NOSTA TUOTTAVUUTESI UUDELLE TASOLLE JA TEHOSTA KASVUA UUDEN CANON COLORSTREAM 8000 -SARJAN AVULLA

Canon julkistaa tänään jatkuvasyöttöisen mustesuihkudigipainamisen ColorStream 8000 -painokonesarjan. Markkinoiden johtavan ColorStream-tuoteperheen uusin tulokas on sarjan lippulaivamalli ja edustaa mallisarjan seuraavaa teknologista sukupolvea. Laite on suurten painovolyymien tuotantoympäristöissä aivan omaa luokkaansa ja siinä yhdistyvät tuottavuus, huipputason digipainolaatu ja painotyösovellusten laaja ja monipuolinen tuottamismahdollisuus.

ColorStream 8000 -sarja pohjautuu vuosikymmenen mittaiseen jatkuvaan innovaatiotyöhön. Se on suunniteltu vastaamaan yritysten ja julkisen sektorin sisäisten tulostustoimintojen, tulostus- ja viestintäpalvelujen (transaktiotulostus ja suoramainonta) sekä erikoistuneiden kaupallisten painopalvelujen, kuten kirjoja, manuaaleja tai lääketieteellisiä esitteitä tuottavien palveluyritysten, kohtaamiin haasteisiin. ColorStreamin kehittynyt teknologia vie laadun, tehokkuuden ja tuottavuuden uudelle tasolle. Sen entistä laajempi painotyösovellusten käyttöalue avaa 8000-sarjan käyttäjille täysin uusia markkinoita ja kasvattaa yritysten tulovirtaa tarjoten mahdollisuuden saavuttaa yhä enemmän. laajemmin ja  nopeammin.


Nosta tuottavuutesi uudelle tasolle


ColorStream 8000 -sarja sisältää kaksi mallia, ColorStream 8133 ja 8160, joiden nimet heijastavat laitteiden enimmäisrunkonopeutta (133 m/min ja 160 m/min). Ne kykenevät tuottamaan jopa 2 152 A4-painopintaa minuutissa (15–70 miljoonaa A4-painopintaa kuukaudessa) ja selviävät vaivatta myös tuotantohuipuista. Lisäksi ColorStream kykenee yhdistämään offset- ja jatkuvasyöttöisen painoprosessin, mikä vähentää työvoima- ja käyttökustannuksia. Sarjan tuotantotehokkuutta parantaa entisestään se, että sen kaikki mahdolliset toiminnot on täysautomatisoitu, minkä ansiosta se on poikkeuksellisen helppokäyttöinen ja säästää aikaa muihin lisäarvoa tuottaviin toimintoihin. Lukuisat uudet automatisoidut prosessit nostavat ColorStream 8000 -sarjan poikkeuksellista käyttösuhdetta (yli 90 %) ja tarjoavat laiteoperaattoreille toimintavarman ratkaisun, johon voi todella luottaa.


ColorStream 8000 -sarjalle on saatavilla ennakoiva huoltopalvelu, joka edelleen lisää mielenrauhaa tuotannon suunnitteluun. Huoltopalvelu tarjoaa ennakoivaa ylläpitoa, mahdollistaa huollolle kohdennetut koneiden seisokit ja auttaa välttämään odottamattomat seisokit tuotannon aikana.


Nosta painojälki uudelle tasolle


Sarjassa on uudet 1 200 dpi:n tulostuspäät, jotka tuottavat upean, tasaisen painojäljen koko tulostusprosessin ajan ja jopa kaikkein suurimmilla runkonopeuksilla. Ne varmistavat tasaiset liukuvärit, yhtenäiset sävyt ja terävät yksityiskohdat sekä minimoivat mustesuihkuteknologialle tyypilliset virheet. ColorStream 8000 -sarjan laitteissa käytetään myös uutta vesipohjaista pigmentti-mustesarjaa, joka sisältää lateksipolymeeriä ja tuottaa erittäin laajan Fogra-prosessistandardien mukaisen väriavaruuden, muodostaa täydellisiä mustepisaroita ja takaa syvän mustan sekä kirkkaat värit myös päällystämättömälle paperille ilman erillistä esikäsittelyä.


