PIXMA: asennus- ja vianmääritysvideot

Valitse jokin seuraavista tuotteista

PIXMA MX524

Nämä vaihe vaiheelta etenevät, laitekohtaiset ohjevideot opastavat PIXMA-monitoimilaitteiden yleisten asetusten määrityksessä. Lisäksi tarjolla on vianmääritysvideoita, jotka auttavat yleisimpien ongelmien ratkaisemisessa.

Videot ovat laitekohtaisia. Laajennamme säännöllisesti videovalikoimaa kattamaan muitakin laitteita.

Valitse tuotteesi

Nämä videotiedostot käyttävät seuraavaa avoimen lähdekoodin ohjelmistoa:

jquery-1.4.2.min.js
    jquery-ui-1.8.2.custom.min.js

Lisätietoja on sivulla OSS information page (Avoimen lähdekoodin sovelluksien tiedot).