Pieniin hetkiin ja suuriin tarinoihin Canon Zoemini S2 -pikakamera

Canon esittelee Canon Zoemini S2 -pikakameran, joka on pienikokoinen, vain 188 g painava, ja kulkee aina mukana. Sillä voi kuvata selfieitä peiliin ja rengasvalon avulla, ja tarkistaa kuvaajan poseerauksen Canon Mini Print -sovelluksen Live View -näkymästä. Akun virta riittää jopa 25 valokuvan tulostamiseen ja jos paperi loppuu, kuvat voi tallentaa laitteen Micro SD -korttipaikalle. Zink™-tekniikan ja Micro SD -muistikorttipaikan ansiosta tämä 8 megapikselin kamera on täydellinen valinta pieniin hetkiin ja suuriin tarinoihin ja se tulee myyntiin kauden suosikkiväreissä - petrooli, valkoinen ja ruusukulta.

Canon Mini Print -sovelluksella kuviin voi lisätä tehosteita ja reunuksia, voi siirtyä kuvaustilojen välillä ja tallentaa suosikkikuvat tulostettavaksi myöhemmin. Canon Zoemini S2 -pikakamera muodostaa yhteyden Canon Mini Print -sovellukseen Bluetoothin kautta ja sen avulla voi tulostaa älypuhelimesta, esikatsella kuvia Live View -näkymässä, luoda kollaaseja, lisätä tekstiä ja tehosteita, tulostaa pyöreitä tulosteita tai tarroja. Pikakameraan voi ladata 10 arkkia Zink™-valokuvapaperia, jolloin kuvat voi tulostaa tarroiksi, jotka on helppo kiinnittää vaikkapa älypuhelimen takakanteen tai jääkaapin oveen.

Canon Zoemini S2 -pikakameran myynti alkaa lokakuussa 2021 ja sen suositusvähittäishinta on 180 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Lisätietoja