Canonin uusi PosterArtistin verkkoversio tuo lisäarvoa Canon-tulostimien käyttäjille

Canon Europe esittelee PosterArtistin uuden verkkoversion¹, joka helpottaa julisteiden suunnittelua ja tulostamista ilman ulkoistusta. Julisteiden tekemiseen tarvitaan vain yhteensopiva Canon-tulostin ja pääsy PosterArtist-sivustolle (http://posterartist.canon). Sivustolla on saatavilla laaja valikoima malleja, kuvia ja fontteja sekä clipart-kuvia ja -kuvakkeita.

Tämä maksuton julistesuunnittelun verkko-ohjelmisto on yhteensopiva monenlaisten Canon-laitteiden kanssa. Julisteiden tekeminen onnistuu muun muassa imagePROGRAF-sarjan suurkuvatulostimilla, imagePRESS-tuotantotulostuskoneilla, imageRUNNER-sarjan monitoimilaitteilla, monipuolisilla i-SENSYS-malleilla sekä PIXMA- ja MAXIFY-mallistojen pienemmillä koti- ja toimistotulostimilla.


Canon Europen Digital Printing & Solutionsin markkinointi- ja innovaatiojohtaja Hiro Imamura kertoo: ”Paperijulisteet ovat edelleen yksi tehokkaimmista tavoista kertoa tuotteesta, palvelusta tai tapahtumasta. Olipa kyseessä sitten korkean profiilin myyntipistekampanja, paikalliset markkinat tai yhteisöllinen tapahtuma, asiakkaamme voivat tuottaa upeita kampanjamateriaaleja PosterArtistin avulla. Tarvitaan vain luovuutta, sillä tulostin osoittaa kyllä arvonsa. Tähän asti julisteita valmistavien asiakkaiden on yleensä täytynyt investoida monimutkaisiin suunnittelupaketteihin ja käyttää paljon aikaa niiden käytön opetteluun. PosterArtistin intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta kaikki Canonin asiakkaat ammattimaisen grafiikan tuottajista kotikäyttäjiin voivat luoda vaikuttavia julisteita, lentolehtisiä ja bannereita suunnittelutaidoistaan riippumatta. Ja koska ohjelmistoa voi käyttää missä tahansa, niin yksityishenkilöt kuin yritysten työntekijät voivat vapaasti suunnitella julisteensa nykypäivän joustaviin työskentelytapoihin sopivalla tavalla.”


Canon-tulostimilla julisteiden luominen on nopeaa ja helppoa


PosterArtistin uusi verkkoversio opastaa käyttäjää alusta loppuun kaikissa julisteen suunnittelun ja tulostamisen vaiheissa. Jos käyttäjällä on jo selkeä idea mielessään, hän voi helposti valita julisteen (Poster), lentolehtisen (Flyer) tai bannerin (Banner) sovelluksen suunnitteluvalikosta. Jos käyttötarkoitus on tiedossa, voidaan valita teema (Select a theme), kuten vähittäiskauppa/jakelu (Retail/Distribution) tai myynti (Sale). Automaattisen suunnittelun (Auto Design) vaihtoehto auttaa, kun juliste, lentolehtinen tai banneri täytyy luoda alusta alkaen aivan tyhjästä. Ensin valitaan kategoria, kuten ruoka ja juoma (Food and Beverage) tai vasta avattu (Newly Opened), ja syötetään otsikko ja kuvia. Näiden pohjalta generoituu useita mallipohjia.


Käyttäjien käytössä on mittava valikoima erilaisia malleja ja kuvia, koska PosterArtistilla on käyttöoikeus miljooniin rojaltivapaisiin kuvakirjastojen (Pexels, Pixabay ja Unsplash) valokuviin. Käyttäjät voivat myös ladata omia kuvia käyttöönsä. Saatavilla on laaja valikoima erilaisia juliste-, lentolehtis- ja bannerimalleja, joita käyttäjät voivat mukauttaa eri toimialoihin sopiviksi olipa kyseessä vähittäiskaupan ja jakelun, koulutuksen tai hotelli- ja ravintola-alan julkaisu.


Näyttävä pinta kullan- ja hopeanvärisillä tekstuuritehosteilla ja pimeässä hohtavalla musteella


Uusimman kuvankäsittelytekniikan ansiosta julkaisujen viimeistelyssä voi käyttää kullan- ja hopeanvärisiä tekstuuritehosteita, jotka ovat yhteensopivia lukuisten Canon-laitteiden kanssa.²


Canon imagePROGRAF GP-sarjan käyttäjät³ voivat tehostaa julisteidensa ilmettä ja vaikuttavuutta fluorisoivalla musteella, koska näissä tulostimissa on käytössä Radiant Infusion -teknologia. Vivid-tilassa on valittavana kolme eri värikylläisyystasoa, joilla säädetään valmiin tulosteen värien kirkkautta. Spot-tilassa puolestaan voidaan korostaa tekstiä, muotoja, kuvia ja taustan yksityiskohtia pinkillä tai oranssilla, sillä käytössä on fluorisoivaa pinkkiä mustetta.