Canon uudistaa digitalisaatiota tukevien ja pilvivalmiiden A3-värimonitoimilaitteiden mallistojaan

Monet organisaatiot kehittävät nyt pitkän aikavälin hybridityöstrategioita, joissa henkilöstö siirtyy sujuvasti keskitettyjen toimistojen, yhteistyöskentelytilojen ja etätyöympäristöjen välillä. Tässä uudessa toimintatavassa yhteisillä laitteilla on keskeinen rooli johdonmukaisen infrastruktuurin varmistamisessa ja liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistamisessa. Canonin uudet laitteet tarjoavat parannettuja liitettävyys-, tuottavuus-, kestävyys- ja tietoturvaominaisuuksia, jotka tukevat joustavaa yhteistyötä ajasta ja paikasta riippumatta.

Canon Europe lanseeraa kaksi uutta tuotelinjaa, imageRUNNER C3226i ja imageRUNNER ADVANCE DX C3800 -sarjat, jotka on suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen hybridityöskentelyyn. Tuoteportfolion uusimmat lisäykset laajentavat ja täydentävät A3-värimonitoimilaitteiden portfoliota tarjotakseen ratkaisun jokaiseen budjettiin, toimistoon ja työhön sopivaksi.


Tuottava ja turvallinen hybridityö kaikenkokoisille yrityksille


Uusi imageRUNNER C3226i on suunniteltu tukemaan tuottavuutta hybridityöympäristöissä. Siinä on useita parannettuja suorituskyky- ja käytettävyysominaisuuksia, kuten uusi ohjain ja nopeampi tulostusnopeus 26 sivua minuutissa. Lisäksi uniFLOW-alustan uusi päivitys tuo lisäominaisuuksia niin pilvitulostukseen kuin -skannaukseen sekä Microsoft Teams -liitännän, joiden avulla yritykset voivat hyödyntää paremmin IT-infrastruktuuriinsa sopivaa teknologiaa – myös pilviteknologian ja paikan päälle asennettavan teknologian yhdistelmää.


Hybridityö voi myös aiheuttaa uusia tietoturvahaasteita, sillä työntekijät jakavat tietoa eri paikoissa, joskus yrityksen verkon ulkopuolella tai henkilökohtaisilla laitteilla. Asiakkaiden ei pitäisi koskaan joutua tinkimään tietoturvasta, olipa budjetti mikä tahansa. ImageRUNNER C3226i:n suojausominaisuudet on varmistettu McAfee Embedded Controlin, SIEM-yhteensopivuuden, TLS 1.3:n ja pakotettu pito -toiminnon avulla. imageRUNNER-laitteet sisältävät Canonin yritystason tietoturvaominaisuudet, jotka tukevat niin asiakirjojen, laitteiden kuin verkon suojaustarpeita.


Tuottavuutta digitaaliseen muutokseen


imageRUNNER ADVANCE DX C3800 -sarja on oiva valinta sellaisiin työskentely-ympäristöihin, joissa vaaditaan nopeaa tulostusta ja korkeimpien turvallisuusstandardien noudattamista. ImageRUNNER ADVANCE DX C3800 -sarja tarjoaa kaikki imageRUNNER C3226i:n käytettävyyshyödyt, mukaan lukien uniFLOW -päivitykset sekä lisäksi enemmän tuottavuutta ja tietoturvaa, jotka sopivat kiireisiin hybriditoimistoympäristöihin. Kuvien digitointinopeus on jopa 270 kuvapintaa minuutissa, ja edistynyt skannausteknologia tuottaa entistä tarkempia ja laadukkaampia digitaalisia asiakirjoja. Kun laite on yhdistetty pilviarkistoon (esimerkiksi Sharepoint Online tai OneDrive) asiakirjat ovat nopeasti saatavilla kaikille sijainnista riippumatta.


imageRUNNER ADVANCE DX C3800 -mallisarja integroituu sujuvasti myös kolmannen osapuolen ohjelmistoihin, kuten Therefore Onlineen ja IRIS:een. Yhdessä tiedonhallinnan ratkaisujen kanssa Canon tarjoaa tuottavuutta ja hallintaa dokumenttien koko elinkaareen. Lisäksi yhteensopivuus uniFLOW:n ja uniFLOW Onlinen kanssa tarkoittaa, että imageRUNNER ADVANCE DX C3800 integroituu yrityksen jo olemassa oleviin järjestelmiin joustavasti. Käyttäjät voivat muodostaa vaivattomasti yhteyden jokaiseen laitteeseen, ja käyttää useita palveluita ja ohjelmistotyökaluja yhtenä integroituna ratkaisuna, mikä luo mahdollisuudet tehokkaaseen ja saumattomaan hybridityöhön.


Lisätietoja:
iR C3226i: https://www.canon.fi/business-printers-and-faxes/imagerunner-c3226i/
iR ADV DX C3800: https://www.canon.fi/business-printers-and-faxes/imagerunner-advance-dx-c3800-series/