Euroopassa toimivat Canon-konsernin yritykset

Meillä on tarvittava asiantuntemus ja mahdollisuudet jatkaa johtavana kuvatekniikoiden valmistajana ohjelmistoyrityksistä ja videoverkkoratkaisuista tulostus- ja valokuvaustekniikkoihin. Täällä on lisätietoja Euroopassa toimivista Canon-konsernin yrityksistä.

Arcules

Arcules

Yritysasiakkaille tarkoitettu videopilvipalvelun sisältävä IoT-palvelutuote. Se uudistaa videovalvontaa yhdistämällä IoT- ja videotiedot ja käyttäen pilvi- ja AI-tekniikoiden uusimpia ideoita.

Axis Communications

Axis

Verkkovideoiden markkinajohtaja. Yritys kehittää jatkuvasti uusia videovalvontaratkaisuja, jotka parantavat miljoonien ihmisten suojausta ja edistävät entistä älykkäämmän ja turvallisen maailman kehittämistä.

BriefCam

Briefcam

Alan johtava Video Synopsis® -ratkaisujen toimittaja videoiden nopeaa tarkistusta ja hakua, reaaliaikaista hälytystä ja kvantitatiivista analyysia varten.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Entinen Toshiba Medical Systems, nykyinen Canon Medical Systems kehittää ja valmistaa diagnostisia kuvannusjärjestelmiä esimerkiksi tietokonetomografiaa, magneettikuvausta, ultraäänikuvausta, röntgenkuvausjärjestelmiä ja kliinisiä laboratoriojärjestelmiä varten.

Cognitas

Cognitas

Saksassa sijaitseva Canon-yritys tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja koko dokumentointiprosessia varten ja kehittää käyttöoppaita, online-ohjejärjestelmiä, ohjelmistojen kuvauksia ja luetteloita.

DocsPro

DocsPro

Canon Netherlandsin osana toimiva DocsPro on erikoistunut asiakirjojen skannaukseen, asiakirjanhallintaan ja älykkääseen asiakirjojen käsittelyyn.

Iris

I.R.I.S.

I.R.I.S. on johtava OCR-merkintunnistus- ja mobiiliskanneritekniikoiden valmistaja, jonka kehittämien ohjelmistojen ja tuotteiden avulla työntekijät voivat lisätä tuottavuuttaan skannatessaan ja muuntaessaan asiakirjoja.

milestone

Milestone

Johtava avoimen ympäristön IP-videonhallintaohjelmistojen (VMS) toimittaja, joka toimittaa laadukkaita yritysvideoympäristöjen ohjelmistoja laitteisto- ja ohjelmistokumppaneille integroitavaksi niiden videoratkaisuihin esimerkiksi suojaustarkoituksia varten.

Nokavision

Nokavision

Canon Netherlandsiin kuuluva Nokavision Software B.V. on johtava asiakasviestinnän hallinta- ja digitalisointiratkaisujen toimittaja.

NTware

NT-Ware

Huippuluokan teknologiayritys, joka on erikoistunut tulostuksen- ja skannauksenhallintaohjelmistojen luomiseen, kehittämiseen ja tukemiseen. Tunnetuin niistä on UniFlow.

Therefore

Therefore

Yritys, joka toimittaa tiedonhallintaohjelmistoja kaikenkokoisille yrityksille alasta ja osastosta riippumatta.