ARTIKKELI

Miltä näyttää palkittu digitaalinen ekosysteemi?

Marc Bory, Vice President, Digital Printing & Solutions Marketing and Innovation, Canon Europe

Miltä näyttää palkittu digitaalinen ekosysteemi?

Award-winning digital transformation taking place in an office.

Täyden palvelun talot ja helpot ratkaisut: digitalisaation maailmassa niitä riittää.

Kaikki alaa tuntevat tietävät kuitenkin, että digitalisaatio ei onnistu päivässä. On harkittava huolellisesti prosessit, pitkän aikavälin investoinnit sekä oikeat tarpeiden mukaiset ratkaisut ja palvelut.

Koska markkinoille tulee uusia teknologioita lähes joka päivä, on tärkeää valita tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottavat strategiat, joita voidaan kehittää organisaation muiden tarpeiden mukana.

Olemme auttaneet yrityksiä digitalisaatiossa jo monien vuosien ajan, ja tämä näkyy palkittuina laite- ja ohjelmistoratkaisuina. Laajan valikoiman ansiosta voimme auttaa yrityksiä luomaan kokonaisen digitaalisen ekosysteemin. Autamme yhdistämään tulostimet, skannerit ja yhteistyötyökalut yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joka tehostaa toimintaa yrityksen kaikissa osissa – ja jota voidaan tukea ja hallita yhdestä paikasta.

Viime vuonna myös muut kuin asiakkaamme antoivat tunnustusta ratkaisujemme laadulle. Alan riippumattomilta toimijoilta saamamme uudet palkinnot tukevat vakiintunutta asemaamme.

uniFLOW Online

Tulostus, kopiointi ja skannaus. Riippumatta siitä, tapahtuuko sitä kotona, toimistolla vai muualla, tehokkuus ja turvallisuus ovat keskeisen tärkeitä hybridityöskentelylle.

Edistynyt pilvipohjainen tulostuksen ja skannauksen hallintajärjestelmämme uniFLOW Online näyttää jo tietä, ja sitä käyttävät tuhannet organisaatiot kaikkialla maailmassa prosessiensa optimointiin ja työtilojensa yhdistämiseen. Canonin omistama uniFLOW-järjestelmän kehittäjä NT-ware on nyt saavuttanut markkinoiden kärkisijan Länsi-Euroopassa. Vuoden 2022 lopulla sekin sai tunnustusta.

Buyer’s Laboratory Inc. (BLI) antoi uniFLOW Onlinelle Outstanding Cloud Output Management Solution 2023 -palkinnon viidentenä peräkkäisenä vuotena.

BLI myönsi uniFLOW Onlinelle myös Solutions Pick Award 2023 -palkinnon sen tulostuksenhallinnan ja skannauksen automatisoinnin yhdistelmän ansiosta.

Document Manager (DM) antoi uniFLOW Onlinelle Print Fleet Management Solution of the Year 2022 -palkinnon tunnustuksena ratkaisun intuitiivisesta suunnittelusta ja tehokkaista tietoturvaominaisuuksista.

Kun yritysten on valvottava asiakirjatyönkulkuja, hallittava tulostus- ja palvelinkustannuksia, tehostettava tietoturvaa ja parannettava hybridityöskentelyn tuottavuutta, uniFLOW Online voi auttaa yrityksiä toimimaan tehokkaammin.

Therefore Online

Jotta organisaation digitalisaatio etenee, on tehostettava asiakirjatyönkulkuja ja samalla etsittävä ja optimoitava prosesseja, jotka hidastavat liiketoimintaa.

Tähän liittyen dokumentinhallinnan ratkaisumme (ECM), Therefore Online, voitti kolme palkintoa, jotka ovat BLI:n Solutions Pick Award 2023, DataMasterin Best ECM Solution for HR 2022 ja Info-Tech Research Groupin Leader in the ECM Market.

Therefore Onlinen avulla yritykset saavat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Se hakee tiedon saapuvista asiakirjoista, kuten laskuista ja tilauksista, ja lisää ne suoraan olemassa oleviin prosesseihin pitäen huolta versionhallinnasta. Tällöin poistetaan virheet ja yhteistyön mahdollisuudet paranevat. Thereforen älykäs tiedonpoimintaratkaisu helpottaa myös lomakkeiden ja sähköisen allekirjoituksen tehokasta hyödyntämistä organisaation tarpeisiin.

IRISXtract

Moniin yrityksiin saapuu satoja tai jopa tuhansia asiakirjoja joka päivä. Usein asiakirjojen tyypit vaihtelevat. Laskuja, sopimuksia, raportteja ja ostotilauksia: suurten erien lajittelu manuaalisesti vie kallista aikaa.

Asiakirjankäsittelyn ratkaisumme IRISXtract tekee tästä historiaa ja antaa työntekijöille aikaa strategisesti tärkeämpiin tehtäviin. Näin ollen Document Manager antoi ratkaisulle Data Capture/Recognition Product of the Year 2022 -palkinnon sen saumattoman integroinnin, älykkään tietojen poiminnan ja laajasti automatisoidun tietojen poiminnan ansiosta.

A3- ja A4-laitteet

A3 ja A4 ovat edelleen laajimmin käytettyjä ja monikäyttöisimpiä tulostusmuotoja, ja oikean laitteen valitseminen voi parantaa myös organisaation monipuolisuutta. Esimerkiksi i-SENSYS MF832Cdw voitti BLI Pick Award, A4 category 2023 -palkinnon ja myös imageRUNNER C1538iF sai BLI Pick Award, A4 category 2023 -palkinnon.

Keypoint Intelligencen Office Groupin tekninen toimittaja Rachel Dean kertoi, miksi nämä kaksi laitetta erottuivat joukosta:

”Virheetön luotettavuus ja intuitiiviset toiminnot takaavat tiimien optimaalisen tuottavuuden. Kun tähän lisätään mobiili- ja pilvikäytön joustavat vaihtoehdot ja tehokas yhteistyö nopean tulostuksen ja skannauksen avulla, kaikki nämä tekijät vastaavat nykyaikaista toimistoa, joka sisältää myös hybridityöntekijät.”

Lisäksi asiakkaat rankaisevat yrityksiä, jotka eivät huomioi vastuullisuutta – erityisesti ydintoiminnoissaan. Niiden kustannukset kasvavat. BLI havaitsi, että erityisesti A4-laserlaitteemme olivat huomattavasti markkinoita edellä energiatehokkuudessa, ja myönsi Canonille Most Energy Efficient Laser A4 Brand Award 2023-2025 -palkinnon.

Keypoint Intelligencen Director of Research & Lab Services US/Asia Pete Emory totesi seuraavaa:

”Yhteen laskettuna 12 Canonin A4-laserlaitetta käyttivät 37 % vähemmän energiaa kuin kaksi seuraavaa kilpailijaa yhteensä.”

Saimme myös iF Design Award 2022 -palkinnon, ja BLI myönsi meille vielä Line of the Year, A3 category 2022- ja A4 category 2023 -palkinnot tunnustuksena jatkuvasta panostuksestamme näille alueille.


Digitalisaatiossa on monia liikkuvia osia tietoturvasta ja yhteistyöstä automaatioon ja työnkulkujen optimointiin. Yritysten nyt tekemät päätökset vaikuttavat kuitenkin niiden menestykseen vuosien ajan.

Luotettava kumppani voi helpottaa tarpeiden selvittämisessä – ja varmistaa, että liiketoiminnan digitalisaatioon käytetyistä rahoista saadaan paras mahdollinen hyöty.

Tarvitsetko apua digitalisaatioon?

Ota yhteyttä ja tutustu siihen, miten digitaalinen ekosysteemi voi muuttaa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa.

Muut tuotteet ja ratkaisut

  • Canon Camera
    Tehosta tulostusympäristöäsi nopealla ja kompaktilla monitoimilaitteella, joka virtaviivaistaa asiakirjojen digitointiprosessin intuitiivisen käyttökokemuksen ansiosta.
  • nainen, joka tekee etätyötä
    Helppokäyttöinen, tehokkailla ominaisuuksilla varustettu ratkaisu dokumenttien ja työnkulkujen hallintaan. Se mullistaa yrityksen dokumenttien hyödyntämisen ja jakamisen.
  • Mies ja nainen toimistossa osoittamassa kannettavan tietokoneen näyttöä.
    Edistyksellinen ja tietoturvallinen pilvipohjainen tulostus- ja skannausratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat hallita koko tulostusympäristöään.

Lue lisää