ARTIKKELI

Miltä näyttää palkittu digitaalinen ekosysteemi?

Kattavat ja palkitut Canon-ratkaisut tuovat tehokasta digitalisaatiota yrityksille

AdobeStock_441205708

Digitalisaation myötä tarve täyden palvelun taloille kasvaa jatkuvasti. Tämä edellyttää huolellista harkintaa prosesseista, pitkäaikaisista investoinneista ja oikeista ratkaisuista, joita voidaan myös kehittää organisaation muiden tarpeiden mukana.

Me Canonilla olemme toimineet digitalisaation parissa useiden vuosien ajan, ja tulokset näkyvät laadukkaissa laite- ja ohjelmistoratkaisuissa, jotka ovat ansainneet alan riippumattomilta toimijoilta tunnustusta. Monipuolisen valikoimamme avulla voimme auttaa yrityksiä luomaan kokonaisvaltaisen digitaalisen ekosysteemin. Yhdistämme tulostimet, skannerit ja yhteistyötyökalut saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka tehostaa toimintaa kaikilla yrityksen osa-alueilla – ja kaiken tämän voi hallita yhdestä paikasta. Viime vuoden uudet palkinnot vahvistavat ratkaisujemme laadun myös asiakkaidemme ulkopuolelta.

uniFLOW Online

Edistynyt pilvipohjainen tulostuksen ja skannauksen hallintajärjestelmämme uniFLOW Online on käytössä jo tuhansissa organisaatioissa prosessien optimointiin. Canonin omistama uniFLOW-järjestelmän kehittäjä NT-ware on saavuttanut markkinoiden kärkisijan Länsi-Euroopassa.

Buyer’s Laboratory Inc. (BLI) antoi uniFLOW Onlinelle Outstanding Cloud Output Management Solution 2023 -palkinnon viidentenä peräkkäisenä vuotena.

BLI myönsi uniFLOW Onlinelle myös Solutions Pick Award 2023 -palkinnon sen tulostuksenhallinnan ja skannauksen automatisoinnin yhdistelmän ansiosta.

Document Manager (DM) antoi uniFLOW Onlinelle Print Fleet Management Solution of the Year 2022 -palkinnon tunnustuksena ratkaisun intuitiivisesta suunnittelusta ja tehokkaista tietoturvaominaisuuksista.

Kun yritysten on valvottava asiakirjatyönkulkuja, hallittava tulostus- ja palvelinkustannuksia, tehostettava tietoturvaa ja parannettava hybridityöskentelyn tuottavuutta, uniFLOW Online voi auttaa yrityksiä toimimaan tehokkaammin.

Therefore Online

Jotta organisaation digitalisaatio etenee, on tehostettava asiakirjatyönkulkuja ja samalla etsittävä ja optimoitava prosesseja, jotka hidastavat liiketoimintaa. Therefore Online hakee tiedon saapuvista asiakirjoista, kuten laskuista ja tilauksista, ja lisää ne suoraan olemassa oleviin prosesseihin pitäen huolta versionhallinnasta. Tällöin poistetaan virheet ja yhteistyön mahdollisuudet paranevat. Thereforen älykäs tiedonpoimintaratkaisu helpottaa myös lomakkeiden ja sähköisen allekirjoituksen tehokasta hyödyntämistä organisaation tarpeisiin.

Tähän liittyen dokumentinhallinnan ratkaisumme (ECM), eli Therefore Online, voitti kolme palkintoa, jotka ovat BLI:n Solutions Pick Award 2023, DataMasterin Best ECM Solution for HR 2022 ja Info-Tech Research Groupin Leader in the ECM Market.

IRISXtract

Moniin yrityksiin saapuu satoja tai jopa tuhansia asiakirjoja joka päivä; laskuja, sopimuksia, raportteja ja ostotilauksia. Suurten erien lajittelu manuaalisesti voi viedä paljon aikaa.

Asiakirjankäsittelyn ratkaisumme IRISXtract  antaa työntekijöille aikaa strategisesti tärkeämpiin tehtäviin. Näin ollen Document Manager antoi ratkaisulle Data Capture/Recognition Product of the Year 2022 -palkinnon sen saumattoman integroinnin, älykkään tietojen poiminnan ja laajasti automatisoidun tietojen poiminnan ansiosta.

A3- ja A4-laitteet

A3 ja A4 ovat edelleen laajimmin käytettyjä ja monikäyttöisimpiä tulostusmuotoja. Näiden osalta Canonin i-SENSYS MF832Cdw voitti BLI Pick Award, A4 category 2023 -palkinnon ja myös imageRUNNER C1538iF sai BLI Pick Award, A4 category 2023 -palkinnon.

A4-laserlaitteemme ovat myös huomattavasti markkinoita edellä energiatehokkuudessa. 12 Canon A4-laserlaitetta käyttävät 37 % vähemmän energiaa kuin kaksi seuraavaa kilpailijaa yhteensä. Näin ollen BLI on myöntänyt Canonille Most Energy Efficient Laser A4 Brand Award 2023-2025 -palkinnon.

Lisäksi saman kategorian laitteet ovat ansainneet iF Design Award 2022 -palkinnon, ja BLI myönsi myös Line of the Year, A3 category 2022- ja A4 category 2023 -palkinnot tunnustuksena jatkuvasta panostuksestamme näille alueille.


Digitalisaatiossa on useita liikkuvia osia tietoturvasta ja yhteistyöstä automaatioon ja työnkulkujen optimointiin. Luotettava kumppani helpottaa liiketoiminnan digitalisaatioon liittyvien tarpeiden selvittämisessä ja varmistaa, että investoinnista saadaan myös paras mahdollinen hyöty.

Tarvitsetko apua digitalisaatioon?

Ota yhteyttä ja tutustu siihen, miten digitaalinen ekosysteemi voi muuttaa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa.

Muut tuotteet ja ratkaisut

  • Canon Camera
    Tehosta tulostusympäristöäsi nopealla ja kompaktilla monitoimilaitteella, joka virtaviivaistaa asiakirjojen digitointiprosessin intuitiivisen käyttökokemuksen ansiosta.
  • nainen, joka tekee etätyötä
    Helppokäyttöinen, tehokkailla ominaisuuksilla varustettu ratkaisu dokumenttien ja työnkulkujen hallintaan. Se mullistaa yrityksen dokumenttien hyödyntämisen ja jakamisen.
  • Mies ja nainen toimistossa osoittamassa kannettavan tietokoneen näyttöä.
    Edistyksellinen ja tietoturvallinen pilvipohjainen tulostus- ja skannausratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat hallita koko tulostusympäristöään.

Lue lisää