TURVALLINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN. UUDET SUURKUVATULOSTUKSEN KOKONAISRATKAISUT.

Canon julkaisee tänään päivitetyt ColorWave- ja PlotWave-suurkuvatulostinsarjansa. ColorWave-sarjassa on kolme mallia (3600, 3800 ja 9000) ja PlotWave-mustavalkotulostinsarjassa viisi mallia (3000, 3500, 5000, 5500 ja 7500). Sarjat on suunniteltu tukemaan ja edistämään luovuutta suunnitteluprosessin kaikissa eri vaiheissa aina ideoiden visualisoinnista lopulliseen suunnitelmaan. Uudet tulostimet hyödyntävät Canonin luotettavaa tekniikkaa, tarjoavat turvallisuuteen liittyviä etuja ja ovat entistäkin helppokäyttöisempiä. ColorWave- ja PlotWave-tulostimet ovat ihanteellinen ratkaisu suunnittelijoille, jotka haluavat pitää kiinni tiukoista määräajoista turvallisesti ja tulostaa kerralla oikein sekä toimisto- että tuotantoympäristössä.

SUURKUVATULOSTUKSEN KOKONAISRATKAISUT


ColorWave- ja PlotWave-tulostimet ja niiden integroidut viimeistely- ja skannausratkaisut tekevät automatisoidusta suurkuvatuotannosta entistä vaivattomampaa. Sarjan tulostimet voidaan täydentää jälkikäsittelylaitteilla kuten automaattitaittoyksiköllä tai motorisoidulla pinoajalla, jotka helpottavat ja nopeuttavat viimeisteltyjen asiakirjojen tuotantoa.


Sarjoihin on tarjolla myös kaikkiin tarpeisiin soveltuvat yhteensopivat skannausratkaisut: Scanner Express on kätevä, tulostimen päälle sijoitettu skanneri niille käyttäjille, joilla on tarve satunnaisesti skannata tai kopioida. Erillinen, korkealaatuinen ja tehokas ammattitason Scanner Professional -skanneri voidaan puolestaan integroida yhden tai useamman tulostimen kanssa. Tulostimet on suunniteltu kestäviksi, kompakteiksi ja ergonomisiksi ratkaisuiksi kaikenlaisiin ympäristöihin, kuten yritysten työtiloihin, tulostuspalveluihin ja tuotantoympäristöihin. Nämä hiljaiset tulostimet auttavat myös vähentämään toimistomelua.


LUOTTAMUKSESI ARVOISTA TEKNOLOGIAA


Yritysten täytyy voida luottaa siihen, että niiden tiedot on suojattu kaikissa prosessin vaiheissa. Esimerkiksi tuotekehitysosastojen tulostamat luottamukselliset prototyypit ja rakennusyritysten suunnitelmat täytyy säilyttää luottamuksellisina, jotta voidaan varmistaa lopullisten rakennusten turvallisuus. Tämä päivitetty mallisto tarjoaa käyttäjilleen mielenrauhaa ja täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset.


Uudet tulostinsarjat toimittavat tulostimeen lähetettyjen tiedostojen tiedot ja kirjautumistiedot turvallisesti integroidun SMARTshield-turvatulostuksen avulla. Turvatulostus mahdollistaa tietojen turvallisen säilytyksen, suojaa tulostustietoja väärinkäytöltä tai vahingossa tapahtuvilta tietovuodoilta, tarjoaa mahdollisuuden rajoittaa pääsyä luottamuksellisiin tiedostoihin sekä estää hakkeroinnin eli organisaation ulkopuolisten pääsyn tulostustietoihin.

INTUITIIVINEN JA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN


Uusi intuitiivinen ColorWave- ja PlotWave-käyttöliittymä on helppokäyttöinen. ClearConnect-ohjelmisto takaa virtaviivaisen työnkulun yksittäisille tulostuksille sekä monimutkaisille usean tiedoston tulostustöille. Ohjelmisto lähettää aktiivisesti ilmoituksia käyttäjille ja näyttää tarkan esikatselun, joten käyttäjät voivat tehdä tarvittavia korjauksia ennen tulostamista ja tulostaa helposti mistä tahansa sijainnista tai laitteesta.


Tulostuksen ja kirjanpidon turvallisuuden takaamiseksi ColorWave- ja PlotWave-sarjan tulostimet voidaan myös helposti integroida uniFLOW-tekniikkaa käyttävään verkkoon POWERsync-ohjaimen avulla.


ClearConnect-ohjelmistopakettiin kuuluva Publisher Select-tulostusohjelmisto säästää aikaa ja nopeuttaa suunnitteluprosessia. Sen ”mitä näet, sitä tulostat” -periaatteella toimiva esikatselu tietokoneesi työpöydällä auttaa karsimaan tulostusvirheitä ja hukkatulosteiden määrää.


Canonin tuotantotulostuksen teknisten dokumentointijärjestelmien strategia- ja markkinointijohtaja Martijn Fransen kommentoi: ”Canon on pitkän linjan toimija suurkuvatulostusmarkkinoilla ja omistautunut kehittämään innovatiivista teknologiaa, joka tukee asiakkaiden muuttuvia tarpeita ja mahdollistaa konseptien ja suunnitelmien menestyksekkään ja laadukkaan tulostamisen. ColorWave- ja PlotWave-sarjoista saatu asiakaspalaute on ollut jo tähän mennessä erittäin myönteistä, mutta päivitetty mallistomme tarjoaa entistäkin integroidumman ja intuitiivisemman laitevalikoiman. Tarjoamme asiakkaillemme täydellisen ja helppokäyttöisen monitoimitulostimen, jossa on parannetut tietoturvaominaisuudet ja kokonaisratkaisun, joka yhdistää skannauksen, tulostuksen ja viimeistelyn.”


Jos haluat lisätietoja uusista ColorWave- ja PlotWave-laitteista tai pyytää virtuaaliesittelyn, vieraile osoitteissa: