Trinity RF Lenses Range

RF-objektiivit – kolme mallia

Kolme huipputehokasta suuren valovoiman L-sarjan RF-objektiivia, joissa on kuvanvakain

Ammattitasoiseen valokuvaukseen

Kolme RF-objektiivia – vakio-, ultralaajakulma- ja telezoom-objektiivi – sopivat erinomaisesti maisema-, muotokuva- ja urheilukuvauksen lisäksi sisätila-, muoti- ja kaupunkikuvaukseen.

Ammattitason suorituskyky huipputekniikoilla

Kolmessa objektiivissa hyödynnetyt huipputekniikat takaavat EOS R -järjestelmäkameran erinomaisen suorituskyvyn.

Nopea F2.8-aukko

Ikuista yksityiskohdat tarkasti heikossakin valaistuksessa suuren valovoiman F2.8-aukon ansiosta tai hyödynnä terävyysaluetta luovaan kuvaukseen. Poikkeuksellinen optinen rakenne ja edistykselliset pinnoitteet takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja terävyyden kaikilla aukkoarvoilla.

5 askelen kuvanvakain

Edistyksellisen kuvanvakaimen ja RF-kiinnityksen nopean tiedonsiirron ansiosta tämä objektiivi ylittää EF-sarjan parhaan teknologian. Käytettävissä on 5 askelen kuvanvakain, kun kuvataan heikossa valaistuksessa tai kun kameraa on vaikea pitää vakaana.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM -tarkennusmoottori

RF 15-35MM F2.8L IS USM ja RF 24-70MM F2.8L IS USM ovat ensimmäiset suuren valovoiman zoom-objektiivit, joissa hyödynnetään Canonin Nano USM -tekniikkaa. Tämä tekniikka hyödyntää erittäin pienikokoista ultraäänimoottoria, joka ohjaa tarkennusjärjestelmää lineaarisesti ja tuottaa erittäin nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Siksi se sopii erinomaisesti video- ja stillkuvaukseen.

Nano USM focussing motor

Objektiivin säätörengas

Kuten kaikissa RF-objektiiveissa, objektiivin rungon ohjelmoitavan säätörenkaan avulla voidaan muuttaa valotusasetuksia nopeasti siirtämättä katsetta pois etsimestä. ISO-herkkyys, valotuksen korjaus, valotusaika tai aukon arvon valinta voidaan määrittää säätörenkaaseen kameran valikossa.

Lens Control Ring

Muuta kiinnostavaa