UUSI ARIZONA 2300 -SARJA MUUTTAA KÄSITYKSESI TASOTULOSTAMISESTA!

Canon on työskennellyt tasotulostimien kehityksen eturintamassa vuosien ajan ja julkaisee tänään 1.9.2020 suurkuvatulostusmarkkinoille uuden Arizona 2300 -tasotulostinsarjan. Uuden laitesarjan avulla autamme asiakkaitamme nopeuttamaan tuotantoa ja parantamaan tuotannon tehokkuutta sekä tarjoamme lisää kasvumahdollisuuksia uusien käyttösovellusten avulla. Asiakkaat voivat tutustua rullalta rullalle -lisävarusteella varustettuun Arizona 2380 XTF -tasotulostimeen verkossa ja live-esittelyissä Canonin Customer Experience Centre -keskuksissa. Uusi sarja tarjoaa erilaisia värikanavavaihtoehtoja (40, 60 ja 80), jotka puolestaan tukevat useita erilaisia käyttösovelluksia. Sarjaan kuuluu kolme kompaktia GTF-mallia (Arizona 2340 GTF, 2360 GTF ja 2380 GTF), joiden tulostusalueen koko on 1,25 x 2,5 m, sekä kolme suurta XTF-mallia (Arizona 2340 XTF, 2360 XTF ja 2380 XTF), joiden tulostusalueen koko on 2,5 m x 3,08 m.

Älykästä tuottavuutta


Uuden Arizona FLOW -teknologiaan perustuvan tasotulostinsarjan tuotteissa on mullistava usealla kohdistuspisteellä varustettu pöytärakenne sekä vyöhykkeetön imujärjestelmä, joiden ansiosta useaa työtä voidaan tulostaa samanaikaisesti. Pneumaattiset kohdistusnastat tekevät materiaalin kohdistamisesta ja kaksipuolisesta tulostuksesta helppoa ja tarkkaa. Aiempien sukupolvien Arizona-tulostimiin verrattuna tuottavuus paranee yli 20 prosenttia, koska aikaa ei enää kulu tason maskaamiseen tai tulostusmateriaalin paikoilleen kiinnittämiseen, mikä tekee työn valmistelusta ja vaihdosta nopeaa ja vaivatonta. FLOW-teknologian ansiosta tulostaminen sujuu helposti myös epätavallisille ja haastaville tulostusmateriaaleille, kuten kartongille, puulle ja lasille. Myös suurten, useasta osasta koostuvien kuvien tulostaminen käy näppärämmin kuin koskaan aiemmin. Voit tulostaa materiaalin reunasta reunaan, jolloin jätettä syntyy vähemmän ja lopputuotteita enemmän. Samalla yrityksellesi tarjoutuu uusia mahdollisuuksia.


Pneumaattisten kohdistusnastojen avulla tulostusmateriaali voidaan kohdistaa joko tason vasempaan tai oikeaan reunaan, tai jopa molempiin, jolloin voidaan tulostaa 2, 4 tai 6 työtä. Tämä mahdollistaa myös täydellisen kohdistuksen kaksipuolisen tulostuksen yhteydessä, vaikka tulostusmateriaalin mitat olisivatkin hieman epätarkat. Voit siis luottavaisin mielin tulostaa niin poikkeuksellisille, painaville, sileille kuin muotoonleikatuille tulostusmateriaaleille.


Tuottavuus pysyy korkealla tasolla, kun voit tulostaa jopa 95 m2/h laadusta tinkimättä. Automaattinen tulostuspäiden puhdistusjärjestelmä huolehtii tulostuspäiden puhdistuksesta ilman käyttäjän toimia ja lyhentää siten koneen seisonta-aikaa. Tämä koskee myös valkoista mustetta, jonka ylläpito on yleensä haastavaa. Enää ei tarvitse odotella tulostimen lämpenemistä, sillä uuden Arizona 2300 -sarjan tuotteet ovat LED-UV-kovetusjärjestelmänsä ansiosta heti toimintavalmiita. Lisäksi sarjan suuriresoluutioinen kamerakohdistusjärjestelmä tekee tulostuspäiden kohdistuksesta ja tulostimen tason säädöstä helppoa, nopeaa ja tarkkaa.


Arizona Xpert -sovelluksen ansiosta Arizona 2300 -sarjan tuotteilla on kyky itseoppimiseen, joten voit suunnitella monimutkaisia ja monikerroksisia projekteja – ja toistaa ne sellaisinaan. Tulostin tallentaa ”reseptin” seuraavaa kertaa varten, mikä säästää valmisteluaikaa ja automatisoi tuotantoprosessin.


Arizona 2300 -sarjan lisäksi Canon julkaisee myös Arizona Xpert -sovelluksesta version 2.1. Uusien ominaisuuksien ja reseptien avulla ohjelmistosovellus parantaa tuottavuutta. Sen avulla on mahdollista tulostaa työn reunaviivat tulostimen tasolle, jolloin kohdistus sujuu täydellisesti ilman teippausta tai maskaamista. Arizona Xpert 2.1 tulostuksen ja leikkauksen reseptit integroituvat sujuvasti työnkulkuun Canon ProCut -ohjelmiston kanssa. Automaation ansiosta kaksipuolinen ja useampaan osaan jaettujen töiden tulostaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin. Automaatio vähentää virheiden ja siten myös jätteen määrää. Ohjelmistosovelluksen ansiosta reseptien vaihtaminen sujuu helposti eri toimittajien ja suunnittelijoiden välillä. Lisäksi lopputuotteen 3D-kuvaa voidaan tarkastella Adobe Creative Suite® -ohjelmiston avulla, joten suunnitteluvirheiden mahdollisuus pienenee.