Ennennäkemättömän monipuoliset käyttötarkoitukset


Nopeasti muuttuvilla markkinoilla uusien painotyösovellusalueiden löytäminen voi olla ratkaisevan tärkeää kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. ColorStream 8000 -sarja tarjoaa paitsi entistäkin parempaa digipainolaatua, myös vakiona mahdollisuuden tuottaa laajalle valikoimalle päällystämättömiä, kierrätettyjä ja esikäsiteltyjä 40–160 g/m2 paksuisia papereita (myös tietyille papereille aina 220 g/m2 asti).  Sen avulla paino- ja viestintäpalvelut voivat vastata ennakoivasti nykypäivän markkinahaasteisiin ja tarjota laadukkaita myyntiä edistäviä painopalveluita asiakasviestinnän, suoramainonnan ja kirjojen painamisen (mustavalko ja väri) lisäksi. Tätä tehostaa myös painokoneen paperiradan muotoilu, sillä tulosteiden 560 mm:n enimmäisleveys tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet mahtavien markkinointimateriaalien ja eri kirjaformaattien tuottamiseen.


Ensimmäinen ColorStream 8000 -käyttäjä


DATEV eG on kolmanneksi suurin yritysohjelmistojen toimittaja Saksassa, yksi suurimmista eurooppalaisista IT-palveluntarjoajista ja ensimmäinen Canonin asiakas, joka on ottanut käyttöönsä ColorStream 8000 -sarjan painokoneen. Veroneuvonnan ammattilaisten osuuskunta tarjoaa palveluita kaikkiaan 2,5 miljoonalle yritykselle, itsenäisille ammatinharjoittajille, kunnille, yhdistyksille ja laitoksille. Täyden palvelun tarjoajana se myös hoitaa asiakkaiden yritysasiakirjojen tuotannon alusta loppuun. Suorituskykyinen, moderni ja huipputurvallinen Digital & Print Solution Center (DPSC) Nürnbergissä tuottaa vuodessa keskimäärin yli 1,1 miljardia sivua asiakirjoja. Materiaali ulottuu mainospostista, tiedotteista, laskuista ja maksumuistutuksista aina korkeatasoisiin tiliotteisiin ja vakuutussopimuksiin asti.


DATEV:n DPSC:n tuotantojohtaja Gunther Ruffing kommentoi yrityksen hankkimaa ColorStream 8160:ta seuraavasti: ”ColorStream 8160 asennettiin ja saatiin toimimaan uskomattoman nopeasti. Järjestelmän avulla tuotimme kahdeksan miljoonaa sivua vain neljässä viikossa. Ensimmäiset painosovellukset sopivat laitteelle täydellisesti: ne olivat yksilöityjä blokkeja, jotka ovat juuri ihanteellisimpia digitaaliseen painamiseen. Haluamme erityisesti kiittää laitteen 160 m/min tuotantonopeutta, koska vain korkealaatuinen ja nopea tuotanto mahdollistaa kilpailukykyisen toimintamme.”


Hayco van Gaal, Vice President, Production Printing Products, EMEA Commercial Printing, Canon Europe, toteaa: ”ColorStream-tuoteperhe esiteltiin vuonna 2010 ja siitä lähtien se on tunnustettu maailmanlaajuisesti erittäin tuottavana ja luotettavana ratkaisuna. ColorStream 8000 -sarja on uusi teknologia-alusta, joka hyödyntää olemassa olevan ColorStream-tuoteperheen perintöä ja vie operaattorin tuottavuuden, painolaadun ja tehokkuuden uudelle tasolle. Olen varma, että tuoteperheen viimeisintä teknologiasukupolvea edustava ColorStream 8000 -sarja osoittautuu yhtä suosituksi, ellei jopa suositummaksi kuin aiemmat mallit ja on merkittävässä roolissa painamisen painopisteen siirtyessä yhä enemmän digitaaliseen mustesuihkupainamiseen.”


Nopeimman ColorStream-mallin suuren tarpeen ja kysynnän vuoksi ColorStream 8160 on saatavilla heti sen julkaisupäivänä 12. toukokuuta. ColorStream 8133 tulee saataville hieman myöhemmin loppuvuodesta 2021. Molemmat mallit tulevat saataville mustavalko- ja väriversioina.


Asiakkaat voivat tutustua uuteen ColorStream 8000:aan Canon Customer Experience Centre:ssä Saksassa tai pyytää myynniltä sen virtuaalista tuote-esittelyä.