L-series EF lenses

RF-objektiivit

Tutustu Canon EOS R -kameran objektiiveihin ja niiden ominaisuuksiin.

Uuden ajan objektiivit

RF-objektiivit ovat erittäin laadukkaita ja nopeita, ja ne on suunniteltu käytettäväksi EOS R-kamerassa. Suuren valovoiman objektiiveissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän intuitiivisia säätömahdollisuuksia.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Paras valinta lähikuvaukseen – uskomattoman monipuolinen, kevyt ja käytännöllinen 35 mm:n f/1,8 makro-objektiivi, jossa on hybridikuvanvakain ja joustavat käyttömahdollisuudet.

Lue lisää

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Mykistäviin muotokuviin – nopea ja valovoimainen 50 mm:n L-sarjan objektiivi, joka luo kuviin kauniin bokeh-pehmennyksen ja saa aikaan upeita lopputuloksia.

Lue lisää

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Matkalle ja videokuvaukseen – kevyt 24–105 mm:n f/4 L-sarjan zoom-objektiivi, jossa on suuri zoomausalue, vaikuttavan monipuoliset toiminnot ja 5 askeleen kuvanvakain.

Lue lisää

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Uusi optinen standardi – uraauurtava 28–70 mm:n f/2 L-sarjan zoom-objektiivi, jossa on vallankumouksellinen kuvanlaatu ja uskomattoman nopea hämäräkuvaus muuttumattoman f/2-valovoiman ansiosta.

Lue lisää

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Tutustu EOS R-järjestelmään

EOS R-järjestelmä on syntynyt yli kolmen vuosikymmenen EOS-innovaatioiden pohjalta. Se perustuu uraauurtavaan objektiivin kiinnitykseen, joka laajentaa luovia mahdollisuuksia ja tuo uusia intuitiivisia tapoja hetkien taltiointiin.

LUE LISÄÄ

Discover Canon EOS R

Ammattimaista kuvaamistaEOS R on noussut hetkessä ammattikuvaajien ja elokuvantekijöiden suosikiksi. Katso miten he tallensivat sillä kuvia ja videoita, joita eivät uskoneet mahdollisiksi.

Näytä kaikki artikkelit

Muuta kiinnostavaa...