Canon on Dubaissa järjestettävän vuoden 2020 maailmannäyttelyn virallinen tulostus- ja kuvantamiskumppani

Dubai, 20.1.2020 – Dubaissa järjestettävän vuoden 2020 maailmannäyttelyn viralliseksi tulostus- ja kuvantamiskumppaniksi on valittu Canon. Kumppanisopimuksen ansiosta maailmannäyttelyn järjestäjät pääsevät hyödyntämään Canonin edistyksellisiä kuvankäsittely- ja tulostustekniikoita.

  • Maailman johtava kuvantamis- ja tulostusratkaisujen toimittaja tukee maailmannäyttelyä
  • Canon tarjoaa palveluitaan näytteilleasettajille ja yrityksille
  • Median edustajille on tarjolla lainalaitteita ja huoltopalveluita

Maailman johtava tulostus- ja kuvantamisratkaisujen tarjoaja Canon on nimetty Dubaissa järjestettävän vuoden 2020 maailmannäyttelyn viralliseksi kumppaniksi. Kumppanuus tarjoaa Canonille erinomaisen mahdollisuuden esitellä edistyksellisiä kuvankäsittely- ja tulostustekniikoitaan. Puoli vuotta kestävä maailmannäyttely aukeaa 20.10.2020.


Canon toimittaa maailmannäyttelyyn hallinnoitujen palveluiden lisäksi laitteet ja palvelut esitteiden ja matkamuistojen painamiseen sekä virallisten akkreditointien ja rekisteröintien tulostukseen. Yli 80 vuoden kokemuksella Canon toimittaa maailmannäyttelyyn huippuluokan tulostus- ja kuvantamisratkaisuja. Tämän lisäksi Canon Professional Services -palvelupisteissä on tarjolla lainalaitteita, teknistä tukea ja huoltopalveluita median edustajille paikan päällä.


Maailmannäyttelyn järjestelytoimikunnan johtaja Najeeb Mohammed Al-Ali kertoo: "Voimme tarjota korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tulostus- ja kuvantamispalveluita kaikille vuoden 2020 maailmannäyttelyyn osallistuville. Canon liittyy muiden edistyksellisten kumppaniemme joukkoon – yhdessä luomme uusia innovaatioita ja teemme tästä maailmannäyttelystä ikimuistoisen."


Canon EMEA:n toimitusjohtaja Yuichi Ishizuka toteaa: "Meille on suuri kunnia tulla nimetyksi vuoden 2020 maailmannäyttelyn viralliseksi tulostus- ja kuvantamiskumppaniksi. Ensimmäistä kertaa maailmannäyttelyiden historiassa yksi palveluntarjoaja vastaa sekä tulostamisesta että kuvantamisesta. Kumppanuus antaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua maailmannäyttelyn järjestämiseen. Näyttelyyn osallistuvat tulevat hämmästymään mitä kaikkea tulostus- ja kuvantamislaitteillamme ja -palveluillamme voi saada aikaan."


Vuoden 2020 maailmannäyttelyn on suurin arabimaissa koskaan järjestetty tapahtuma – ja ensimmäinen maailmannäyttely EMEA-alueella. Tapahtumaan odotetaan yli 200 näytteilleasettajaa ja 25 miljoonaa kävijää. Maailmannäyttely kestää yhteensä 173 päivää (20.10.2020–10.4.2021).


Tietoja vuoden 2020 maailmannäyttelystä Dubaissa


Expo 2020 Dubai -maailmannäyttely tuo yhteen miljoonia kävijöitä juhlimaan inhimillisen osaamisen huippusaavutuksia teemalla Connecting Minds, Creating the Future.


  • Kuusi kuukautta kestävä maailmannäyttely (20.10.2020–10.4.2021) on ennennäkemätön innovaatioiden ja huipputeknologian juhlatapahtuma. Maailmannäyttelyn järjestäjät haluavat toivottaa kaikki tervetulleiksi:
  • o maailmannäyttelyyn odotetaan 25 miljoonaa kävijää, joista moni vierailee tapahtumassa useita kertoja
  • o noin 70 prosenttia kävijöistä tulee ulkomailta – se on suurin kansainvälisten vieraiden osuus maailmannäyttelyiden 168 vuotisen historian aikana
  • Maailmannäyttely tarjoaa jotakin jokaiselle, eikä Dubaissa järjestettävä vuoden 2020 tapahtuma ole poikkeus: Näyttelyn jokaisen 173 päivän aikana on tarjolla 60 tapahtumaa, jotka viihdyttävät kävijöitä huippuluokan musiikkiesityksillä ja teknologiauutuuksilla. Näyttelyvieraat pääsevät myös maistamaan kuuluisien keittiömestarien luomuksia, joiden avulla esitellään eri maiden ruokakulttuureja.
  • Vuoden 2020 maailmannäyttelystä on odotettavissa rajaton löytöretki. Yli 200 näytteilleasettajaa 192 eri maasta, kansainvälisestä organisaatiosta tai instituutiosta esittelee kävijöille uusimpia innovaatioitaan ja teknologia läpimurtoja, joiden avulla pyritään ratkaisemaan nykymaailman suurimpia haasteita.
  • Vuoden 2020 maailmannäyttelyn alateemoja ovat Opportunity, Mobility and Sustainability. Näyttely haluaa haastaa kävijät ajattelemaan ja toimimaan vastuullisesti sekä luomaan pohjaa uudenlaiselle optimismille ja toivolle maapallon paremmasta tulevaisuudesta.
  • Ensimmäinen EMEA-alueella järjestettävä maailmannäyttely järjestetään Dubain eteläpuolella Al Maktoumin kansainvälisen lentokentän lähellä 4,38 neliökilometrin alueella.

Median edustajia pyydetään rekisteröitymään Expo 2020 Dubai -tapahtuman mediajärjestelmä "Tawassuliin": https://media.expo2020dubai.com. Tawassul tarkoittaa arabiaksi "yhteyttä", ja kaikki median edustajat yhdistävä järjestelmä tarjoaa akkreditointien, kulkulupien ja erikoissisältöjen lisäksi tärkeitä tietoja ja uusimmat tapahtumapäivitykset. Jos et ole vielä pyytänyt akkreditointia tapahtumaan, rekisteröity Tawassul-järjestelmään. Tiedustelut: media.services@expo2020.ae.


Lisätietoja: www.expo2020dubai.com
Seuraa meitä: Twitter: @expo2020dubai | Facebook: @Expo2020Dubai | Instagram: expo2020dubai


Tietoja maailmannäyttelyistä


Ensimmäinen maailmannäyttelyn tapahtumapaikkana vuonna 1851 oli Crystal Palace Lontoossa. Maailmannäyttelyssä juhlistettiin ihmiskunnan teknologisia edistysaskeleita. Tapahtuman teeman – ‘Industry of All Nations’ – mukaisesti järjestäjät halusivat kutsua maailman kaikki kansakunnat juhlistamaan teknologian ja kaupankäynnin riemuvoittoa. Viime aikoina maailmannäyttelyiden osallistujat (valtiot, kansainväliset organisaatiot ja yritykset) ovat keskittyneet maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseen sekä halunneet kertoa saavutuksistaan eri aloilla ja esitellä uusia tuotteitaan ja innovaatioitaan. Osallistujamaat ovat halunneet tuoda esiin kansallisia erityispiirteitään ja edistää oman maansa turismia ja kauppaa.


Maailmannäyttelyiden järjestämisestä vastaa valtioidenvälinen organisaatio Bureau International des Expositions (BIE), jonka perusarvoja ovat koulutus, innovaatio ja yhteistyö. BIE organisoi nykyään neljän eri tyypin maailmannäyttelyitä – varsinaisten maailmannäyttelyiden lisäksi se järjestää toimialakohtaisia erikoisnäyttelyitä, maatalouden maailmannäyttelyitä ja Milanon triennaalin.