Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Canonin ohjelmistokehittäjille suunnattu tukisivusto tarjoaa runsaasti hyödyllisiä resursseja liiketoimintaratkaisujen ja digitaalisen kuvantamisen tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Tutustu Canon Developer Programme -sivuihin

Tuki ohjelmistokehittäjille

Canon on jo vuosien ajan kehittänyt räätälöityjä ja täysin integroitavia ohjelmistoja useiden eri asiakkaiden tuotteisiin ja ratkaisuihin. Nyt kehittäjäyhteisölle on tarjolla paikka, jonka resurssien avulla innovatiiviset ideat voidaan toteuttaa. Canon Developer Programme tarjoaa kolmansille osapuolille ja ohjelmistokehittäjille mahdollisuuden kehittää yhdessä Canonin teknologiaa ja saada aikaan asiakkaille lisäarvoa luovia ratkaisuja.

Rekisteröidyt ohjelmistokehittäjät voivat tarjota asiakkailleen suuren määrän räätälöityjä lisäominaisuuksia Canonin yritys- ja teknologiatuotteisiin. Canonin tuotteet ja palvelut voidaan integroida asiakkaiden työnkulkuihin SDK- ja API-pakettien avulla luotavien innovatiivisten ratkaisujen ansiosta.

Image

Edut

Tuki kehittäjille

Tee tiivistä yhteistyötä Canonin ohjelmistokehitysportaalissa ja osallistu asiakkaille räätälöitävien ratkaisujen kehittämiseen. Saatavana on tukiresursseja, kuten tukipalvelu, kysymysosio ja tekniset tiedotteet.

Laaja ratkaisuvalikoima

Canonin SDK- ja API-paketit sekä monet muut resurssit ovat rekisteröityjen kehittäjien käytettävissä. Niiden avulla kehittäjät voivat luoda räätälöityjä ja innovatiivisia lisäominaisuuksia Canonin tuotteisiin ja ohjelmistoihin.

Optimoi asiakkaiden työnkulut

Liity yhteisöön ja osallistu jatkuvasti kasvavan Canon-ekosysteemin kehittämistyöhön.

Image

Lue lisää ja liity ohjelmaan

LUE LISÄÄ