PIXMA MG7150 -tulostimen langattoman yhteyden määritys

Katso ohjeet PIXMA MG7150 -tulostimen langattoman yhteyden määrittämistä ja tulostimen tehdasasetusten palauttamista varten.

Joissakin tukiasemissa (joita kutsutaan myös reitittimiksi tai keskittimiksi) on WPS-painike (Wi-Fi Protected Setup), jonka avulla yhteyden voi muodostaa automaattisesti.

Näin sallitut laitteet, kuten PIXMA MG7150 -tulostin, voivat liittyä verkkoon helposti ja nopeasti ilman salasanaa.

Tämä on ehdottomasti helpoin tapa muodostaa yhteys PIXMA MG7150 -tulostimella. Jos tukiasemassasi siis on WPS-painike, valitse alla olevista vaihtoehdoista Yhteyden muodostaminen WPS-menetelmällä ja muodosta yhteys noudattamalla menetelmän ohjeita.

Jos tukiasemasi ei tue WPS-menetelmää, voit muodostaa yhteyden PIXMA MG7150 -tulostimella kohdassa Normaali yhteyden muodostaminen olevien ohjeiden mukaan.

Yhteyden muodostaminen WPS-menetelmällä

Varmista seuraavat asiat ennen yhteyden muodostamista WPS-painikkeen avulla:

• Tukiasemassa on oltava WPS-painike. Varmista asia laitteen käyttöoppaasta. Jos laitteessa ei ole WPS-painiketta, toimi kohdassa Normaali yhteyden muodostaminen olevien ohjeiden mukaan.
  • Verkossa, johon yhteys muodostetaan, tulee olla käytössä WPA- (Wi-Fi Protected Access) tai WPA2-suojausprotokolla. Tämä protokolla on käytössä useimmissa WPS-menetelmää käyttävissä tukiasemissa.

Vaihe 1

1. Jos laitteessa ei näy alla kuvattua näyttöä, palaa aloitusnäyttöön painamalla [Aloitus]-painiketta (A).

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 1-1

Vaihe 2

1. Pyyhkäise näytössä vasemmalle ja napauta [WLAN]-kuvaketta[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 1-2 .

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 1-3

Vaihe 3

1. Kun alla oleva näyttö tulee näkyviin, valitse [Lähiverkon langaton asennus].

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 1-4

Wi-Fi-yhteyden (sininen) merkkivalo (C) syttyy, kun langaton yhteys on käytössä.

Tulostin hakee WPS-menetelmää tukevat tukiasemat automaattisesti.

4. vaihe

Tulostimen näytön pitäisi näyttää seuraavalta:

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 1-5

1. Valitse tulostimessa [Aloitamääritys].

Tulostimen Wi-Fi-yhteyden (sininen) merkkivalo vilkkuu, kun tulostin etsii tukiasemia tai muodostaa yhteyttä tukiasemaan.

2. Pidä tukiaseman [WPS]-painiketta painettuna noin viisi sekuntia ja vapauta se sitten.
Katso lisätietoja WPS-menetelmän käyttämisestä tukiasemasi käyttöoppaasta.

3. Muodosta yhteys tukiasemaan valitsemalla tulostimessa [OK] kahden minuutin kuluessa.

4. Kun alla oleva näyttö tulee näkyviin, päätä asetusten määritys valitsemalla [OK].

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 1-6

Wi-Fi-asetukset on nyt määritetty.

Asenna seuraavaksi PIXMA MG7150 -tulostimen kanssa käytettävät ohjelmat, jotta voit hyödyntää tulostinta täydellisesti.

Jos sinulla ei ole laitteen mukana toimitettua asennus-CD-levyä, voit ladata käyttöoppaita ja ohjelmia valitsemalla tuotteesi PIXMA-tulostimien tuotesivulta.

Jos langattoman yhteyden muodostaminen WPS-menetelmällä ei onnistu näiden ohjeiden avulla, pyydä meiltä apua.

Normaali USB-yhteydenmuodostamismenetelmä

Vaihe 1

1. Jos laitteessa ei näy alla kuvattua näyttöä, palaa aloitusnäyttöön painamalla [Aloitus]-painiketta (A).

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-1

Vaihe 2

1. Pyyhkäise näytössä vasemmalle ja napauta [WLAN]-kuvaketta[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-2 .

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-3

Vaihe 3

1. Kun alla oleva näyttö tulee näkyviin, valitse [Lähiverkon langaton asennus].

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-4

Wi-Fi-yhteyden (sininen) merkkivalo (C) syttyy, kun langaton yhteys on käytössä.

4. vaihe

Tulostimen näytön pitäisi näyttää seuraavalta:

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-5

1. Valitse [Muihin yhteysmenetelmiin].

2. Valitse [Normaali määritys].

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-6

Tulostin etsii kaikki lähistöllä olevat langattomat verkot.

