Tulosteet missä vain, kun mukana on kannettava ja kestävä Canon PIXMA TR150 -tulostinuutuus

Kannettava ja kestävä Canon PIXMA TR150 -tulostin sopii pieneen tilaan, sillä kaapelit ja liitännät on sijoitettu laitteen yhdelle sivulle. Monipuoliset yhteydet ja hallinta älypuhelimella takaavat ammattitasoiset tulosteet. Langaton tulostus onnistuu Canon PRINT -sovelluksella, AirPrint (iOS)- tai Mopria (Android) -toiminnolla tai Windows 10 Mobile -versiolla.

Selkeää tekstiä ja eloisat sävyt

Tulostimen hybridimustejärjestelmän pigmenttimusta muste tuottaa selkeää tekstiä ja dye-pohjaisten värillisten musteiden ansiosta tulosteet säilyttävät eloisat sävynsä albumissa jopa 100 vuoden ajan. Tekstitulosteet ja reunuksettomat valokuvat voi tulostaa aina A4-kokoon asti. Tulostuksen etenemistä, mustesäiliöiden ja yhteyksien tilaa voi seurata kätevästi 1,44 tuuman OLED-näytöstä. Tulosteet syntyvät hiljaisesti ja nopeasti, jopa 5,5 värisivua ja 9 mustavalkosivua minuutissa. Pikatulostusta varten tulostimeen voi tallentaa jopa viisi mallipohjaa, joiden avulla tulostus käy napin painalluksella.

Tulostimesta esitellään samanaikaisesti myös akkukäyttöinen malli, jonka ladattava akku takaa liikkuvan työskentelyn. Uuden akun yhdellä latauksella voi tulostaa jopa 330 sivua, ja akun lataus onnistuu joko verkkolaitteella tai USB-C-kaapelin avulla.

Uusien Canon PIXMA TR150 -tulostinmallien myynti alkaa toukokuussa 2020.

Canon PIXMA TR150, svh. 269 euroa
Canon PIXMA TR150, akkukäyttöinen, svh. 349 euroa

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226