Kierrätys

Canonin värikasettien kierrätysohjelma

Tiesitkö, että Canonilla on ollut värikasettien kierrätysohjelma vuodesta 1990 lähtien?
Canon Toner Cartridge Recycling Programme

Canonin värikasettien kierrätysohjelma

Tietoja

Canon vastaa siitä, että asiakkaiden meille palauttamat värikasetit kierrätetään tai palautetaan käyttöön 100-prosenttisesti. Ympäristö otetaan huomioon suunnittelun jokaisessa näkökohdassa materiaalien valinnasta ja niiden käytöstä tuotteiden valmistukseen aina käytettyjen kasettien uudelleenkäsittelyyn asti.

Kierrätä väriainekasetit

Edut

OPI

Miten värikasetit kierrätetään?

Canonin kierrätyslaitoksen kokonaisvaltaisessa kierrätysprosessissa värikaseteista otetaan talteen uudelleenkäytettävät osat ja muut osat kierrätetään.

Hyväksytyt kasetit

Vain Canon-kasettiteknologian mukaiset värikasetit hyväksytään kierrätysohjelmaan. Väriainesäiliöitä ja mustesuihkutulostimen kasetteja ei hyväksytä ohjelmaan. Katso hyväksytyt kasetit alla olevasta listasta:

Rumpukasetti 029 – 712

713 – CRG 070 H

Rumpukasetti C-EXV 5 - FX7

Hyväksytyt kasetit

Rumpukasetti 029

713

Rumpukasetti C-EXV 5

Hyväksytyt kasetit

039-sarja

714

E16

Hyväksytyt kasetit

040-sarja

715-sarja

E30

Hyväksytyt kasetit

041-sarja

716-sarja

EP-22

Hyväksytyt kasetit

045-sarja

717-sarja

EP-25

Hyväksytyt kasetit

046-sarja

718-sarja

EP-27

Hyväksytyt kasetit

Väriaine 047

719-sarja

EP-52

Hyväksytyt kasetit

Rumpukasetti 049

720

EP-65

Hyväksytyt kasetit

051-sarja

723-sarja

EP-83-sarja

Hyväksytyt kasetit

052-sarja

724-sarja

EP-87-sarja

Hyväksytyt kasetit

053-sarja

725

FX10

Hyväksytyt kasetit

054-sarja

726

FX3

Hyväksytyt kasetit

055-sarja

728

FX4

Hyväksytyt kasetit

059-sarja

729-sarja

FX7

Hyväksytyt kasetit

064-sarja

731-sarja

Hyväksytyt kasetit

701-sarja

732-sarja

Hyväksytyt kasetit

702-sarja

737

Hyväksytyt kasetit

703

A30

Hyväksytyt kasetit

705

C-EXV 26 – sarja

Hyväksytyt kasetit

706

C-EXV 40 – musta

Hyväksytyt kasetit

707-sarja

CRG 073

Hyväksytyt kasetit

708-sarja

CRG 071

Hyväksytyt kasetit

710-sarja

CRG 071 H

Hyväksytyt kasetit

711-sarja

CRG 070

Hyväksytyt kasetit

712

CRG 070 H

Tietoja

Väriainepullot

Väriainesäiliöitä, jotka alkavat seuraavilla koodeilla, ei hyväksytä kierrätysohjelmaan. Lisätietoja saat paikalliselta jälleenmyyjältä. Jos haluat kierrättää Canonin mustesuihkutulostimien mustekasetteja, siirry niitä koskevan kierrätysohjelman sivulle.

C-EXV, NPG, CLC, GP

Kysymykset ja vastaukset

Canonin värikasettien kierrätyspalvelun avulla tiettyjen Euroopan maiden asukkaat voivat tulostaa lähetystiedot ilmaista värikasettien palautusta varten, jolloin tyhjät värikasetit kierrätetään, jos ne ovat aitoja Canonin kasetteja.

Joissakin maissa asiakkaat voivat myös tilata ilmaisen palautuksen tai noudon suuremmille värikasettierille tai toistuville palautuksille.

Sivusto ei näy oikein näytössäni.

Värikasettien kierrätyssivusto on kehitetty toimimaan nykyisten selainversioiden kanssa. Yhteensopivia selaimia ovat Internet Explorer 6 ja uudemmat, Firefox 3.5 ja uudemmat, Google Chrome ja Safari 5 ja uudemmat. JavaScript-tuen on oltava käytössä. Muutkin selaimet todennäköisesti toimivat, mutta se ei ole taattua.

Miksei kasettiani ole palautusohjelmaan hyväksyttyjen kasettien luettelossa?

Kasetti ei ehkä ole aito Canon-värikasetti. Jos olet varma, että sinulla on aito Canon-värikasetti ja että sitä ei ole luettelossa, ota meihin yhteys palautelomakkeen kautta ja ilmoita kasetin mallinumero. Canon vastaa sinulle ja vahvistaa, onko kasettisi sopiva kierrätettäväksi tämän ohjelman kautta.

