Canon Oy:n huoltoliiketoiminta Canorama Oy:lle Seinäjoella

Canon Oy on myynyt Seinäjoen alueen tulostin- ja monitoimilaitteiden sekä optisten laitteiden huolto- ja ylläpitoliiketoiminnan 1.1.2021 alkaen jälleenmyyntikumppanilleen Canorama Oy:lle. Kauppa on Canonin vahvaan paikalliseen läsnäoloon pohjautuvan jälleenmyyntistrategian mukainen ja samalla monipuolistaa ja vahvistaa asiakkaiden palvelutarjoomaa alueella. Samalla Lounea-konsernin omistaman Canorama Oy:n palvelukseen siirtyy kaksi alueen työntekijää Canon Oy:ltä vanhoina työntekijöinä.

”Tämä liiketoimintakauppa on luonnollista jatkumoa kasvullemme ja toiminnallemme Seinäjoen seudun merkittävänä tulostuspalveluiden tarjoajana. Meillä on seudulla vahva ja osaava asiantuntijajoukko huolehtimassa myös tämän kaupan myötä siirtyvien asiakkaiden tarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on jatkossa hyvät mahdollisuudet tuottaa siirtyville asiakkaillemme myös aivan uudenlaistakin lisäarvoa laajan ICT-osaamisemme myötä.” Canorama Oy:n toimitusjohtaja Jari Toivola toteaa.


Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström näkee kaupan kasvattavan asiakkaan palvelukokonaisuutta alueella: ”Haluamme tarjota aidosti asiakasta hyödyttäviä ratkaisuja vahvasti paikallisena toimijana. Uskomme, että kaupan myötä kykymme tarjota alueen asiakkaille entistä laadukkaampia tiedon- ja tulostamisenhallinnan palveluja yhdessä Canoraman kanssa vahvistuu.”


Lisätiedot:


Canon Oy
Harry Nyström, toimitusjohtaja
Puh. 010 544 20


Canorama Oy
Jari Toivola, toimitusjohtaja
Puh. 050-1521


Lounea Oy
Veli-Matti Viitanen, toimitusjohtaja
Puh. 050-1526