MAXIFY GX7040: asennus- ja vianmääritysvideot

Nämä vaihe vaiheelta etenevät, laitekohtaiset ohjevideot opastavat PIXMA-laitteiden yleisten asetusten määrityksessä. Lisäksi tarjolla on vianmääritysvideoita, jotka auttavat yleisimpien ongelmien ratkaisemisessa.

Tulostimen asennus

Alla on linkkejä tulostimen käyttöönottoa koskeviin ohjevideoihin. Aiheita ovat muun muassa suojapakkauksen poistaminen, mustekasetin asentaminen ja paperin lisääminen.

Suojamateriaalin poistaminen

Virran kytkeminen

Musteen lisääminen

Paperin asettaminen

Paperin asettaminen asennusta varten

Paperin asettaminen takalokeroon

Paperin asettaminen paperikasettiin

Tulostusongelmat

Alla on linkkejä tulostusongelmia koskeviin ohjevideoihin. Aiheita ovat muun muassa väri- ja kohdistusvirheet.

Värit ovat epätasaisia tai tuloste on vaalea

Tulostuksen kohdistus on virheellinen

Paperitukoksen poistaminen

Alla on linkkejä paperitukoksen poistoa koskeviin ohjevideoihin.

Paperitukoksen poistaminen paperin luovutustasosta

Paperitukoksen poistaminen takalokerosta

Paperitukoksen poistaminen tulostimen sisältä

Paperitukoksen poistaminen takakannen sisältä

Verkkoyhteys

Tulostimen ja tietokoneen yhdistäminen Wi-Fi-yhteydellä

IOS: Tulostimen ja älypuhelimen yhdistäminen Wi-Fi-yhteydellä

Android: Tulostimen ja älypuhelimen yhdistäminen Wi-Fi-yhteydellä