Canon esittelee Canon Connected - portaalin, jonka videosisältö inspiroi kuvaajia kehittämään uusia taitoja ja tekniikoita

Søborg, mandag den 27. april 2020 – Canon lancerer Canon Connected: en hub med gratis indhold for fotoentusiaster og videografer designet til at inspirere, undervise og underholde i disse anderledes tider. Indholdet er produceret af Canon-ambassadører og en række filmskabere, eksperter og influencers fra hele Europa.

Maksuton Canon Connected -portaali kouluttaa, innostaa ja viihdyttää valokuvauksen harrastajia ja ammattilaisia. Canon-lähettiläiden, elokuvantekijöiden, asiantuntijoiden ja vaikuttajien tuottamaa sisältöä ladataan portaaliin säännöllisesti lisää, joten se tarjoaa koko ajan kehittyvän oppimisväylän kuvaajille ja harrastajille.


Maailmassa tällä hetkellä käytössä olevat rajoitteet ovat vaikuttaneet ammattivalokuvaajien ja elokuvatekijöiden työmahdollisuuksiin, koulutustapahtumiin ja matkustamiseen. Uuden Canon Connected -portaalin kautta he pääsevät kotoaan jakamaan kokemuksiaan, tietojaan ja oppejaan valokuvauksen harrastajille. Portaalissa on videosisältöä, vinkkejä ja opastusta, jonka avulla kuvaaja voi hienosäätää omia valokuvaus- tai videokuvaustaitojaan.


Canon Connected -portaalista voi katsella maailman arvostetuimpien ja kokeneimpien valokuvaajien ja elokuvantekijöiden videoita, mukana sisällöntuotannossa ovat olleet muun muassa Pulizer-palkittu kuvaaja Daniel Etter, seikkailu- ja luontokuvaaja Ulla Lohmann, urheilukuvaajat Eddie Keogh ja Richard Walch sekä perhekuvaaja Helen Bartlett.


Näin aikoina, enemmän kuin koskaan, heitä yhdisti halu jakaa osaamistaan intohimoisen yleisön kanssa ja siitä tarpeesta syntyi Canon Connected -portaali.


Katso uusimmat videot Canon Connected -portaalista: https://www.canon.fi/pro/canon-connected/


#CanonConnected