RF-objektiivit – kolme mallia

Kolme huipputehokasta suuren valovoiman L-sarjan RF-objektiivia, joissa on kuvanvakain

RF-objektiivit – kolme mallia

Ammattitasoiseen valokuvaukseen

Kolme RF-objektiivia – vakio-, ultralaajakulma- ja telezoom-objektiivi – sopivat erinomaisesti maisema-, muotokuva- ja urheilukuvauksen lisäksi sisätila-, muoti- ja kaupunkikuvaukseen.
 • rf-15-35mm-f2.8l-is-usm

  RF-OBJEKTIIVIT

  Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM

  L-sarjan laadukas optiikka ja viiden askeleen kuvanvakain tuottavat laajakulmaiset ja terävät kuvat – saat kuviin dynaamiset kuvakulmat myös ahtaissa tiloissa.

 • EOS R System

  RF-OBJEKTIIVIT

  Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM

  Anna täyden kennokoon peilittömällä kameralla kuvatuille kuville ammattimainen ilme 24–70 mm:n zoom-objektiivilla, jossa on nopea aukko, viiden askeleen kuvanvakain ja hiljainen Nano USM -automaattitarkennus.

 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  RF-OBJEKTIIVIT

  Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

  Huippunopea ja pienikokoinen ammattitasoinen teleobjektiivi perhe-, urheilu- ja luontokuvaukseen.

RF-kolmikko toiminnassa

Katso, miten ammattivalokuvaaja Matthew Joseph dokumentoi paikallisen soutujoukkueen toimintaa RF-kolmikon avulla tunnetulla elokuvamaisella tyylillään. Videolla voit tutustua tarkemmin valokuvaajan, objektiivien ja soutajien päivään.

PARAS VALO KAIKISTA KULMISTA

Canon F2.8 RF Trinity -objektiivit. Ikuista tarinat viiden askelen kuvanvakaimen avulla ja varmista tasainen Nano USM -tarkennus laajalla tarkennusalueella.


Näytä pienetkin yksityiskohdat RF15-35mm F2.8L IS USM -objektiivilla ja tutustu uusiin kuvakulmiin, joilla voit kertoa tarinoita. Ammattitason ultralaajakulmaisen zoom-objektiivin viiden askelen kuvanvakain näyttää veitsenterävät yksityiskohdat myös käsivaralla sekä still- että videokuvauksessa.


RF 24-70mm F2.8L IS USM on uusi ammattitason standardi. Se mahdollistaa entistä monipuolisemman ammattitason zoom-objektiivin käytön kuvanvakaimen, tasaisen NANO USM -videotarkennuksen ja laadukkaan optiikan sekä huippuluokan pinnoitteiden ansiosta.


RF70-200mm F2.8L IS USM täydentää ammattilaisten keskeisen objektiivikolmikon. Tinkimätön, markkinoiden pienin ammattilaistason 70-200mm f/2.8 -zoom-objektiivi on helppo ottaa mukaan kaikkiin kuvaustilanteisiin kaikkialla.


RF-kiinnityksen tiedonsiirtonopeus on suurempi kuin tavallisen järjestelmäkameran, joten kameraan voidaan siirtää enemmän tietoa. Objektiivi optimoi kuvan terävyyden reaaliaikaisesti ja takaa nopean tarkennuksen sekä äänettömän toiminnan Nano USM -moottoreilla. Tämä on todellinen etu videokuvaajalle.

Nopea F2.8-aukko

Ikuista yksityiskohdat tarkasti heikossakin valaistuksessa suuren valovoiman F2.8-aukon ansiosta tai hyödynnä terävyysaluetta luovaan kuvaukseen. Poikkeuksellinen optinen rakenne ja edistykselliset pinnoitteet takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja terävyyden kaikilla aukkoarvoilla.

Canon Camera

Viiden askeleen kuvanvakain

Edistyksellisen kuvanvakaimen ja RF-kiinnityksen nopean tiedonsiirron ansiosta tämä objektiivi ylittää EF-sarjan parhaan teknologian. Käytettävissä on viiden askeleen kuvanvakain, kun kuvataan heikossa valaistuksessa tai kun kameraa on vaikea pitää vakaana.

Canon Camera

Nano USM -tarkennusmoottori

RF 15-35MM F2.8L IS USM ja RF 24-70MM F2.8L IS USM ovat ensimmäiset suuren valovoiman zoom-objektiivit, joissa hyödynnetään Canonin Nano USM -tekniikkaa. Tämä tekniikka hyödyntää erittäin pienikokoista ultraäänimoottoria, joka ohjaa tarkennusjärjestelmää lineaarisesti ja tuottaa erittäin nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Siksi se sopii erinomaisesti video- ja stillkuvaukseen.

Canon Camera

Laitteisto: RF 15-35mm F2.8L IS USM

 • f/2.8
 • 1/200
 • 400

Suorituskykyinen ja kestävä

Canon on kehittänyt teknistä osaamistaan ja innovaatioitaan jatkuvasti 30 vuoden ajan tarjotakseen objektiiveja, jotka ylittävät odotukset. L-sarjan peilittömien EOS R -järjestelmäkameroiden uraauurtava tekniikka ja entistä nopeampi toiminta takaavat, että yksikään hetki ei jää ikuistamatta.
TUTUSTU NYT
Canon Camera

Uuden ajan objektiivit

RF-objektiivit ovat erittäin laadukkaita ja nopeita, ja ne on suunniteltu käytettäväksi EOS R -kamerassa. Suuren valovoiman objektiiveissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän intuitiivisia säätömahdollisuuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Henkilöllä on käsissään Canon EOS R -kamera ja Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi.

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.