ARTIKKELI

imageRUNNER ADVANCE DX: valmiina tulevaisuuteen

Huipputeknologia on liiketoiminnan ketteryyden ja muutosten hallinnan perusedellytys. Yritykset tarvitsevat teknologiaa, joka tukee myös tulevaisuuden ratkaisuja, ja luotettavan kumppanin, jolta saa apua koko digitalisointiprosessin aikana. Canonin auttaa jatkossakin asiakkaitaan varautumaan tulevaisuuteen tarjoamalla työkaluja jatkuvasti muuttuviin työtiloihin.

imageRUNNER ADVANCE DX: Tietoturvalliset yhteydet digitaaliseen tiedonhallintaan

imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan edistykselliset pilviyhteydet parantavat tuottavuutta, tehokkuutta ja tietosuojaa hybridiympäristöissä. Samalla se auttaa organisaatiotasi ottamaan seuraavan askeleen kohti digitalisaatiota.

infographic

Parempi tuottavuus

imageRUNNER ADVANCE DX -sarja tarjoaa yrityksesi käyttöön edistyksellisen ja huippunopean kaksipuolisen skannauksen ja tulostuksen, joita työntekijäsi voivat käyttää sijainnistaan riippumatta.

AdobeStock
Handleiding voor werkplekbeveiliging

Suojaa toimintaympäristö

Tietojen suojaaminen voi olla haastavaa. McAfee Embedded Control ja muut edistykselliset suojausominaisuudet tarjoavat kattavan suojauksen laitteille, asiakirjoille ja verkoille.

Aina valmiina

uniFLOW Online on integroitu laite- ja pilviohjelmisto, joka mahdollistaa huippunopean ja tehokkaan skannauksen, arkistoinnin ja yhteistyön hybridiympäristöissä.

Cloud Workspace Collaboration
Sustainable goals

Kestävän kehityksen tavoitteet

Canonin laitteet pyrkivät minimoimaan syntyvän jätteen määrän, energiankulutuksen ja paperinkäytön. Haluamme toimia vastuullisesti ja edistää hiilidioksidipäästöjen vähentämistä maailmanlaajuisesti.

PALVELUT

Canonin Tiedonhallinnan palvelut

Yhdistämällä Tulostuksenhallinnan ja Dokumentinhallinnan pilvipalveluratkaisut, voit hyödyntää saumattomasti toimivaa ekosysteemiä ja edistää digitalisaatiota.

kuva digitalisaation toteuttamisesta

Muut tuotteet ja ratkaisut

 • imageRUNNER ADVANCE DX Hub

  Tue henkilöstöäsi ja nopeuta digitalisaatiota kehittämällä yrityksesi työnkulkuja ja tuottavuutta älykkäällä teknologialla.

 • uniFLOW Online

  Edistyksellinen ja tietoturvallinen pilvipohjainen tulostus- ja skannausratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat hallita koko tulostusympäristöään.

 • imageRUNNER ADVANCE EQ80

  Jokainen EQ80-tuote valmistetaan vähintään 80-prosenttisesti jo olemassa olevista osista, mikä vähentää valmistuksen hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

 • Lue lisää

 • Canon auttaa parantamaan yrityksesi tuottavuutta

  Työtilateknologian asiantuntijana Canon on kehittänyt laajan valikoiman tuotteita, jotka asettavat tuottavuuden etusijalle myös jaetuissa työtiloissa.

 • Teknologia hybriditodellisuuden tukena

  Varmista, että yrityksesi käytössä on tekniikkaa, joka tukee pitkän aikavälin digitalisointistrategiaa.

 • Uudenlainen tulostaminen tukee digitalisaatiota

  Uudista tulostaminen vastaamaan hybridityöskentelyn tarpeita.

 • Ole tarkkana: miksi jokainen minuutti on tärkeä tuottavuuden kannalta

  Katso mitä laiteominaisuuksia tarvitset, kun rakennat tehokasta ja nykyaikaista työtilaa.

 • OTA YHTEYTTÄ

  Kerromme miten voit kasvattaa ja tehostaa liiketoimintaasi