Sponsorship at Canon Hero

Canonin sponsoritoiminta

Canonin sponsori- ja kumppanuustoiminta EMEA-alueella kattaa erilaisia yhteisö-, kulttuuri- ja urheilutapahtumia, jotka tukevat liiketoiminta- ja yhteiskuntavastuutavoitteitamme. Tukemamme toiminnan kautta haluamme saada aikaan yhteiskunnallisia muutoksia kuvannusalan asiantuntijuuden ja laajan tuotevalikoimamme kautta.

Rugbyn MM-kisat 2019
Canon on ensi vuonna Japanissa järjestettävien Rugbyn MM-kisojen virallinen sponsori. Kisat järjestetään 20.9.-2.11.2019 kahdessatoista eri kaupungissa. Canon haluaa olla mukana kehittämässä urheilua tuotteidensa ja tekniikoidensa avulla.
RWC
Visa pour l’image
Canon on tukenut Visa pour l’imagea – yhtä maailman johtavista valokuvajournalismin festivaaleista – jo yli 29 vuoden ajan. Tarjoamme viikon mittaisia kursseja media-alan opiskelijoille Euroopassa, ja autamme heitä kertomaan tarinoita esimerkiksi konflikteista, luonnosta ja ihmisistä sekä ympäristöstä.
Visa L’image

Canon Europa saa jatkuvasti lukuisia sponsorointipyyntöjä. Käytämme sponsoroitavien kohteiden valinnassa seuraavia ehtoja:

  • Emme sponsoroi yksityishenkilöitä emmekä ryhmiä. Näihin lukeutuvat myös bloggaajat ja videobloggaajat sekä matkailuhankkeet, joissa henkilö haluaa saada ilmaisen tuotteen mainoksia vastaan.
  • Lue lisää Canonin lähettiläsohjelmasta Canonin ammattikuvaajille tarkoitetusta sivustosta.
  • Tapahtuman tai toiminnan on oltava Euroopan laajuista. Lisätietoja paikallisesta toiminnasta saat paikalliselta Canon-edustajalta.
  • Tapahtuma tai toiminta ei saa liittyä uskonnolliseen tai poliittiseen toimintaan eikä minkäänlaiseen sodankäyntiin.
  • Canonin sponsoroimien tapahtumien ja toiminnan on oltava kestävän kehityksen tavoitteidemme mukaisia.


Jos Canonin sponsoroitavaksi ehdottamasi tapahtuma tai toiminta täyttää edellä mainitut ehdot ja haluat lähettää Canonille sponsorointipyynnön, täytä oheinen lomake. Huomaathan, että Canonilla on jo paljon käynnissä olevaa sponsorointiyhteistyötä, jolle on jo varattu suurin osa käytettävissä olevista sponsorointivaroista. Siksi aloitamme uusia sponsorointikumppanuuksia valikoiden. Saamme jatkuvasti paljon uusia pyyntöjä, emmekä valitettavasti pysty vastaamaan kaikkiin pyyntöihin henkilökohtaisesti. Jos ehdotuksesi hyväksytään, otamme sinuun yhteyttä 60 päivän kuluessa hakemuksesi saapumisesta.

Jos etsit sponsoria, täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.