Canon MAXIFY GX5050: MegaTank-malliston tulostin pienyrityksille

Canon MAXIFY GX5050 tulostaa tehokkaasti, mutta ympäristön huomioiden: täytettävät mustepullot vähentävät sekä käyttökatkoksia että jätteen määrää. Riittoisten musteiden ansiosta tulostimella voi tulostaa jopa 14 000 sivua yhdestä väriainesarjasta tai 6 000 sivua yhdestä mustasta mustepullosta. Säästötilassa kulut ovat vieläkin pienemmät. Canon MAXIFY GX5050 on parhaimmillaan käyttöympäristössä, jossa on tuotettava päivittäin suuria määriä tulosteita kustannustehokkaasti.

Kestäviä asiakirjoja nopeasti ja luotettavasti

Tulostin tulostaa laadukkaita asiakirjoja nopeasti: mustavalkotulostuksella 24 sivua minuutissa ja väritulostuksella 15,5 sivua minuutissa. Pigmenttipohjaiset musteet tuottavat dokumentteja, jotka kestävät korostuskynän merkintöjä, hankausta ja vettä. Pienikokoisen tulostimen kallistettava LCD-mustavalkonäyttö, 250 arkin kasetti ja 100 arkin takasyöttölaite mahdollistavat vaivattoman tulostuksen. Tulostimeen sopivat myös erilaiset materiaalit – jopa 1,2 metrin pituiset bannerit.

Monipuoliset liitännät

Canon PRINT -sovellus takaa sujuvan yhteyden mobiililaitteesta tulostimeen. Tulostus onnistuu vaivattomasti älylaitteista, tulostimen tilan tarkistus ja toimintojen hallinta onnistuu joustavasti yhdistämällä pilveen. Tulostin on Apple AirPrint (iOS) ja Mopria (Android) yhteensopiva, lisäksi siinä on Ethernet-liitäntä ja kaksikaistainen Wi-Fi-yhteys. Parannettu verkkosuojaus pitää asiakirjat ja laitteistot turvassa.

Canon MAXIFY GX5050 -tulostin liittyy MAXIFY GX -sarjan mallistoon, johon on jo aiemmin esitelty MAXIFY GX6050 - ja GX7050 -monitoimilaitteet.

Canon MAXIFY GX5050 -tulostimen myynti alkaa huhtikuussa 2022 ja sen svh. on 499 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Lisätietoja