RF-objektiivit

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Monipuolinen ja kompakti F2.8-telezoom-objektiivi, jossa on viiden askeleen kuvanvakain. Voit ottaa laadukkaita kuvia käsivaralta ja tarkentaa jopa 0,7 metrin etäisyydelle kaikkien aikojen nopeimmalla automaattitarkennuksella.

Hillitty ja yllättävän tehokas

Katso, miten palkittu mainos- ja lifestyle-kuvaaja Matthew Joseph tutustuu poikkeuksellisen suorituskykyiseen RF 70-200mm -objektiiviin ja sen lähes äänettömään toimintaan ja mullistavan täsmälliseen tarkennukseen sekä still- että videokuvauksessa.

Sopii erinomaisesti seuraaviin...

 • KUVAUSTYYPPI

  Luovuutta joka päivään

  70–200 mm:n kuva-ala tuo kuvaan paljon yksityiskohtia ja dramaattisuutta, lisää väriä ja kontrastia sekä ikuistaa toimintaa entistä dynaamisemmin.

 • KUVAUSTYYPPI

  Urheilu ja toiminta

  Kokeile uusia kuvakulmia ja hyödynnä viiden askeleen kuvanvakainta, joka tallentaa yksityiskohdat tarkasti myös valon vähentyessä.

 • KUVAUSTYYPPI

  Matkailu ja reportaasit

  Pienen koon, L-sarjan erinomaisen rakenteen ja suuren valovoiman ansiosta tämä objektiivi toistaa yksityiskohdat tarkasti kaikissa tilanteissa.

Käytännöllinen yleiskäyttöinen ammattitason objektiivi

Tämän objektiivin vakioaukko on F2.8 koko 70–200 mm:n polttovälillä, joten se sopii täydellisesti matka-, luonto-, uutis- ja urheilukuvaukseen.

Nopea, luotettava ja tehokas

Ensimmäistä kertaa Canonin objektiivissa käytetty Nano USM -kaksoismoottoriratkaisu tuo nopean ja hiljaisen jatkuvan tarkennuksen aivan uudelle tasolle, joka sopii täydellisesti niin still- kuin videokuvaukseenkin.

Ensiluokkainen L-sarjan kuvanlaatu

Zoom-objektiivin suorituskyky on vertaansa vailla, sillä siinä on viiden askeleen kuvanvakain, 9-lamellinen himmenninaukko, asfääriset ja Super UD -elementit sekä SWC- ja Super Spectra -pinnoitteet.

Edistynyt L-sarjan rakenne

Tässä L-sarjan objektiivissa on sääsuojaus ja fluoripinnoite, joka suojaa pölyltä ja vedeltä. Lämpöä hylkivä maali pitää objektiivin viileänä kuumissa olosuhteissa.

Kuvaa luovasti

EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Tekniset tiedot

 • F2.8

  Kuvaukseen heikossa valaistuksessa ja kapealla terävyysalueella

 • Viiden askeleen kuvanvakain

  Ensiluokkainen vakaus hämärimmässäkin valaistuksessa

 • Asfääriset ja UD-elementit

  Erittäin terävä kuvanlaatu

 • Kaksi Nano USM -moottoria

  Vakaa, nopea ja hiljainen jatkuva tarkennus

 • Pienikokoinen ja kevyt

  Pieni objektiivi säästää tilaa ja kulkee helposti mukana

 • Objektiivin säätörengas

  ISO-herkkyyden, aukon ja sulkimen lisäsäätö

Kuva RF 70-200mm F2.8L IS USM -objektiivista

Pakkauksen sisältö

 • RF 70-200mm F2.8L IS USM

 • Vastavalosuoja ET-83F (WIII)

 • Pehmeä objektiivin suojapussi 1424

 • Objektiivin suojus E-77II

 • Jalustan kiinnitysrengas E (WIII)

Henkilöllä on käsissään Canon EOS R -kamera ja Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi.

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

Ammattimaista kuvaamista...

Lue, miten Canon on ansainnut maineensa huippuluokan innovaatioista ja kuvanlaadusta, sekä siitä, miten ammattilaiset ympäri maailmaa käyttävät yrityksen kameroita ja objektiiveja.

 • ARTIKKELI

  Canon-objektiivien valmistus

  Kurkista kulissien taakse Canonin objektiivitehtaalla Utsunomiyassa ja näe tekniset ominaisuudet, joiden ansiosta L-sarjan objektiivit ovat niin vaikuttavia.

 • ARTIKKELI

  Soutajia kuvaamassa

  Valokuvaaja Matthew Joseph kertoo toiminnan kuvauksesta Canonin f/2.8 Trinity RF -objektiiveilla, jotka sopivat niin ultralaajakulma-, vakio- kuin telezoom-kuvaukseen.

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Arvostelut

Teleobjektiivit

Teleobjektiivilla voit kuvata kaukaa ilman, että häiritset urheilijoita, villieläimiä tai esiintyjiä. Tutustu Canonin teleobjektiiveihin ja vapauta luovuutesi.
Lue lisää

Katso myös