KUVANTAMISRATKAISUT

Valokuva- ja videoratkaisut yrityksille

Korkealaatuiset valokuvat ja videot ovat elintärkeässä roolissa, kun haluat vahvistaa brändiäsi ja lähettää asiakkaillesi juuri oikean viestin. Canonilla on laaja valikoima kameroita ja objektiiveja sekä striimaus- ja työnkulkuratkaisuja, jotka tarjoavat kustannustehokkaita ja aikaa säästäviä tapoja visuaalisen markkinoinnin tehostamiseen.
Valokuvaus- ja videoratkaisut yrityksille

Valokuva- ja videoratkaisut yrityksille

Esittele yrityksesi näyttävästi

Korkealaatuisten valokuvien ja videoiden tuottaminen – yhteisöpalveluista yritysviestintään ja taloudellisiin raportteihin – itse auttaa yritystä vähentämään kuluja ja varmistamaan huippuluokan tuotantolaadun. Yhtenäinen laatu on tärkeää yrityksesi brändille, ja se varmistaa, että asiakkaillesi välittyy juuri oikea viesti. Canonin ammattitason digitaalisilla järjestelmäkameroilla, kevyillä peilittömillä kameroilla ja edistyksellisillä videojärjestelmillä yrityksesi voi tuottaa vaikuttavia sisältöjä. Kameramme antavat käyttöösi alan standardien mukaiset liitännät. Objektiivimme tuottavat uskomattoman tarkan ja selkeän kuvanlaadun. Katso miten Canonin ratkaisut voivat auttaa sinua vahvistamaan yrityksesi brändiä.

PROSESSI

Ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Yrityssisältöä esitetään valokuvien ja videoihin lisäksi yhä enemmän myös striimeinä ja suoratoistona. Oikeat varusteet ovat kriittisen tärkeitä, ja siksi Canon tarjoaa laajan valikoiman kameroita erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Canonin kamerat ja objektiivit takaavat huippulaadun

Canonin kamerat ja objektiivit takaavat huippulaadun

Canonin palkitut suuren tarkkuuden kamerat ja objektiivit tarjoavat erinomaisen värintoiston ja huipputerävän kuvanlaadun.


 • Valitse yrityksellesi sopiva peilitön kamera, digitaalinen järjestelmäkamera tai videokamera
 • Huipputarkat ja kevyet objektiivit
 • Helppo liittää ulkoisiin laitteisiin

Valokuvia, videoita ja paljon muuta

Canon esitteli markkinoille ensimmäisen täyden kennokoon järjestelmäkameran, jolla voi kuvata Full HD -videoita. Sen jälkeen olemme kehittäneet valikoiman elokuva- ja videokameroita, joilla voi kuvata 8K-tarkkuudella.


 • Canonin EOS-järjestelmä tarjoaa markkinoiden suurimman valikoiman objektiiveja, kameroita ja lisävarusteita.
 • Voit hankkia edulliseen hintaan suorituskykyisen kameran videokuvaukseen, striimaukseen tai perinteiseen valokuvaukseen.
 • Voit vaihtaa objektiivin yhteensopivasta kamerasta toiseen nopeasti ja helposti.

Valokuvia, videoita ja paljon muuta
Luotettavuutta kustannustehokkaasti

Luotettavuutta kustannustehokkaasti

Canon tietää, että käyttökatkot aiheuttavat turhia kuluja. Siksi Canonin kamerat on suunniteltu toimimaan luotettavasti vaikeissakin olosuhteissa.


 • EOS-järjestelmä tunnetaan kestävyydestä ja luotettavuudesta
 • Aidot Canon-akut on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön
 • Laadukkaita huolto- ja tukipalveluitamme tukevat laitteiden lainaus ja pikakorjauspalvelu.

Yhdistä ja jaa muutamassa sekunnissa

Laadukkaan sisällön tallentaminen on vain ensimmäinen osa saumatonta työnkulkua. Sisällön jakaminen on yhtä tärkeää, ja siksi kameroissamme on monipuolinen valikoima liitäntöjä, sovelluksia ja ohjelmistoja, joiden avulla voit tarjota yleisöllesi enemmän sisältöä kaikissa kanavissa.


 • Wi-Fi-, USB- ja Bluetooth-yhteydet kaikissa EOS-kameroissa.
 • Laaja SD-muistikorttien tuki parantaa käyttömukavuutta ja lisää nopeutta.
 • Valikoidut mallit tukevat tallennusta kahteen muistikorttiin.

Yhdistä ja jaa muutamassa sekunnissa

Haluamme auttaa yritystäsi

Tutustu teollisuuden ja kaupan toimialoihin, joissa Canonin kamerat voivat tehostaa liiketoimintaa.

Miksi Canon?

Canon on johtanut kuvantamisalan kehitystä jo yli 80 vuoden ajan. Laajan tuote- ja ratkaisuvalikoimamme ansiosta olemme markkinoiden johtava kuvantamisratkaisujen tarjoaja kuluttajille ja yrityksille. Valikoimaamme kuuluvat paitsi huippuluokan kamerat ja objektiivit ammattilaisten käyttöön myös SDK-sovellukset kaupallisen alan, hallinnon ja lääketieteen tarpeisiin sekä vertaansa vailla olevat ylläpito- ja tukipalvelut.

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

 • alt text

  KUVANTAMISRATKAISUT

  3D-fotogrammetria

  3D-fotogrammetriassa valokuvista tehdään mittauksia, joiden ansiosta voidaan helposti ja nopeasti skannata, muokata ja toisintaa fyysisiä kohteita.

 • GettyImages-1187651037

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Valokuvauskoppi

  Valokuvauskopissa voit ottaa nopeasti ja helposti muotokuvia. Se sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Poseeraa ja paina nappia. Saat kuvasi tulostettuna muutamassa sekunnissa.

 • Inspection SDK Fashion

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Kaupallinen valokuvaus ja videokuvaus

  Katso miten Canonin laitteilla luodaan päivittäin tuhansia upeita muotikuvia – nopeudella ja luotettavuudella, joista muut voivat vain unelmoida.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon Developer Programme

  Canonin ohjelmistokehittäjille suunnattu tukisivusto tarjoaa runsaasti hyödyllisiä resursseja liiketoimintaratkaisujen ja digitaalisen kuvantamisen tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 • Vastaavia tuotteita

  HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

  Haluatko lisätietoja?

  Jos haluat lisätietoja Canonin yritysratkaisuista, napsauta Ota yhteyttä Canoniin -linkkiä ja anna pyydetyt tiedot. Ammattilaisille suunnatuista tuotteista vastaavan B2B-tiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä.