Sponsorship at Canon Hero

Canonin sponsoritoiminta

Canonin sponsori- ja kumppanuustoiminta EMEA-alueella kattaa erilaisia yhteisö-, kulttuuri- ja urheilutapahtumia, jotka tukevat liiketoiminta- ja yhteiskuntavastuutavoitteitamme. Tukemamme toiminnan kautta haluamme saada aikaan yhteiskunnallisia muutoksia kuvannusalan asiantuntijuuden ja laajan tuotevalikoimamme kautta.

Hae sponsoriyhteistyötä


Expo 2020 Dubai
Canon on Dubaissa järjestettävän vuoden 2020 maailmannäyttelyn virallinen tulostus- ja kuvantamiskumppani. Maailmannäyttely (1.10.2021–31.3.2022) tarjoaa meille mielenkiintoisen mahdollisuuden esitellä innovatiivista tekniikkaamme sekä uusia tuotteitamme ja palveluitamme.
Dubai Expo 2020
Nordic CSR aktiviteetit 2019
Kyosei on japania ja tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvän eteen. Uskomme, että hyvällä yrityskansalaisuudella on tärkeä merkitys, ja olemme tietoisia siitä, miten toimintamme vaikuttaa asiakkaisiimme, työntekijöihimme, yhteiskumppaneihimme ja meitä ympäröivään maailmaan. Kyosei muovaa tehtäväämme ja arvojamme sekä tapaa, jolla kohtelemme muita ihmisiä ja harjoitamme yritystoimintaa.
Nordic CSR activities 2019
Canon Nordic Photographers
Canon Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi ja Baltia työskentelevät tiiviisti yhdessä valikoitujen Pohjoismaisten valokuvaajien sekä Canon lähettiläiden kanssa, jotka elävät tarinaa joka päivä. Tutustu heihin paremmin ja inspiroidu heidän upeista tarinoista ja kuvista.
Nordic Photographers 2019
Visa pour l’image
Canon on tukenut Visa pour l’imagea – yhtä maailman johtavista valokuvajournalismin festivaaleista – jo yli 29 vuoden ajan. Tarjoamme viikon mittaisia kursseja media-alan opiskelijoille Euroopassa, ja autamme heitä kertomaan tarinoita esimerkiksi konflikteista, luonnosta ja ihmisistä sekä ympäristöstä.
Visa L’image
Canon Foundation Euroopassa
Canon Foundation tukee Kyosei-yritysfilosofiaamme, joka tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Hae sponsoriyhteistyötä

Canon Europa saa jatkuvasti lukuisia sponsorointipyyntöjä. Käytämme sponsoroitavien kohteiden valinnassa seuraavia ehtoja:

  • Emme sponsoroi yksityishenkilöitä emmekä ryhmiä. Näihin lukeutuvat myös bloggaajat ja videobloggaajat sekä matkailuhankkeet, joissa henkilö haluaa saada ilmaisen tuotteen mainoksia vastaan.
  • Lue lisää Canonin lähettiläsohjelmasta Canonin ammattikuvaajille tarkoitetusta sivustosta.
  • Tapahtuman tai toiminnan on oltava Euroopan laajuista. Lisätietoja paikallisesta toiminnasta saat paikalliselta Canon-edustajalta.
  • Tapahtuma tai toiminta ei saa liittyä uskonnolliseen tai poliittiseen toimintaan eikä minkäänlaiseen sodankäyntiin.
  • Canonin sponsoroimien tapahtumien ja toiminnan on oltava kestävän kehityksen tavoitteidemme mukaisia.


Jos Canonin sponsoroitavaksi ehdottamasi tapahtuma tai toiminta täyttää edellä mainitut ehdot ja haluat lähettää Canonille sponsorointipyynnön, täytä oheinen lomake. Huomaathan, että Canonilla on jo paljon käynnissä olevaa sponsorointiyhteistyötä, jolle on jo varattu suurin osa käytettävissä olevista sponsorointivaroista. Siksi aloitamme uusia sponsorointikumppanuuksia valikoiden. Saamme jatkuvasti paljon uusia pyyntöjä, emmekä valitettavasti pysty vastaamaan kaikkiin pyyntöihin henkilökohtaisesti. Jos ehdotuksesi hyväksytään, otamme sinuun yhteyttä 60 päivän kuluessa hakemuksesi saapumisesta.

Jos etsit sponsoria, täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.