CANONIN NUORTEN OHJELMA ALKAA VUONNA 2021 ARABIEMIIRIKUNTIEN PROJEKTILLA

Canonin Young People -ohjelma, joka auttaa EMEA-alueen nuoria toteuttamaan vastuullisia muutoksia visuaalisen tarinankerronnan avulla, on palannut vuonna 2021. Ensimmäinen vuoden varrelle suunnitelluista hankkeista järjestetään Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Vuodesta 2015 lähtien Canon Young People -ohjelma on työskennellyt hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa EMEA-alueella antaakseen seuraavalle sukupolvelle työkalut ja taidot visuaalisen sisällön luomiseen. Kuvallisen tarinankerronnan avulla nuoret saavat mielipiteensä kuuluville ja näkyville yhteisöjään vaikuttavista kestävyyskysymyksistä. Ohjelma keskeytyi maailmanlaajuisen pandemian vuoksi, mutta nyt hankkeen ensimmäinen projekti järjestetään Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Vuonna 2021 ohjelmaan tavoitellaan mukaan enemmän nuoria kuin koskaan ennen.


Yhteistyössä Al Ihsanin hyväntekeväisyysjärjestön kanssa kymmenen heikossa asemassa olevaa nuorta Amjanissa, Arabiemiirikunnissa, osallistuivat paikallisen valokuvaaja Maitham Al Aboodin vetämiin työpajoihin. Työpajat opettivat osallistujille sekä kestävän kehityksen tavoitteita että valokuvaustaitoja, joiden avulla nuoret voivat kertoa omat tarinansa muutoksista, joita tarvitaan vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseksi.


Lue lisää: https://www.canon-europe.com/press-centre/press-releases/2021/02/dubai2021ypplaunch/