Canon EOS Webcam Utility -ohjelmisto muuntaa Canon-kameran korkealaatuiseksi verkkokameraksi

Amstelveen – 17 september 2020 – Canon Europe maakt vandaag de introductie bekend van de EOS Webcam Utility, een gratis te downloaden software die gebruikers in staat stelt hun compatibele Canon EOS- en PowerShot-camera aan te sluiten op een Mac of pc, waarna deze wordt herkend als een USB-webcam. Met de EOS Webcam Utility is geen extra apparatuur meer nodig en kunnen gebruikers de bestaande webcam vervangen om via hun Canon-camera virtuele vergaderingen en videoconferenties met de hoogste beeldkwaliteit te ervaren.

Canon on julkaisut ilmaisen EOS Webcam Utility -apuohjelman, jonka avulla käyttäjät voivat liittää yhteensopivan Canon-kameran tietokoneeseen USB-verkkokameraksi. EOS Web Utility -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat vaihtaa nykyisen verkkokameran Canon-kameraan ja parantaa virtuaalikokousten ja videoneuvottelujen laatua.


Kun etsitään uusia tapoja parantaa virtuaalikokousten ja videoneuvottelujen laatua, Canonin EOS Webcam Utility -ratkaisu vastaa tarpeeseen yhteensopivan Canon-kameran ja USB-liitännän avulla. Tämä helppokäyttöinen ilmainen ohjelmisto voidaan ladata Canonin verkkosivustolta ja konfiguroida muutamassa minuutissa videoneuvottelusovelluksella. Ohjelmisto on julkaisuhetkellä Windows-yhteensopiva, Mac-yhteensopivuus on tulossa.


Tämä ohjelmisto on esimerkki Canonin optisesta osaamisesta ja innovaatioista. Ohjelmiston avulla käyttäjät saavuttavat ammattimaisen ja korkealaatuisen kuvanlaadun sekä parempaa suorituskykyä heikossa valaistuksessa. Canonin EOS- ja PowerShot-kameroiden moitteettoman sensoritekniikan ansiosta käyttäjät huomaavat välittömän parannuksen heikossa valaistuksessa, väreissä ja terävyysalueessa verrattuna perinteisiin verkkokameroihin.


Tutustu Canonin EOS Webcam Utility -ohjelmistoon osoitteessa https://www.canon.fi/cameras/eos-webcam-utility/


Kuvausvälineet virtuaalikokouksiin ovat saatavilla Canonin verkkokaupasta:


- Canon PowerShot G7 X Mark III Compact Video Conferencing Kit
- Canon EOS M50 Interchangeable Lens Video Conferencing Kit
- Canon EOS M6 Mark II Interchangeable Video Conferencing Kit


Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226