About Canon Hero

Canon yrityksenä

Canon on maailmanlaajuinen digitaalisten kuvaustekniikoiden tarjoaja. Japanissa vuonna 1937 perustetun yrityksemme markkinointi- ja tuotantolaitoksissa on yli 187 000 työntekijää Japanissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. 

Canon yrityksenä

Canon on johtanut kuvatekniikka-alaa jo 80 vuoden ajan. Olemme johtava digitaalikuvatekniikoiden toimittaja kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle. Canon on aina keskittynyt tekniikkaan, ja pyrimme aina auttamaan ihmisiä toteuttamaan kuvatekniikoiden mahdollisuuksia.


Kasvatamme nykyisten tuotteidemme kattavaa valikoimaa jatkuvasti kuvatekniikoidemme avulla, jotta pystymme edistämään uudenlaisia liiketoiminta-alueita, joilla kuvatekniikkamme laajentavat mahdollisuuksien kenttää. Tämä tarkoittaa satelliittien kehitystyötä, lääketieteen edistysaskeleita, tulostus- ja teollisuuslaitteistojen sekä verkon videokameroiden mahdollisuuksien kehittämistä, jotka edistävät älykaupunkien rakentamista. Canonin optisten tekniikoiden ja kuvatekniikoiden vahvuus edistää myös tähtitieteen kehitystä.


Ottamalla jatkuvasti vastaan uusia haasteita uskomme voivamme toteuttaa yrityksemme Kyosei-ajattelua, jonka mukaan näemme kaikkien ihmisten elävän ja työskentelevän yhdessä rodusta, uskonnosta ja kulttuurista riippumatta harmoniassa keskenään yhteisen hyvän puolesta ja edistävän yhteiskunnan hyvinvointia.


Canon-tarinassa on lisätietoja yrityksestä ja Canon Frontier -vihkosessa tekniikoidemme sekä tutkimus- ja kehitystyömme edistysaskeleiden toteuttamisesta. Lisätietoja Canonin historiasta on maailmanlaajuisessa sivustossamme.

Canon Europe

Canon Europe

Vuonna 1957 perustettu Canon Europe on yksi yrityksen kolmesta alueellisesta pääkonttorista, joka tuottaa vuodessa noin neljäsosan Canonin maailmanlaajuisista tuloista. Lontoossa ja Alankomaiden Amstelveenissa sijaitseva Canon Europe huolehtii alueellisesta myynnistä ja markkinoinnista Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Canon Europessa ja sen konsernin yrityksissä on yli 13 500 työntekijää noin 120 maassa.

Katso yrityksemme tarina

Euroopassa sijaitsevat Canonin tutkimus- ja tuotantolaitokset

Lisäksi Canonilla on Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa tutkimus- ja tuotantolaitoksia, jotka tuottavat innovaatioita ja uusia ratkaisuja ydinliiketoiminta-alueillamme:


  • Canon Research Centre France S.A.S keskittyy tehokkaisiin viestintäverkkoihin, laadukkaaseen videotietojen käsittelyyn ja verkkoprotokolliin.
  • Ranskan Canon Bretagne tuottaa, valmistaa ja täyttää väriainekasetteja Euroopassa sekä kierrättää koko Euroopasta kerättyjä Canon-kasetteja. 
  • Saksan Canon Giessen on huolto- ja tukikeskus. Se oli myös ensimmäinen toimistolaitteita valmistava yritys, jonka Canon perusti Japanin ulkopuolelle.
  • Puolan Canon Ophthalmic Technologies tuottaa huippuluokan kuvatekniikoita ja tärkeä silmädiagnostiikkalaitteissa käytettävien ohjelmistojen valmistaja. 
  • Alankomaiden Venlossa sijaitseva Technologies B.V. on maailmanlaajuinen n pääkonttori sekä innovaatio- ja tekniikkakeskus. Sen päätoimintoja ovat suurkokotulostuksen sekä arkkisyöttöisten ja arkin leikkaavien tulostusjärjestelmien tutkimus- ja kehitystyö, valmistus ja logistiikka sekä kulutustarvikkeiden ja varaosien tuki.
  • Printing Systems on n innovaatio- ja tekniikkakeskus Saksan Poingissa. Se keskittyy nopeuden mustavalkoisten ja värillisten jatkuvasyöttöisten tulostusjärjestelmien, -ohjelmistojen ja -työnkulkuratkaisujen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä valmistukseen ja ammattitason palveluihin.

Euroopassa sijaitsevat Canon-konsernin yritykset

Etsimme jatkuvasti uusia innovaatioita perusliiketoiminnassamme ja uusilla kasvualueilla ja laajennamme niiden yritysten valikoimaamme, jotka pystyvät täydentämään Canonin kuvatekniikoiden asiantuntemusta uusilla, jännittävillä tavoilla. Etsimme niin ohjelmistoyrityksistä ja videoverkkoratkaisuista kuin tulostus- ja valokuvaustekniikoista asiantuntemusta, jonka ansiosta pysymme johtavana kuvatekniikoiden valmistajana. Täällä on lisätietoja Euroopassa sijaitsevista Canon-konsernin yrityksistä.

Näytä konsernin yritykset

Muuta kiinnostavaa: