EDISTÄ DIGITALISAATIOTA imageRUNNER ADVANCE DX:N AVULLA

Työpaikat elävät muutoksen tuulia. Liikkuvan työn ja etätyön ansiosta työntekijöiden työnteko ei ole enää rajoitettu tiettyyn aikaan ja paikkaan. Siksi onkin ehdottoman tärkeää säilyttää ketteryys tiedonhallinnassa. Viemme koko ajan tuotevalikoimamme kehitystä pelkkää tulostus- ja skannaustekniikkaa pidemmälle luodaksemme mukautuvia ”keskuksia”, jotka auttavat asiakirjaprosessien automatisoinnissa. Nyt esittelemme uuden imageRUNNER ADVANCE DX -sarjamme. Missä kohtaa omaa digitalisaatiopolkuasi sitten oletkaan kulkemassa, uusien laitteidemme avulla painetun ja digitaalisen ulottuvuuden integroiminen onnistuu. Näin saat tehostettua tuottavuutta ja vapautettua arvokkaita IT-resursseja.

Transforming productivity


Nykyaikainen liiketoiminta on dynaamista ja kehityksen mukana pysyminen edellyttää oikeanlaista tekniikkaa. imageRUNNER ADVANCE DX -sarjan avulla digitointi, arkistointi ja asiakirjojen haku on helpompaa kuin koskaan. Asiakirjojen työnkulkujen sujuvoittaminen entistä tehokkaamman ja nopean kaksipuolisen skannaustoimintomme avulla poistaa tarpeettoman hallinnoinnin tallentamalla tiedot tarkasti ja tietoturvallisesti. Ylimääräiset työt, kuten nimeäminen, tallentaminen, kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiset ja erätallennus on nyt kaikki automatisoitu. Voit unohtaa hitaat työnkulut ja nauttia paremmasta tuottavuudesta!


”Laitteemme eivät ole enää erillisiä yksikköjä toimistotiloissa, vaan älykkäitä keskuksia, jotka ovat täysin integroituja nykyisiin liiketoiminnan infrastruktuureihisi”, toteaa Taz Nakamasu, Canon Euroopan B2B Document Solutions -osaston varatoimitusjohtaja. ”Markkinoiden vaatimuksiin ratkaisun tuova imageRUNNER ADVANCE DX -sarja on suunniteltu tuomaan lisätehoa nykyaikaisen työpaikan toimintoihin samalla kun se suojaa liiketoiminnan kannalta kriittiset asiakirjat ja tiedot.”


Joustava pilvi-integrointi


Ovatko pilvitoiminnot sinulle uusi asia? Tai kenties ratkaisut ovat jo käytössäsi? Oli järjestelmäsi rakenne millainen tahansa, imageRUNNER ADVANCE DX -sarja on valmiina tukemaan toimintojasi. Ohjelmistomme ja laitteistomme tiiviin integraation ansiosta sisällön ja tulostuksen hallinta on entistä helpompaa pilven kautta toimitettavissa ratkaisuissamme. uniFLOW Online Express on nyt valmiiksi esiasennettu laitteeseen, joten se on käyttövalmiina ja mahdollistaa joustavat muutokset tarpeidesi mukaan silloin, kun haluat: voit esimerkiksi päivittää käyttöön uniFLOW Online -palvelun, mikä mahdollistaa useamman eri pilviliitännän hyödyntämisen skannauksessa ja tuo käyttöösi lisää tietoturvaa ja raportointiominaisuuksia.


Onko käytössäsi eri ohjelmistoalusta? Olemme ottaneet senkin huomioon. Jotta pystymme taipumaan tarpeidesi mukaisesti, imageRUNNER ADVANCE DX on yhteensopiva useiden kolmannen osapuolen ratkaisujen kanssa, mukaan lukien PaperCut, Kofax ja nyt myös Concur.


”Tiedämme, että työtä tehdään nykyään liikkuvasti. Kehitimme siis sarjan laitteita, jotka vastaavat asiakkaidemme pilviliitettävyyttä ja tehokasta yhteistyötä koskeviin tarpeisiin”, Nakamasu jatkaa. ”imageRUNNER ADVANCE DX -sarja on oiva ratkaisu etätiimien väliseen tehokkaaseen yhteistyöhön, ja sillä varmistetaan työntekijöiden pääsy tietoihin ja prosesseihin mistä tahansa.”


Kumppani digitointiin


Tekniikkamme kehittyy asiakkaidemme tahdissa. imageRUNNER ADVANCE DX -sarja on vuosien innovaatiotyön huipennus, jossa yhdistyvät tuottavuuden, yhteistyön, kyberuhkien sietokyvyn, tehokkuuden ja luotettavuuden kehitysaskeleet yhdessä uudistuneessa tuotesarjassa. Jatkuvat investointimme teknologian kehittämiseen ovat johtaneet siihen, että alan analytiikkayritys Keypoint Intelligence on myöntänyt monitoimilaitteiden BLI 2020 Copier MFP Line of the Year -palkinnon imageRUNNER ADVANCE -sarjallemme


”Yritykset eivät enää käytä vain ja ainoastaan paperia. Siksi meidän laitteemmekaan eivät enää ole vain tulostimia. On organisaatiosi sitten pankki tai vähittäiskauppias, pk-yritys tai suuryritys, teknologiamme on skaalattavissa ja suunniteltu tukemaan sinua tiedon- ja asiakirjojen hallinnassa tässä digitaalisessa maailmassa”, Nakamasu toteaa lopuksi.