PIXMA iP110: asennus- ja vianmääritysvideot

PIXMA iP110 Default

Nämä vaihe vaiheelta etenevät, laitekohtaiset ohjevideot opastavat PIXMA-monitoimilaitteiden yleisten asetusten määrityksessä. Lisäksi tarjolla on vianmääritysvideoita, jotka auttavat yleisimpien ongelmien ratkaisemisessa.

Laitteen määritys

Tulostimen määrittäminen

Tässä videossa kerrotaan tulostimen perusmäärityksistä ja esitellään muun muassa, miten tulostin puretaan pakkauksesta ja miten sen liitännät kytketään käyttövalmiiksi.

Tulostuspään asentaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten tulostuspää asennetaan laitteeseen.

Värisäiliön asentaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten mustekasetit asennetaan laitteeseen.

Tulostuspään kohdistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten tulostuspää kohdistetaan oikein.

Paperin asettaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten laitteeseen asetetaan paperia.

Vianmääritys

Tulostuspään puhdistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten tulostuspään suuttimet tarkastetaan ja puhdistetaan.

Tulostuspään automaattinen kohdistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten väärin kohdistunut tulostus voidaan korjata automaattisella tulostuspään kohdistustoiminnolla.

Paperitukoksen poistaminen

Tässä videossa kerrotaan, miten paperitukos poistetaan laitteesta.

Tulostimen sisäosien puhdistus

Tässä videossa kerrotaan, miten tulostimen sisäosat voi puhdistaa, jos niihin levinnyt muste huonontaa tulostuslaatua.

Videotiedostot käyttävät avoimen lähdekoodin ohjelmistoja seuraavasti:

jquery-1.4.2.min.js and jquery-ui-1.8.2.custom.min.js