Canon yrityksenä

Kuvantamiskokemukset täydentävät elämää ja liiketoimintaa. Tämä on kaiken toimintamme perusta sijainnista riippumatta.
about canon

Canon yrityksenä

Olemme johtava vuonna 1937 perustettu teknologiayritys. Haluamme auttaa ihmisiä kehittämään uusia ratkaisuja ja haastamaan kuvantamisen rajoja.

Jatkuvan innovaatiomme ansiosta olemme pysyneet laadukkaan kuvantamisen johtoasemassa koko 80 vuotemme ajan. Sen ansiosta olemme kehittäneet alan johtavaa tekniikkaa, joka tukee muun muassa valokuvaajien, videokuvaajien, toimistotyöntekijöiden, painotalojen ja lääketieteen ammattilaisten vaatimuksia.

Kasvatamme nykyisten tuotteidemme kattavaa valikoimaa jatkuvasti kuvatekniikoidemme avulla, jotta pystymme edistämään uudenlaisia liiketoiminta-alueita, joilla kuvatekniikkamme laajentavat mahdollisuuksien kenttää. Tämä tarkoittaa satelliittien kehitystyötä, lääketieteen edistysaskeleita, tulostus- ja teollisuuslaitteistojen sekä verkon videokameroiden mahdollisuuksien kehittämistä, jotka edistävät älykaupunkien rakentamista. Canonin optisten tekniikoiden ja kuvatekniikoiden vahvuus edistää myös tähtitieteen kehitystä.

Ottamalla jatkuvasti vastaan uusia haasteita uskomme voivamme toteuttaa yrityksemme Kyosei-ajattelua, jonka mukaan näemme kaikkien ihmisten elävän ja työskentelevän yhdessä rodusta, uskonnosta ja kulttuurista riippumatta harmoniassa keskenään yhteisen hyvän puolesta ja edistävän yhteiskunnan hyvinvointia.

Canon-tarinassa on lisätietoja yrityksestä ja Canon Frontier -vihkosessa tekniikoidemme sekä tutkimus- ja kehitystyömme edistysaskeleista. Lisätietoja Canonin historiasta on maailmanlaajuisessa sivustossamme.
INNOVAATIOT

Canon Europe

Tuotamme vuosittain noin neljäsosan Canonin maailmanlaajuisesta liikevaihdosta. Lontoossa ja Alankomaiden Amstelveenissa sijaitseva Canon Europe huolehtii alueellisesta myynnistä ja markkinoinnista Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Canon Europessa ja sen konsernin yrityksissä on yli 13 300 työntekijää noin 120 maassa.

Yrityksemme tarina

EMEA-alueella olemme toimineet yli 60 vuotta, ja tavoitteemme on mullistaa maailmaa kuvantamisen avulla.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Euroopassa sijaitsevat Canonin tutkimus- ja tuotantolaitokset

Lisäksi Canonilla on Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa tutkimus- ja tuotantolaitoksia, jotka tuottavat innovaatioita ja uusia ratkaisuja ydinliiketoiminta-alueillamme:

 • Axis Communications

  Verkkovideoratkaisujen tutkimus ja kehitys.

 • BriefCam Ltd.

  Analytiikkaratkaisut videoiden muuntamiseen haettaviksi, muokattaviksi ja mitattaviksi tiedoiksi.

 • Canon Bretagne

  Tuottaa, valmistaa, kierrättää ja täyttää väriainekasetteja koko Euroopassa.

 • Canon Ranskan tutkimuskeskus

  Verkko- ja viestintätekniikoiden tutkimus- ja kehitystyö laadukkaan, suurivolyymisen videodatan käsittelyyn sekä valvontakamerajärjestelmiin ja -tekniikoihin.

 • Canon Giessen

  Huolto- ja tukipalvelut, mukaan lukien kopiokoneiden ja kameroiden uusiovalmistus ja korjaus.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Kliinisten päätösten tukijärjestelmien tekoälyautomaation tutkimus ja kehitys.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Tuottaa huippuluokan kuvatekniikoita ja on tärkeä silmädiagnostiikkalaitteissa käytettävien ohjelmistojen valmistaja.

 • Canon Production Printing, Saksa

  Erittäin nopeiden suurten tulostusmäärien, lisälaitteiden, ohjelmistojen ja tarvikkeiden tutkimus ja kehitys, valmistus, myynti ja jakelu

 • Canon Production Printing, Alankomaat

  Toimistokäyttöön tarkoitettujen suurkuvatulostinten, normaalinopeuksisten ja nopeiden tulostimien sekä tarvikkeiden tutkimus- ja kehitystyö.

 • Milestone Systems

  Videohallintaratkaisujen tutkimus ja kehitys.

 • NT-WARE

  Tulostus- ja skannauksenhallintaratkaisujen kehitys ja myynti.

 • Canon Camera

  Euroopassa toimivat Canon-konsernin yritykset

  Meillä on alan laajin optisten tekniikoiden valikoima ja olemme alan johtava yritys. Siihen meillä on useita konserniyrityksiä, jotka tarjoavat asiantuntemustaan ohjelmisto-, videoverkkoratkaisu- ja tulostustoimintaan sekä lääketieteelliseen tutkimukseen ja tuovat markkinoille niiden innovatiivisinta kuvantamistekniikkaa.

  Muuta kiinnostavaa

  Ota yhteyttä

  Katso yhteydenotto-ohjeet.