CANONIN UUDET RATKAISUT TUKEVAT TYÖSKENTELYÄ HYBRIDIYMPÄRISTÖSSÄ

Olemme julkaisseet tarjoamiimme laitteisiin ja ohjelmistoihin päivitykset, jotka on suunniteltu auttamaan yrityksiä mukautumaan työn jatkuvaan muutokseen. Viimeisimmät askeleet uniFLOW Onlinen ja imageRUNNER ADVANCEn kehityksessä tukevat tehokkaita ja tuottavia työtapoja riippumatta siitä, missä työ tehdään; toimistossa, kotona, yhteistyötiloissa tai liikkeellä ollessa.

Tuottavat työnkulut kaikkialla


Olemme päivittäneet uniFLOW Online, pilvipohjaisen tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisumme, tukemaan asiakirjojen tuottavia työnkulkuja paikasta riippumatta. Uusi uniFLOW Online 2020.2 on täydellinen työkalu muun muassa hankinta-, HR- ja kirjanpitotiimeille, sekä mille tahansa yksikölle, joka pyrkii virtaviivaistamaan työnkulkuaan. Alustaan lisätyn automaation ansiosta työntekijät voivat nyt hallita asiakirjoja entistä helpommin pilvipalvelun kautta. Tämä vähentää työntekijöiden hallinnollista taakkaa ja virheiden mahdollisuutta, mikä säästää arvokasta liiketoiminta-aikaa ja resursseja.


Ohjelmiston viimeisin versio, joka on saatavilla imageRUNNER ADVANCE -sarjan laitteiden yhteydessä, sisältää nyt arkistoinnissa avustavan Filing Assist -toiminnon. Tämä toiminto osaa automaattisesti tunnistaa ja arkistoida skannatut asiakirjat. Skannatun tiedoston yksityiskohdat, kuten asiakirjan tyyppi tai yrityksen nimi, luetaan digitoinnin yhteydessä. Niiden avulla tiedosto nimetään ja sijoitetaan oikeaan paikkaan asiakkaan käytössä olevassa pilviarkistossa. Koneoppimisen avulla ohjelmisto voi myös oppia tunnistamaan yleisiä liiketoiminta-asiakirjoja ja arkistoimaan niitä jatkossa nopeammin.


Uusi A4-mallisto tukee muuntuvaa työtilaa


Digitalisaatiota edistävän imageRUNNER ADVANCE DX A3-sarjan menestyksen myötä julkaisemme myös päivitetyn A4-malliston, jonka ensimmäisinä edustajina tuomme markkinoille seuraavat A4-mallisarjat: imageRUNNER ADVANCE DX C477i, C257/C357i sekä 716/617/527i*. Vaikka uudet laitteemme tarjoavatkin käyttäjilleen tutun tasalaatuisen käyttökokemuksen, ne ovat myös osa vakaata pyrkimystämme kehittää tuotevalikoimaamme pelkkää tulostus- ja skannaustekniikkaa pidemmälle. Samalla haluamme luoda mukautuvia ”digitalisaatiokeskuksia”, jotka ovat käytettävissä paikasta ja työtilan kokoonpanosta riippumatta. Koska A4-mallit vievät vain vähän lattiatilaa, saat yrityksesi laitteistoon joustavuutta tuottavuudesta tinkimättä. Nämä laitteet soveltuvat täydellisesti osastokohtaisiksi laitteiksi, pieniin toimistotiloihin ja paikallisiin yhteistyötiloihin, sillä niiden avulla painetut ja digitaaliset tiedot saadaan integroitua saumattomasti juuri siellä, missä tiimisikin on.


Yhtenäinen laiteohjelmistoalusta (Unified Firmware Platform) toimii jatkossakin innovaatioiden perustana


Kaikki imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan laitteet hyötyvät nyt myös yhtenäisen laiteohjelmistoalustamme (Unified Firmware Platform) uudesta versiosta 3.11, joka tarjoaa viimeisimmät tietoturvaan ja yhteyksiin liittyvät tunnistetiedot ja tukee Microsoftin Universal Print -palvelua. Yhtenäinen laiteohjelmistoalusta on kaikkien imageRUNNER ADVANCE DX -laitteidemme keskiössä ja mahdollistaa säännölliset, markkinoiden tarpeet huomioivat teknologiapäivitykset niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaillemme.


Taz Nakamasu, Canon Europen B2B Document Solutionsin varatoimitusjohtaja, toteaa: ”Jo ennen viimeisimpiä maailmanlaajuisia tapahtumia yrityksiin kohdistui paineita nopeuttaa digitalisaatiokehitystään pysyäkseen kilpailukykyisinä. Nyt kun painopiste on siirtynyt selviytymiseen ja organisaatioiden ketteröittämiseen, on ensiarvoisen tärkeää, että tiimeillä on käytössään tehokkaat verkossa olevat työkalut paikasta riippumatta.


”Ensisijaisena tavoitteenamme on pitää asiakkaiden päivittäiset työnkulut sujuvina, minkä vuoksi päivitämme säännöllisesti sekä uniFLOW Online -ohjelmistoamme että Unified Firmware Platform -alustaamme. Näin voimme tarjota yrityksille viimeisimmät innovaatiot liiketoimintaan liittyvän tiedon hallintaan ja turvaamiseen sekä tarpeettoman infrastruktuurin ja hallinnollisen työn vähentämiseen. Teemme myös tiivistä yhteistyötä McAfeen ja Microsoftin kaltaisten organisaatioiden kanssa varmistaaksemme asiakkaidemme päivittäin käyttämien teknologioiden saumattoman integraation.


”Laitteemme ovat tämän integraation ytimessä. Itse asiassa koko tarjontamme on suunniteltu tukemaan digitaalisesti johdettavaa lähestymistapaa riippumatta siitä, missä vaiheessa asiakkaamme digitalisaatiokehitys on ja millaiseksi työtilat on järjestetty. Olipa kyseessä sitten kotitoimistossa tai toimistossa oleva laite, kuten i-SENSYS X tai imageRUNNER ADVANCE DX, innovatiivinen teknologiamme auttaa pitämään yrityksesi työntekijät yhteydessä verkkoon ja tukee yrityksen sisäistä saumatonta tiedonkulkua.”*Laitteet imageRUNNER ADVANCE DX C477i ja imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357i ovat saatavilla 1.9.2020 alkaen.
Laitteet imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527i ovat saatavilla 1.10.2020 alkaen.