokuva- ja urheilukuvauksen lisäksi sisätila-, muoti- ja kaupunkikuvaukseen.

Voita Canon EOS R -kamera & Canon F2.8 RF Trinity objektiivit

Osallistu arvontaan – voit VOITTAA Canon EOS R -kameran ja Canon F2.8 RF Trinity objektiivit. Samalla voit tilata uutiskirjeemme, jossa saat sinulle
suunnattuja vinkkejä, tutoriaaleja ja inspiraatiota, joiden avulla voit kehittää tarinankerrontataitojasi.

Arvonnan säännöt ja ehdot

Osallistu arvontaan

Ammattitason suorituskyky huipputekniikoilla

Kolmessa objektiivissa hyödynnetyt huipputekniikat takaavat EOS R -järjestelmäkameran erinomaisen suorituskyvyn.

Nopea F2.8-aukko

Ikuista yksityiskohdat tarkasti heikossakin valaistuksessa suuren valovoiman F2.8-aukon ansiosta tai hyödynnä terävyysaluetta luovaan kuvaukseen. Poikkeuksellinen optinen rakenne ja edistykselliset pinnoitteet takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja terävyyden kaikilla aukkoarvoilla.

5 askelen kuvanvakain

Edistyksellisen kuvanvakaimen ja RF-kiinnityksen nopean tiedonsiirron ansiosta tämä objektiivi ylittää EF-sarjan parhaan teknologian. Käytettävissä on 5 askelen kuvanvakain, kun kuvataan heikossa valaistuksessa tai kun kameraa on vaikea pitää vakaana.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM -tarkennusmoottori

RF 15-35MM F2.8L IS USM ja RF 24-70MM F2.8L IS USM ovat ensimmäiset suuren valovoiman zoom-objektiivit, joissa hyödynnetään Canonin Nano USM -tekniikkaa. Tämä tekniikka hyödyntää erittäin pienikokoista ultraäänimoottoria, joka ohjaa tarkennusjärjestelmää lineaarisesti ja tuottaa erittäin nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Siksi se sopii erinomaisesti video- ja stillkuvaukseen.

Nano USM focussing motor

Objektiivin säätörengas

Kuten kaikissa RF-objektiiveissa, objektiivin rungon ohjelmoitavan säätörenkaan avulla voidaan muuttaa valotusasetuksia nopeasti siirtämättä katsetta pois etsimestä. ISO-herkkyys, valotuksen korjaus, valotusaika tai aukon arvon valinta voidaan määrittää säätörenkaaseen kameran valikossa.

Lens Control Ring

Muuta kiinnostavaa