3. Valitse langattoman verkon [nimi (SSID-tunnus)][Valitse tukiasema]-luettelosta, joka näkyy tulostimen LCD-näytössä.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-7

Langattoman verkon nimi näkyy tässä esitettyjen ”xxxx”-merkkien tilalla

Joissakin tukiasemissa langattoman verkon nimi on merkitty tukiasemassa olevaan tarraan. Voit tarkistaa verkon nimen myös selvittämällä, mihin verkkoon tietokoneesi on liitetty.

Jos verkkoasi ei näy luettelossa, valitse [Hae uudelleen].

4. Tukiaseman käyttämän suojausmenetelmän mukaan tulostimessa tulee näkyviin jokin seuraavista näytöistä.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-8

5. Napauta näyttöä, jossa lukee [Kirjoita], niin voit kirjoittaa salasanan.

6. Anna langattoman verkon salasana (WEP-avain tai tunnuslause).
Kirjainkoolla on merkitystä merkkejä kirjoitettaessa.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-9

Voit kirjoittaa, kun näppäimistö näkyy tulostimen näytössä. Noudata seuraavia ohjeita.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-10

Voit kirjoittaa merkkejä, kun näppäimistö näkyy tulostimen LCD-näytössä.

(Kirjainkoolla on merkitystä salasanoissa.)

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-11 : Vaihda pienten kirjainten kirjoittamisesta numeroiden ja erikoismerkkien kirjoittamiseen.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-12 : Kun kirjaimet ovat näkyvissä, vaihda isoista kirjaimista pieniin kirjaimiin tai päinvastoin. Kun numerot ja erikoismerkit ovat näkyvissä, vaihda erikoismerkkityyppiä napauttamalla.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-13 : Lisää välilyönti napauttamalla.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-14 : Poista merkki kohdistimen kohdalta napauttamalla. Siirrä kohdistin kohdemerkkiin valitsemalla [MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-15 tai [MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-16.

b. Napauta merkkiä, jonka haluat kirjoittaa.

c. Toista vaiheet a. ja b., kun haluat kirjoittaa muut merkit.

7. Kun olet valmis, valitse [Käytä].

8. Verkon salasana tulee näkyviin. Varmista, että antamasi tiedot ovat oikeat.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-17

9. Kirjoita verkon salasana ja muodosta yhteys tukiasemaan valitsemalla [OK]. Jos olet tehnyt virheen ja haluat korjata salasanaa, aloita alusta valitsemalla [[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-18].

10. Kun alla oleva näyttö tulee näkyviin, päätä asetusten määritys valitsemalla [OK].

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 2-19

Tässä on käsitelty yhteyden muodostaminen normaalilla menetelmällä.

Asenna seuraavaksi PIXMA MG7150 -tulostimen kanssa käytettävät ohjelmat, jotta voit hyödyntää tulostinta täydellisesti.

Jos sinulla ei ole laitteen mukana toimitettua asennus-CD-levyä, voit ladata käyttöoppaita ja ohjelmia valitsemalla tuotteesi PIXMA-tulostimien tuotesivulta.

Jos langattoman yhteyden muodostaminen ei onnistu näiden ohjeiden avulla, pyydä meiltä apua.

PIXMA MG7150 -tulostimen verkkoasetusten palauttaminen tehdasasetuksiksi

Jos haluat esimerkiksi käyttää tulostimen kanssa eri tukiasemaa, voit palauttaa tulostimen verkkoasetukset tehdasasetuksiksi seuraavien ohjeiden mukaan:

Vaihe 1

1. Jos laitteessa ei näy alla kuvattua näyttöä, palaa aloitusnäyttöön painamalla [Aloitus]-painiketta (A).

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 3-1

Vaihe 2

1. Siirry [Määritys]-kuvakkeeseen pyyhkäisemällä oikealle[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 3-2 .

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 3-3

Vaihe 3

1. Siirry määritysnäyttöön napauttamalla [Määritys]-kuvaketta [MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 3-2.

[MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 3-4

4. vaihe

1. Siirry laitteen asetuksiin napauttamalla [Laitteen asetukset] -vaihtoehtoa.

Vaihe 5

1. Selaa ylöspäin ja valitse [Palauta asetukset].

Vaihe 6

1. Napauta vaihtoehtoa [Vain lähiverkon asetukset].

Vaihe 7

1. Näkyviin tulee viesti [Palautetaanko asetus?]. Vahvista valitsemalla [Kyllä]. Näkyviin tulee viesti [Käsitellään…..odota hetki].

Vaihe 8

1. Kun näkyviin tulee ilmoitus [Seuraava on valmis][Palauta lähiverkon asetukset], päätä lähiverkon asetusten palautusprosessi valitsemalla [OK].
Kun Lähiverkon asetukset -näyttö on palannut näkyviin, voit palata päänäyttöön painamalla [Aloitus]-painiketta [MASTER] Picture_PIXMA Wireless Connection tab 3-5.