Printcom Center Oy vuoden paras Canon Business Center -jälleenmyyjä

Canon Oy ja Canon Business Center -jälleenmyyjät käynnistivät syksyn myyntikauden tällä kertaa hieman erilaisessa kick-off-tapahtumassa 11.9. Vallitsevan tilanteen vuoksi perinteikäs tapahtuma järjestettiin tänä vuonna virtuaalitapahtumana, mutta ohjelma noudatteli perinteistä kaavaa, ja tapahtumassa käytiin läpi yhteisiä toteutuksia sekä paneuduttiin uusiin ratkaisuihin.


Kuten aiemminkin, myös tänä vuonna palkittiin vuoden onnistujat. Voittajia juhlistettiin jo virtuaalitapahtumassa, vaikka palkinnot matkaavat voittajille tällä kertaa jälkikäteen. Vuoden 2019 –2020 Canon Business Center -jälleenmyyntiyritykseksi valikoitui Printcom Center Oy.


Printcom toimii pääasiassa Kaakkois-Suomen alueella ja pääkaupunkiseudulla. He palvelevat niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja julkisen sektorin asiakkaita. Printcom on toiminut Canon-kumppanina jo vuodesta 2011 lähtien. Viime aikoina Printcomissa on tehty paljon liiketoiminnan kehitystyötä ja rekrytoitu lisää liiketoiminnan kannalta tärkeitä avainhenkilöitä. Kovan työn ansiosta on syntynyt myös hienoja tuloksia vaikeista ajoista huolimatta.


”Printcomin kaikessa tekemisessä näkyy hyvä draivi ja yritys tekee hienoa tulosta, etenkin kun huomioidaan tämänhetkinen poikkeuksellinen tilanne.”, perustelee Petteri Koli, jälleenmyyntikanavan johtaja Canonilta. ”Printcom on erittäin hyvässä asemassa syksyn myyntikauteen lähdettäessä.”


Palkinnon vastaanotti virtuaalisesti Jyrki Vaara, Printcom Center Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä.


Tapahtumassa palkittiin myös CBC-jälleenmyyjien vuoden myyjä ja vuoden tulokas. Vuoden myyjäksi valittiin Petri Lääperi Canorama Oy:stä. Petrin aito asiakkaasta välittäminen, asenne myyntityöhön sekä luonnollisesti hieno tulos takasivat voiton tällä kertaa Petrille.


Vuoden tulokkaana palkittiin Alexandra Nivukoski Movaco Oy:stä. Positiivinen ja energinen Alexandra erottui tulokkaiden joukosta muun muassa vuoden aikana uusasiakashankinnan parissa tehdyn erityisen hienon työn ansiosta.


Lisäksi tapahtumassa palkittiin Yhteistyö-palkinnolla Juho Tynkkinen Canorama Oy:stä ja Harri Salama Printcom Center Oy:stä. Palkinto myönnettiin arvokkaasta yhteistyöstä ja menestyksestä Canon-ratkaisujen parissa.


Lisätietoja:


Canon Oy, Partner Channel Director, Petteri Koli, petteri.koli@canon.fi


Printcom Center Oy, toimitusjohtaja, Jyrki Vaara, jyrki.vaara@printcom.fi