CANON JULKISTAA imagePRESS C170 -SARJAN; VENYTÄ LUOVUUTESI RAJOJA JA TUOTA KORKEALAATUISIA PRINTTI-TÖITÄ YRITYKSESSÄSI ITSENÄISESTI

Canon Europe on julkistanut imagePRESS C170 -sarjan, joka tuo kaikille yrityksille mahdollisuuden kokeilla, käyttää ja tuottaa luovia tulostustöitä itsenäisesti. Sarja on luotu tuottamaan korkean resoluution yksilöllisiä ja väririkkaita printtitöitä ja se tarjoaa hyvän vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat koetella oman luovuutensa rajoja.

Luovan voiman keskittymä


Vuonna 2019 lanseerattiin onnistuneesti imagePRESS C165 -laitemalli. Samalla kysyntä toimistoympäristöjen työnkulun sujuvoittamiselle vain kasvaa. Siksi imagePRESS C170 tarjoaa nyt entistä enemmän luovaa voimaa ja antaa yrityksille mahdollisuuden tuottaa erittäin korkealaatuisia tulosteita, jotka vastaavat ammattitason standardeja. Canon imagePRESS C170 tukee organisaatioiden moninaisia tulostustarpeita ja auttaa niitä laajentamaan luovia tulostusvaihtoehtojaan. Sarjan laitteet kykenevät käsittelemään tulostusmateriaaleja erittäin laajasti tyypillisten A4:n ja A3:n arkkikokojen rinnalla, mukaan lukien kirjekuoret ja paksut tulostusmateriaalit aina 350g/m2 asti sekä jopa 1300 mm pitkät banneriarkit. Tulostusvaihtoehtojen lisäämiseksi laitteet tukevat edelleen myös kiiltävä- ja silkkipintaisia, materiaaleja sekä pintakuvioituja erikoismateriaaleja ja tarjoavat laajan valikoiman ammattitasoisia viimeistelyoptioita.


Tuottavuuden tukemista


Etätyöskentelyn lisääntyessä ja toimiston roolin monipuolistuessa yritysten henkilöstön täytyy käyttää toimistossa vietetty aika entistä tehokkaammin hyväksi. Canon imagePRESS C170 -sarjan avulla on mahdollista tuottaa sekä tyypilliset toimistotulosteet että ammattitasoiset tulostustyöt yhdellä ainoalla laitteella. Ammattitasoisen tulostuslaadun ansiosta asiakkaat voivat näin laajentaa tulostusmahdollisuuksiaan ja hyötyä entistäkin laajemmin investoinnistaan.


ImagePRESS C170 -sarja on suunniteltu vastaamaan tiukkoihin määräaikoihin ja nopeusvaatimuksiin. Se voikin tulostaa jopa 70 värisivua tai 80 mustavalkosivua minuutissa nopeuttaen käyttäjiensä töitä huomattavasti. Laitteet on tehty erittäin helppokäyttöisiksi. Ne tarjoavat saman intuitiivisen käyttöliittymän, navigoinnin ja asiakaskokemuksen kuin muutkin Canon-monitoimilaitteet, mikä auttaa omalta osaltaan säästämään aikaa.


Kuten imageRUNNER ADVANCE DX -mallit, imagePRESS C170 -sarja tarjoaa tietoturvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä arkaluontoisten tietojen suojelussa, varmistamaan työntekijöiden ja asiakkaiden yksityisyys sekä tukemaan säädösten noudattamista huippuluokan toimistotulostusympäristöissä.


Canon Europen markkinointijohtaja Hiro Imamura kommentoi: ”Tapa, jolla teemme töitä, muuttuu järisyttävää vauhtia, mutta monille toimistotila on yhteistyön keskus, jossa fyysinen kohtaa digitaalisen ja luovuus kukoistaa. Canon imagePRESS C170 tarjoaa maailmanluokan tulostusteknologiaa printtiviestinnän mullistamiseksi ja hybridityön tehostamiseksi.”


Korkealaatuisten tulostusominaisuuksiensa ja ammattitasoisten viimeistelyvaihtoehtojensa avulla imagePRESS C170 -sarja antaa yrityksille uusia keinoja asiakkaiden huomion kiinnittämiseksi printin voimalla.