Suunniteltu ekologisesti kestäväksi


LED-UV-kovetusjärjestelmän ansiosta Arizona 2300 -sarjan tuotteiden energiankulutus on muihin tasotulostimiin verrattuna 40 prosenttia pienempi, sillä tulostin on heti valmis käytettäväksi eikä lämpenemistä tarvitse odottaa. Lisäsäästöä tuovat lampun pitkä käyttöikä ja se, että järjestelmä voidaan liittää tavalliseen sähköverkkoon. Lisäksi sarjan tulostimet kuluttavat vain vähän mustetta (keskimäärin alle 8 ml/m²), puhdistuksiin kuluva määrä mukaan lukien.


Saksassa valmistetut Arizona 2300 -sarjan tuotteet ovat läpäisseet saksalaiset TÜV (Technischer Überwachungsverein) ja DGUV (Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung) laadunvarmennustestit. Näiden testien avulla varmistetaan, että sarja täyttää terveys- ja turvallisuusmääräykset, jotka koskevat ympäristövaikutuksen minimoimista ja turvallisen työympäristön takaamista. Sarjan tuotteissa käytettävät UV-musteet ovat UL GREENGUARD Gold -sertifioituja, joten niiden avulla tuotettuja tulosteita voidaan huoletta käyttää kouluissa, hotelleissa ja sairaaloissa.


Jos haluat varmistaa, että yrityksesi tuotantotila täyttää ilmanvaihtoa koskevat vaatimukset, ilmansuodatusjärjestelmä auttaa pitämään työympäristön terveellisenä sinua ja työntekijöitäsi varten.


Mahdollisuuksien uusi ulottuvuus


Nyt voit saavuttaa ylivoimaisen tulostuslaadun jokaisella tulostuskerralla, laajalle materiaalivalikoimalle, nopeimmalla tuotantovauhdilla. Kaiken tämän tarjoavat esimerkiksi high-key-tulostustila, pikselien tarkka sijoittelu, paranneltu rasterointi sekä palkittu kolmannen sukupolven VariaDot-teknologia. Jos etsit optimaalista kokoonpanoa vaativampien sovellusten tulostamiseen, voit hankkia ylimääräisiä mustekanavia (4–6 tai jopa 8), mukaan lukien valkoinen muste ja kristallinkirkas lakkaviimeistely.


Voit vastata asiakkaiden tarpeisiin tulostamalla koville muovimateriaaleille, kuten akryylille, polykarbonaatille ja styreenille. Rullalta rullalle -lisävarusteen avulla voit tarjota tulostusta useille erilaisille rullamateriaaleille, kuten ohuille lämpöherkille tulostusmateriaaleille (koko jopa 220 cm). Näin voit helposti vaihtaa jäykkien ja joustavien tulostusmateriaalien välillä ilman ylimääräisiä valmisteluja. Tuotanto saadaan aidosti pyörimään 24/7, kun täysin automatisoitu työnkulku (materiaalien täyttö ja tyhjennys) mahdollistaa turvallisen ja ilman valvontaa tapahtuvan tulostuksen yöaikaan.


Haluatko lisätä työhösi aivan uuden ulottuvuuden? Arizona 2300 -sarjan tuotteet voidaan varustaa Canonin Touchstone-ohjelmistolla kohopintaisten tekstuurien tulostamista varten. Tämä tarjoaa mahdollisuuden tulostaa erikoissovelluksia kuten sisustustuotteita (tapetit ja sisustuspaneelit) sekä toiminnallisia sovelluksia (kuten pistekirjoitus).


Large Format Graphics -osaston varajohtaja Dirk Brouns ja tuotantotulostuksen (Production Printing) tutkimus- ja kehitystoiminnasta vastaava vanhempi varajohtaja Martijn van Hoorn kommentoivat seuraavasti: ”Suurkuvatulostusmarkkinoita ohjaavat innovaatiot, ja me olemme sitoutuneet täysin Arizona-tasotulostusratkaisujen tutkimus- ja kehitysohjelmaan. Esittelemme Arizona 2300 -sarjan myötä uuden vallankumouksellisen tasotekniikan; ainutlaatuisen imujärjestelmän, joka helpottaa asiakkaan työnkulkuja ja nopeuttaa tuotantoprosesseja. Olemme innoissamme voidessamme tuoda markkinoille tuotteen, joka auttaa asiakkaitamme löytämään uusia kasvumahdollisuuksia.”


Canon Europen Large Format Graphics -osaston myynti- ja markkinointijohtaja Wouter Derichs: ”Olemme vakuuttuneita siitä, että Arizona 2300 -sarjan avulla asiakkaamme voivat parantaa kannattavuutta, laajentaa sovellustarjontaa, löytää uusia markkinoita ja samalla ylläpitää toiminnan korkeaa laatua. Nyt kun olemme lisänneet valikoimaamme tämän uuden tasotulostinsarjan, voimme sen ja Colorado UVgel -teknologiaa hyödyntävien rullalta rullalle -tulostimien avulla tarjota suurkuvatulostusratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin.”