LAAJENNA MAHDOLLISUUKSIASI UUDELLA COLORADO 1630 -TULOSTIMELLA

Canon kasvattaa UVgel-teknologiaa hyödyntävien 64-tuumaisten rullalta rullalle -tulostimiensa mallistoa 18.5. julkaistulla uudella Colorado 1630 -tulostimella. Tuotantokäyttöön suunniteltu tulostin on hyvä sijoitus suurkuvamarkkinoilla toimiville yrityksille, sillä se mahdollistaa UVgel teknologian kiistattomien etujen hyödyntämisen pienemmissä tuotantomäärissä alhaisemmalla investoinnilla. Kestäväksi, luotettavaksi ja vakaaksi suunniteltu Colorado 1630 -sarjan perusmalli on helposti muokattavissa kunkin käyttäjän tarpeita vastaavaksi erilaisilla lisäominaisuuksilla, kuten FLXfinish, toinen rullapaikka ja helppo kaksipuolinen tulostus.

Colorado 1630 on suunnattu opasteiden valmistajille, tulostuspalveluiden tarjoajille sekä yritysten sisäiseen tulostukseen. Erinomaisen 1800 dpi:n tulostustarkkuuden sekä erittäin kestävien, hajuttomien ja heti kuivien tulosteiden ansiosta laitteella on lähes loputtomasti erilaisia käyttösovelluksia. Nopeimmillaan Colorado 1630 tuottaa jopa 111 neliömetriä ulkokäyttöön tarkoitettuja mainosjulisteita ja -tauluja tunnissa. Korkealaatuistakin jälkeä tulostin tekee 29 neliömetriä tunnissa.


Uusi, monipuolinen Colorado 1630 tarjoaa saman korkealaatuisen tulostusjäljen, laajan materiaalivalikoiman ja samat tuottavuutta tehostavat ominaisuudet kuin sen isoveli, Colorado 1650. Se myös käyttää samoja UVgel 460 -musteita, jotka takaavat tarkan ja terävän tulostusjäljen sekä laajan väriavaruuden. Canon 1630 on luotettava, helppokäyttöinen ja vankkarakenteinen arjen sankari, joka on rakennettu kestämään korkeat käyttöasteet ja tiukat toimitusajat. Koska tulostin on tehokas ja kuluttaa 40 % vähemmän mustetta muihin vastaaviin laitteisiin verrattuna, sen käyttökustannukset ovat alhaiset. Tämän ansiosta asiakkaat voivat parantaa taloudellista tulostaan ja laajentaa liiketoimintaansa.


Tulostimessa on useita erilaisia käyttäjiä hyödyttäviä ominaisuuksia, kuten mahdollisuus lisätä mustetta tulostuksen aikana. Koneen automaattiset ominaisuudet, kuten suuttimien toiminnan seuranta, tulostuspäiden puhdistus sekä tulostusmateriaalin syöttö, auttavat käyttäjiä välttämään turhat käyttökatkot. Lisäksi Canonin Remote Control -etäohjaussovellus on nyt saatavilla kaikille Colorado-tulostimille. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarkistaa tulostimen tilan etänä, joten konetta voidaan käyttää vuorokauden ympäri ilman valvontaa. Remote Control -sovellus lähettää käyttäjien mobiililaitteisiin ilmoituksen tulostimen tilapäivityksistä, varoituksista sekä virheistä ja varmistaa samalla, että tulostin toimii hyvin ja aikataulut pitävät.


Colorado-tulostimien käyttäjät voivat myös halutessaan hyödyntää Canonin ProCare-palveluohjelmaa, joka maksimoi käyttöasteen varaosavaraston, ennakoivan huollon sekä etätuen avulla.


JOUSTAVIA RATKAISUJA YKSILÖLLISIIN TARPEISIIN


Colorado 1630 -tulostimen modulaarisen rakenteen ansiosta asiakkaat voivat aloittaa perusmallista ja lisätä siihen tarpeidensa mukaan erilaisia lisämoduuleja. Tulostimeen voidaan esimerkiksi asentaa helposti toinen rullapaikka, jos tulostusmäärät kasvavat. Colorado 1630 -tulostimen tarkka tulostusmateriaalin käsittely parantaa laitteen tehokkuutta entisestään ja takaa lähes täydellisen kohdistuksen kaksipuolisen tulostuksen yhteydessä. ”Tulostuspuoli sisäänpäin” -ominaisuuden ansiosta asiakkaat voivat tulostaa rullan kummallekin puolelle, mikä puolestaan tarjoaa mahdollisuuden käyttää tulostusmateriaaleja entistä monipuolisemmin. Kaikki ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön etänä ja tarpeen mukaan ilman käyntiä paikan päällä.


Laitteeseen on saatavilla LED-kovetustekniikkaa uniikilla tavalla hyödyntävä FLXfinish-moduuli, jonka ansiosta minkä tahansa tulosteen voi tulostaa joko kiiltävä- tai mattapintaisena. Pintavaihtoehtojen avulla voidaan lisätä esimerkiksi mainosjulisteiden, tapettien ja myyntipistemateriaalien näyttävyyttä ilman musteiden tai tulostusmateriaalin vaihtamista. Tämän tekniikan avulla voidaan tulostaa myös huokoisille materiaaleille, kuten päällystämättömälle paperille ja tekstiileille, mikä edelleen laajentaa kohdemarkkinoita.


LAAJENNETTU COLORADO-PERHE


Colorado 1630 on uusin lisäys UVgel-teknologiaa hyödyntävien rullalta rullalle -tulostimien tuoteperheeseen. Colorado 1630 -tulostimen lisäksi valikoimaan kuuluu suurempia tulostusmääriä tuottaville asiakkaille suunnitellut Colorado 1640/1650 sekä UVgel Wallpaper Factory, joka tarjoaa automatisoidun kokonaisratkaisun tapettituotantoon.


Michele Tuscano, Head of Global Partner Channel & Vice President, Large Format Graphics, Canon Production Printing, EMEA, toteaa: ”Colorado-sarja julkaistiin vuonna 2017, ja sen vaikutus markkinoihin on ollut todella vallankumouksellinen. Laitteita on asennettu eri puolille maailmaa jo yli 2 000 kappaletta, ja niillä on tähän mennessä tulostettu jo yli 25 miljoonaa neliömetriä materiaalia. Palaute on myös ollut erittäin myönteistä. Yksi Canon Production Printingin prioriteeteista on auttaa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kasvattamaan liiketoimintaansa ja löytämään uusia käyttösovelluksia, ja olemme huomanneet tulostuspalvelujen tarjoajille soveltuvan 1,6 m:n UVgel-tulostimen kysynnän olevan kasvussa. Lanseeraammekin nyt tämän uuden 1630-tulostimen osaksi Colorado-tuoteperhettä, jotta asiakkaamme voivat hyötyä pitkälle automatisoidusta, vankkarakenteisesta ja vakaasta tulostimesta. Tulostimen modulaarinen rakenne tekee laitteesta monipuolisen ja tarjoaa huomattavaa joustavuutta houkuttelevaan hintaan.”


Colorado 1630 on saatavilla välittömästi valtuutettujen kumppaneiden sekä Canonin myyntitiimien kautta.


Jos haluat lisätietoa Colorado 1630 -tulostimesta, vieraile osoitteessa: https://www.canon.fi/business-printers-and-faxes/colorado-1630/