PIXMA iP8750: asennus- ja vianmääritysvideot

PIXMA iP8750

Nämä vaihe vaiheelta etenevät, laitekohtaiset ohjevideot opastavat PIXMA-monitoimilaitteiden yleisten asetusten määrityksessä. Lisäksi tarjolla on vianmääritysvideoita, jotka auttavat yleisimpien ongelmien ratkaisemisessa.

Laitteen määritys

Tulostimen määrittäminen

Tässä videossa kerrotaan tulostimen perusmäärityksistä ja esitellään muun muassa, miten tulostin puretaan pakkauksesta ja miten sen liitännät kytketään käyttövalmiiksi.

Värisäiliön asentaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten mustekasetit asennetaan laitteeseen.

Paperin asettaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten laitteeseen asetetaan paperia.

Vianmääritys

Tulostuspään puhdistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten tulostuspään suuttimet tarkastetaan ja puhdistetaan.

Tulostuspään manuaalinen kohdistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten väärin kohdistunut tulostus voidaan korjata manuaalisella tulostuspään kohdistustoiminnolla.

Tulostuspään automaattinen kohdistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten väärin kohdistunut tulostus voidaan korjata automaattisella tulostuspään kohdistustoiminnolla.

Paperitukoksen poistaminen tulostimen sisältä

Tässä videossa kerrotaan, miten paperitukos poistetaan tulostinyksiköstä.

Paperitukoksen poistaminen paperinluovutusalueelta tai takatasolta

Tässä videossa kerrotaan, miten paperitukos poistetaan laitteen paperinluovutusalueelta tai takatasolta.

Tulostimen sisäosien puhdistus

Tässä videossa kerrotaan, miten tulostimen sisäosat voi puhdistaa, jos niihin levinnyt muste huonontaa tulostuslaatua.

CD-levyn etiketin tulostaminen My Image Garden -sovelluksesta

Tässä videossa kerrotaan, miten CD-levyn etiketti voidaan tulostaa My Image Garden -sovellukseen tallennetuista kuvista.

Videotiedostot käyttävät avoimen lähdekoodin ohjelmistoja seuraavasti:

jquery-1.4.2.min.js and jquery-ui-1.8.2.custom.min.js