Tarjoaako Canon kierrätyspalvelua muille kulutustuotteille (kuten väriainepulloille tai mustesuihkutulostimien kaseteille)?

Canon ei tarjoa kierrätyspalvelua  väriaine- tai kehitinyksiköille, väriainepulloille tai muille kulutustuotteille, joita käytetään suurkuvatulostimissa, GP-, iR-, iRC-, NP- ja CLC-kopiokoneissa, koska niiden toimittamisessa on ympäristölle vahingollisia vaikutuksia. Hävitä tai kierrätä siksi nämä tuotteet paikallisesti normaalin toimistojätteen mukana.

Onko olemassa helppoa tapaa palauttaa useita kasetteja samalla kertaa?

Värikasettien suureräpalautus on käytettävissä useissa Euroopan maissa. Tarkista paikallisesta Canon-sivustosta, onko palvelu saatavilla. Jos suureräpalautus ei ole saatavilla omassa maassasi, tarkista asia uudelleen aika ajoin, sillä kehitämme uusia palveluja jatkuvasti.

Omaa maatani ei löydy luettelosta, mutta haluan palauttaa kasetin. Voitteko auttaa minua?

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa värikasettien palautusohjelmaa omassa maassasi. Tiedustele paikalliselta Canon-jälleenmyyjältä, onko tarjolla paikallisia ohjelmia.

Miten voin poistaa tietoni järjestelmästänne?

Jos haluat, että henkilökohtaiset tietosi poistetaan järjestelmästämme, ota meihin yhteys palautelomakkeen kautta.

En pysty lukemaan minulle lähetettyjä lähetystietoja.

Jos et voi lukea lähetystietoja, asenna uusin Acrobat Reader -versio. Jos tämä ei vieläkään onnistu, ota meihin yhteyttä palautelomakkeen kautta.

En voi tulostaa lähetystietoja oikein.

Jos lähetystiedot eivät tulostu samanlaisena kuin ne näkyvät näytössä, ongelma voi johtua tulostinohjaimista. Asenna uusimmat tulostinohjaimet ja yritä uudelleen. Hanki uusin ohjain Canon-tulostimeesi.

Näyttöön tulee virheilmoitus, joka kertoo, että lähetystiedot on jo käytetty.

Kaikissa lähetystiedoissa on yksilöllinen viivakoodi, jota voi käyttää vain kerran. Kun viivakoodi on rekisteröity järjestelmäämme käytetyksi, linkki ei ole enää aktiivinen. Siirry kierrätyssivustolle ja pyydä lisää lähetystietoja.

Voinko käyttää lähetystietoja useammin kuin kerran?

Lähetystiedot voi käyttää vain kerran, koska lähetystiedoissa on postituksessa tarvittava yksilöllinen viivakoodi.

VÄRIAINEEN KIERRÄTYS

Käyttöehdot

Canonin värikasettien kierrätysohjelmaan kuuluvien palvelujen sekä muiden vastaavien Canon-palvelujen käyttöön sovelletaan Canonin käyttöehtoja. Yleinen vastuuvapauslauseke on sisällytetty näihin ehtoihin viittauksena, ja se on olennainen osa näitä ehtoja. Yleinen vastuuvapauslauseke on luettavissa ja tulostettavissa edellä olevan linkin tai Canonin verkkosivuston alareunassa olevan linkin kautta.

Edellä mainittujen sovellettavien käyttöehtojen mukaisesti Canon ei käytä Canonin värikasettien kierrätysohjelman yhteydessä antamiasi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin tai muihin tuotteisiin tai palveluihin liittyvien tietojen lähettämiseen.

Huomaa, että voit käyttää Canonin värikasettien kierrätysohjelmaa vain aitojen Canonin valmistamien värikasettien palauttamiseen. Jos asiakas rikkoo mitä tahansa näiden ehtojen kohtaa, Canonilla on oikeus estää asiakasta osallistumasta Canonin värikasettien kierrätysohjelmaan ja hyödyntämästä ohjelmaa. Lisäksi Canon voi lopettaa ohjelmaan liittyvien palvelujen tarjoamisen välittömästi. Tämä ei vaikuta Canonin muihin oikeuksiin. Canon pidättää myös oikeuden vaatia asiakkaalta korvauksia, jos asiakas rikkoo mitä tahansa näiden ehtojen kohtaa.

VÄRIAINEEN KIERRÄTYS

Tärkeitä tietoja

Canon valtuuttaa tämän sivuston vain aitojen LBP-, FAX-, PFC- ja MFP-laitteissa käytettävien Canon-värikasettien palauttamiseen. Muissa laitteissa käytettäviä muste- ja väriainekasetteja ei voi palauttaa tämän ohjelman kautta. Hävitä nämä tuotteet asianmukaisella tavalla. Värikasettien palautusohjelma toimi vain tietyissä Euroopan maissa.

Jos sinulla on Canonin huoltosopimus, ota yhteys Canon-edustajaan, joka neuvoo sinua jätteiden käsittelyssä.

Muuta kiinnostavaa...