Sponsorointi

Canon Camera

Sponsoroimme EMEA-alueella sosiaali-, kulttuuri- ja urheilutoimintaa, jotka tukevat brändiämme, liiketoimintaamme ja yhtiömme sosiaalisen vastuun tavoitteitamme ja vastaavat brändimme päämäärä - Imaging to Transform the World.

Kyosei-yritysfilosofiamme mukaisesti pyrimme vaikuttamaan yhteiskuntaan edistyksellisten kuvantamisratkaisujemme kautta. Kyosei ilmaisee omistautumistamme nähdä kaikki ihmiset kulttuurista, tavoista, kielestä tai rodusta riippumatta harmonisesti "elämässä ja työskentelemässä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi".

Visa pour l’image

Kansainvälinen kuvajournalismifestivaali Visa pour l'Image toivottaa vieraat tervetulleiksi eri puolilta maailmaa näyttelyihin, keskusteluihin, näytöksiin ja palkintoesityksiin.

Olemme tukeneet Visa pour l'Image -festivaalia ylpeästi jo yli 30 vuoden ajan.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Canon Foundation Euroopassa

Canon Foundation tukee Kyosei-yritysfilosofiaamme, joka tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Me Canonilla haluamme varmistaa, että kumppaniemme toiminta saa yhteyden laajaan asiakaskuntaamme tunnetasolla tavalla, joka tukee brändimme Imaging to Transform the World -tavoitetta.

Kaikkien yhteistyökumppaneidemme on arvojen on vastattava omiamme, ja siksi haluamme tukea seuraavanlaista toimintaa: 

  • jota pidetään innovatiivisena, rohkeana ja/tai visionäärisenä
  • jonka avulla voimme esitellä kuvantamistekniikkaamme ja palvelujamme
  • joka edistää sitoutumistamme kestävään kehitykseen
  • Yritysfilosofiamme tiivistyy japaninkieliseen ilmaisuun Kyosei, joka merkitsee elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi.
  • joka toteuttaa yrityksemme visiota, jonka mukaan kuvantamiskokemukset täydentävät elämää ja liiketoimintaa.

 Tällä hetkellä harkinnassa ei ole uusia kumppanuusmahdollisuuksia, mutta kun harkitsemme ehdotusta, käytämme seuraavia kriteerejä päätöksenteon apuna:

  • Emme sponsoroi yksityishenkilöitä emmekä ryhmiä. Näihin lukeutuvat myös bloggaajat ja videobloggaajat sekä matkailuhankkeet, joissa henkilö haluaa saada ilmaisen tuotteen mainoksia vastaan. Lue lisää Canonin lähettiläsohjelmasta Canonin ammattikuvaajille tarkoitetusta sivustosta.
  • Tapahtuman tai toiminnan on oltava Euroopan laajuista. Lisätietoja paikallisesta toiminnasta saat paikalliselta Canon-edustajalta.
  • Tapahtuma tai toiminta ei saa liittyä uskonnolliseen tai poliittiseen toimintaan eikä minkäänlaiseen sodankäyntiin.
  • Canonin sponsoroimien tapahtumien ja toiminnan on oltava kestävän kehityksen tavoitteidemme mukaisia.

Muuta kiinnostavaa

Ota yhteyttä

Katso yhteydenotto-ohjeet.